AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Trackito Bike

Zobraziť katalóg
Trackito Bike
4,4 13 hodnotení
GPS tracker – pre ochranu vášho bicykla pred krádežou, umiestnenie v prednej vidlici AHEAD, monitoruje polohu a pohyb, spúšťa alarm, ovládanie pomocou mobilnej aplikácie pre iOS (verzia 7 a vyššie) a Android (verzia 4.0.4 a vyššia), funguje vo všetkých krajinách EÚ, integrovaná SIM karta na rok zadarmo, dlhá výdrž batérie
Kód:  TRKT002 Produktové číslo:  003

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trackito Bike

Využívate k ceste do práce bicykel a potom ho necháte dlhé hodiny zamknutý bez poriadneho dozoru? Už sa o neho nemusíte báť! Trackito Bike vám bicykel spoľahlivo postráži. Je to veľmi šikovný malý GSM tracker, ktorý dokáže odoslať GPS súradnice o svojej aktuálnej polohe. Inštaluje sa do prednej vidlice a v prípade nemilého zistenia, že vám niekto odcudzil aj zamknutý bicykel, stačí vyhľadať aktuálnu polohu Trackita a stratený bicykel bude hneď opäť na svete. Okrem toho dokáže spustiť alarm vo vašom telefóne v momente krádeže. To všetko je možné na základe spolupráce s mobilnou aplikáciou pre OS Android a iOS alebo cez webové rozhranie počítača.

Kľúčové vlastnosti GPS trackeru Trackito Bike

  • Ihneď upozorní na neoprávnený pohyb bicykla
  • Inštaluje sa do predných vidlíc Ahead s min. dĺžkou 18 cm
  • Využíva GPS a GSM trackovanie
  • Komunikuje cez mobilnú aplikáciu či webové rozhranie
  • Rýchla aktivácia či deaktivácia cez mobil
  • Nabíjacia batéria s výdržou pol roka
  • Pevné prichytenie a používateľsky jednoduchá montáž

Ako sa Trackito Bike na bicykel inštaluje?

Samotnú montáž Trackita dokážete zvládnuť úplne sami. Nie je nijako zložitá. Všetko potrebné si prečítate v priloženom návode. V prípade nejasností či zjednodušenia práce môžete využiť vouncher v balení na bezplatnú inštaláciu u niektorého zo spolupracujúcich partnerských servisov Trackita uvedených na www.tracktito.com. Zariadenie je určené pre všetky vidlice typu AHEAD s minimálnou dĺžkou stĺpika 18 cm pri rovnakomo stĺpiku, resp. 19 cm pri tapered stĺpiku.

Čo dokáže inteligentná aplikácia a ako sa Trackito Bike ovláda?

Hneď ako bicykel uzamknete na mieste, stačí jednoducho cez mobilnú aplikáciu Trackito Bike aktivovať. Od tejto chvíle vám okamžite nahlási akýkoľvek neoprávnený pohyb bicykla až do chvíle, kedy ho v aplikácii znova deaktivujete. Aplikácia zaznamenáva celú prípadnú nepovolenú trasu bicykla a to vďaka integrovanej SIM karte. Prevádzka je na obdobie prvého roka úplne zadarmo a funguje vo všetkých štátoch EÚ, tiež aj v USA alebo Rusku. Ďalšiu aktiváciu v rozšírenej či základnej verzii môžete ľahko zakúpiť online. Funkčnosť systému má na starosti integrovaná batéria, ktorá sa nabíja cez USB port a na jedno nabitie vydrží fungovať až pol roka.

Obsah balenia

  • Zariadenie Trackito Bike
  • Micro USB kábel pre nabíjanie modulu
  • Aktivačná karta pre tarifu na prvý rok zadarmo
  • Karta s párovacím kódom (Trackito ID)
  • Závitové tyče (4, 7, 16 cm)
  • Montážny kužeľ pre tapered stĺpik vidlice

Technické parametre a špecifikácia

  • Nabíjacie napätie: 5 V USB
  • Kapacita batérie: 2 200 mAh
  • Výdrž batérie: až 6 mesiacov
  • Aplikácia pre iOS verzie 7 a vyššie a pre Android verzie 4.0.4 a vyššie
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den a pokud se zařízení nedá zlodějem deaktivovat z uživatelského účtu a on pozná, že je zařízení na kole namontované, je nějak zařízení zabezpečené proti poškození popřípadě vytržení z kola mechanicky? Jde mě o to, že mám elektrokolo a v jeho rámu je dostatek místa na vaše druhé zařízení a když ho schovám do rámu nemá zloděj žádnou šanci poznat,že je kolo takle chráněné? Jaké je dle vás lepší zařízení koupit? Děkuji Tomáš

zdravim pasuje aj na Fox 36 F150 Performance Elite ? dakujem

Dobry den, Chcem sa opytat, ci ked budem mat bike zamknuty v zahradnom dome a ja budem napr. 200km daleko, ci bude spolahlivo fungovat alarm pri pohnuti bajku spolahlivo. Druha vec, je kompatibilny s vydlicou Fox 34 float rhythm? Dakujem vekmi pekne.

Dobrý den, kolik to celé váží prosím? Děkuji

Dobrý den, budete na sezonu jeste naskladnovat? Pavel

Dobrý den, mám e-dragster=hlavové složení: VP, 1 1/8-1 1/2, Tapered + představec: RF CHESTER 35, 40mm. Potřebuji provést montáž zespodu hlavové trubky=vnitřní průměr=30 x délka=210mm, lze tak Trackito Bike namontovat? Děkuji za odpověď, Jarda.

Dobrý deň. V poslednom (3/22) čase Trackito Bike zmizlo zo slovenských e-shopov. Kedy bude obnovená dodávka na slovenský trh? Ďakujem

Dobrý den, koupil jsem si elektrokolo Haibike HardNine 10, vidlice RockShox 35 Gold RL, vzduch, zdvih: 120mm. Chtěl bych to namontovat zespodu. Bude prosím pasovat na toto kolo? Děkuji

Dobrý den, lze Tracito namontovat do vidlice Rock Shox 29" SID Select SL Oneloc 120 mm? Ideálně zespoda? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, lze toto zařízení namontovat na kolo SUPERIOR MODO XF 979 TR? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k Trackito Bike
Príslušenstvo pre Trackito Bike Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trackito Bike. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trackito Bike. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trackito Bike. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trackito Bike.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií