PET Aplikace

TP-LINK TD-W8951NB

Zobraziť katalóg
TP-LINK TD-W8951NB
4,3 131 hodnotení
ADSL2+ modem WiFi 802.11b/g/n 150 Mbps, Annex B, 1x WAN, 4x LAN
Kód:  TP783g Produktové číslo:  TD-W8951NB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TD-W8951NB

Multifunkčné zariadenie od spoločnosti TP-LINK , ktoré v sebe skrýva vysokorýchlostný ADSL2+ modem, 4-portový router s rýchlosťou 100 Mbit/s a bezdrôtový prístupový bod. S modemom TD-W8951NB získate jednoduché riešenie, ako sprísupniť rýchle internetové pripojenie pomocou bezdrôtovej technológie Wi-Fi po celej vašej domácnosti či firemných priestoroch a vďaka podpore posledných štandardov ADSL dosahuje modem niekoľkonásobne rýchlejšie pripojenie než pri klasickom vytáčanom spojení.


Rýchlosť na veľkú vzdialenosť


Vďaka podpore štandardu IEEE 802.11n dokáže router vytvoriť stabilné spojenie s rýchlosťou až 9x väčšou než pri bežných routeroch podporujúcich iba štandard 11g. Maximálna prenosová rýchlosť sa pohybuje okolo neuveriteľných 150 Mbit/s a prenášanie dát tak bude naozaj rýchle. Všetky náročné operácie ako je streamovanie HD videí či VoIP telefonovanie tak nebudú robiť problémy ani na väčšie vzdialenosti a túto výhodu tiež určite ocenia hráči online hier.


Jedno zariadenie na všetko


Modem TP-LINK v sebe kombinuje tri zariadenia a poslúži vám ako ADSL modem , 4-portový NAT router s rýchlosťou až 100 Mbit/s av  neposlednom rade ako bezdrôtový N router. Po pripojení na telefónnu linku modem vytvorí ADSL2+ internetové pripojenie a po nastavení bezdrôtovej Wi-Fi siete dokáže sprístupniť internetové pripojenie všetkým počítačom a zariadeniam v dosahu rýchlosťou až 150 Mbit/s.  Ušetríte tak peniaze aj čas, pretože musíte kúpiť a nastaviť iba jediné zariadenie, ktoré navyše nezaberie toľko miesta a jeho spustenie je veľmi jednoduché.

Rýchly internet


Na rozdiel od vytáčaného pripojenia je DSL internetové pripojenie stále aktívne a nemusíte tak pri každom prístupe na internet znova vytáčať a čakať, než sa dostanete na vaše obľúbené internetové stránky. Vďaka podpore posledných ADSL štandardov dosahuje modem vyššej rýchlosti sťahovania (až 24 Mbit/s) a dlhšieho dosahu od ústredne vášho poskytovateľa služieb internetu. Modem si tiež dokáže sám automaticky updatovať firmware, ak nájde jeho novšiu verziu u vášho poskytovateľa internetu.


Rovnomerné pripojenie


Rozvrhnite si vo vašej firme či v domácej kancelárii šírku internetového pripojenia rovnomerne medzi všetkých užívateľov. Ak nemáte dostatočne rýchle pripojenie, môže dochádzať k diskriminácii pripojených užívateľov či prístrojov, ktoré potom nie sú schopné vykonávať riadne svoju prácu. Funkcia IP QoS vám umožní rozvrhnúť internetové pripojenie rovnomerne medzi všetkých užívateľov a zvýšiť tak efektivitu ich práce. V spojení s technológiami IGMP Multicast a IGMP Snooping je modem ideálnym riešením pre multimediálne aplikácie.

Bezpečné pripojenie


Zabezpečte si vašu sieť jednoduchým spôsobom. Podpora WPS (WI-FI Protected Setup) vám umožní takmer okamžite nastaviť zabezpečenie siete len jediným stlačením tlačidla QSS, ktorá bude zabezpečená pomocou WPA2 šifrovania, ktoré vám ponúkne oveľa vyššiu úroveň bezpečnosti, než jednoduchšie WEP šifrovanie. Okrem výhody v rýchlosti zabezpečenia si navyše vôbec nemusíte pamätať žiadne heslá!

Modem využíva pre čo najvyššiu úroveň zabezpečenia proti rôznym vírusom NAT a SPI (Stateful packet inspection) firewally, ktoré kontrolujú každý prichádzajúci paket a v prípade detekcie akejkoľvek hrozby zabránia jeho prechodu a ochránia tak vaše počítače. Môžete si povoliť alebo naopak zakázať MAC adresy, IP adresy, mená domén či aplikácií, ako je MSN alebo komunikátor Yahoo, a mať tak všetkých používateľov v domácnosti aj vo firme plne pod kontrolou. Správa internetového pripojenia, bezdrôtovej siete aj ostatných parametrov prebieha cez internetový prehliadač a je navyše veľmi jednoduchá.


Jednoduchá inštalácia


Prvé nastavenie a spustenie modemu je veľmi jednoduché vďaka priloženému CD s asistentom na jednoduché nastavenie. Krok po kroku budete zadávať informácie a parametre a so všetkým vrátane nastavenia bezdrôtovej siete či zabezpečením vám program pomôže. Ani nováčikovia medzi správcami modemov sa tak nebudú musieť dlhé hodiny trápiť nad tým, ako majú správne modem nastaviť.

Parametre a špecifikácia:

Konektory:
4x RJ-45 10/100 Mbps LAN
1x RJ-11 pre pripojenie WAN ADSL

Podporované štandardy:
WiFi: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE802.11b
ADSL: Full-rate ANSI T1.413 Issue 2, ITU-T G.992.1 (G.dmt) Annex B, ITU-T G.992.2 (G.Lite) Annex B, ITU-T G.994.1 (G.hs ))
ADSL2: ITU-T G.992.3 (G.dmt.bis) Annex B/J, ITU-T G.992.4 (G.lite.bis), Annex B
ADSL2 +: ITU-T G.992.5 Annex B/J

Prenosové rýchlosti:
ADSL: Max. download: 24 Mb/s, Max. upload: 1 Mb/s
WiFi: 11 Mb/s, 54 Mb/s, 150 Mb/s

Funkcie:
QoS (802.11p)
NAT, Static Routing, RIP V1/V2
VPN (PPTP, L2TP, IPSec) Pass-through
PVC/Ethernet Port Mapping
VLAN, 802.1p
DNS Relay, DDNS
IGMP Multicast, IGMP snooping V1/V2
Virtual server, DMZ, ACL (Access Control List)
UPnP

Šifrovanie:
WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK, WEP

Rozmery:
181 x 125 x 36 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
Typ
ADSL Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Typ

Typ
ADSL Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude mi tento modem fungovat bez problému s ADSL připojením od 02? Díky

Dobrý den, máme modem od O2 bez Wi-fi, přes kabel 2PC a TV.Je možné tento modem připojit stávajícím kabelem místo jednoho z PC? Předpokládám, že při přímém zapojení by nešla TV. Nebo podporuje i tv?Děkuji za radu Lenka

Podporuje tento router VDSL?

Diskusia a poradňa k TP-LINK TD-W8951NB
Príslušenstvo pre TP-LINK TD-W8951NB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TD-W8951NB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TD-W8951NB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TD-W8951NB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK TD-W8951NB.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií