Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TP-LINK JetStream T1700G-28TQ

Zobraziť katalóg
TP-LINK JetStream T1700G-28TQ
Smart Switch – 24ks portový gigabitový switch s 4ks gigabitových SFP slotov, prenosová rýchlosť LAN portov: 10 Gbit, QoS (Quality of Service), spravovateľnosť (smart switch, web manageable), stohovateľnosť (stackable), VLAN (virtual local area network) a L2, rack typ
Kód:  TP672m Produktové číslo:  T1700G-28TQ

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK JetStream T1700G-28TQ

JetStream T1700G je cenovo dostupné sieťové riešenie pre rozrastajúce sa podniky. Podrží vás pri najnáročnejších dátových prenosoch, kde je rýchlosť kriticky dôležitá, a ako bude rásť vaše podnikanie, je pripravený pre rozširovanie. Technológia skutočného fyzického stohovania prepojí až 6 jednotiek s identifikáciou všetkých jednotiek iba jedinou IP adresou. Konfigurácia a monitorovanie celej sady je tak neskutočne ľahké, aj keď vaša sieť zahŕňa celý rad pracovných staníc, VoIP telefónov, IP kamier, bezdrôtových AP a iných.

Kľúčové vlastnosti

  • Skutočné fyzické stohovanie až 6 jednotiek (až 144 GE portov, 24 10G SFP+, 768 Gpbs)
  • Kompletná správa funkcií L2 (L2+)
  • 24× GLAN a 4× SFP+ port s rýchlosťou 10 Gbps
  • Podpora mnohých stratégií zabezpečenia
  • Podpora IPv6 (duálna implementácia IPv4/IPv6, MLD snooping a IPv6 neighbor discovery)
  • Riadiaci režimy WEB/CLI, SNMP, RMON a Dual Image rozšírené riadenie
  • Rackový dizajn bez ventilátora

Rastie s vami

Profesionálny rad switchov prenáša dáta na každý Ethernet port gigabitovou rýchlosťou a navyše má 10 gigabitové SFP+ porty pre stohovanie alebo pripojenie celých ďalších častí siete. Takto rýchly uplink obslúži aj aplikácie vyžadujúce veľkú šírku pásma bez toho, aby došlo k narušeniu plynulosti toku dát. Pokročilé riadenie prenosu QoS optimalizuje výkon siete a zaisťuje doručenie časovo závislých dát v správny okamih.

Stále vo forme

Switch má vo svojom repertoári kompletnú sadu funkcií pre terajšie aj budúce potreby podnikovej siete. Plne si rozumie s IPv6 vrátane IPv6 riadenia, statického smerovania, ACL a QoS2, čo znamená investíciu do prichádzajúcej siete IPv6. Static Routing pomáha smerovať interný prenos dát, a tým napomáha efektívnemu využitiu všetkých sieťových zdrojov. Jednoduchá segmentácia siete zasa prináša zariadením v rôznych VLAN sieťach efektívnejšiu komunikáciu.

Parametre a špecifikácia

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
44 mm Hotovo!
Hĺbka
180 mm Hotovo!
Typ
Rack Hotovo!
Funkcie
L2, QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), Stohovateľnosť (stackable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!

Rozmery

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
44 mm Hotovo!
Hĺbka
180 mm Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Rack Hotovo!
Funkcie
L2, QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), Stohovateľnosť (stackable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!

Rýchlosť

Prepínacia kapacita
128 Gb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
10 Gbit Hotovo!
Paketová kapacita (64B pakety, v miliónoch paketov/s)
95,2 ks Hotovo!

Porty

RJ-45
24 ks Hotovo!
SFP
4 ks Hotovo!
10/100/1000Base-T
24 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, testoval někdo v tomto i jiné SFP+ moduly, než od TP-Link? Například Intel? (např. FTLX8571D3BCV-IT, či FTLX1471D3BCV-IT) Díky

Dobrý den, lze do SFP+ portů připojit PC? Děkuji.

Jakou verzi switche máte aktuálně k dispozici? V2 nebo v3? Je to na nějakém štítku.

Diskusia a poradňa k TP-LINK JetStream T1700G-28TQ
Príslušenstvo pre TP-LINK JetStream T1700G-28TQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK JetStream T1700G-28TQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK JetStream T1700G-28TQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK JetStream T1700G-28TQ.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií