Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Trackito

Zobraziť katalóg
Trackito
3,9 27 hodnotení
GPS lokátor univerzálny, kompatibilný s Android a iOS, poplatok za službu: áno, vrátane SIM karty, výdrž až 182,6 d
Kód:  TRKT001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trackito


Ochránite všetko, na čom vám záleží

GPS lokátor Trackito je ideálny nástroj na sledovanie vozidla a cenností. Zariadenie neustále monitoruje svoju polohu a pohyb a v prípade odcudzenia spustí alarm vo vašom mobile alebo tablete, kde môžete ihneď zistiť aktuálnu polohu na prehľadnej mape.


Bez nutnosti kupovať SIM kartu

Trackito disponuje zabudovanou čipovou SIM kartou, ktorá je prepojená so službami spoločnosti Vodafone. Pri kúpe GPS lokátora dostanete v cene predplatené dáta na 1 rok. Po skončení tejto doby si môžete prostredníctvom administrácie ďalšie dáta pohodlne dokúpiť.


Nadpriemerná výdrž batérie

Výhodou zariadenia je dlhá výdrž batérie, ktorá na jedno nabitie zaistí energiu takmer na 6 mesiacov používania. Trackito ľahko dobijete pomocou priloženého microUSB kábla. O priebehu nabíjania vás informuje farbená LED dióda a informácia o stave batérie je dostupná aj v mobilnej aplikácii.


Mobilná aplikácia TRACKITO

Trackito sa pohodlne ovláda prostredníctvom intuitívnej mobilnej aplikácie, ktorá je k dispozícii pre systémy Android a iOS. Na vašom mobilnom zariadení ihneď získate informácie o polohe lokátora, ktorá sa vám zobrazí na prehľadnej mape. Pomocou aplikácie tiež môžete pohodlne spravovať jednotlivé moduly a mať v nich dokonalý poriadok.


Obsah balenia

  • Zariadenie Trackito
  • MicroUSB kábel (1 m)
  • Manuál
  • Bezpečnostné informácie
  • Karta s párovacím kódom (Trackito ID)
  • Aktivačná karta (Activation Code)
  • Pomôcka na zopnutie tlačidla
  • Tarif je na rok omezen na 46 MB, 3 MB na měsíc + 12 MB na rok rezerva
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Preco je uvadzane vydrz baterie pol roka bez upozornenia ze to je len ked je vypnute zariadenie lebo pri zapnutom rezime nevydrzi ani dva dni. Bezplatny rezim mesacne 3mb je malo...sice ked sa za den vybije postaci to .........! Hlavne ma stve ta baterka lebo teraz mam trackito pripojene do siete a je v offline rezime nezapnuty alarm..to ze uz hodinu pise ze neznama poloha mi nevadi lebo som v dome. Ale ze pripojene do siete stratilo za 1h 10% z baterky je zle . Moc zle. Pre to som si kupil trackito pripominam 3x tak velke ako ostatne pristroje za atvrtku ceny lebo alza tvrdila ze vydrzi 6 mesiacov baterka .

dobrý den. chtěl bych se zeptat. jak moc je tato věc ůčinná proti rušičkám GPS signálu.

dobry den, chcem sa spytat, je mozne sledovat cez toto zariadenie trasu online, pripadne si vygenerovat 24 hod prehlad jazdy do nejakej aplikacie (mapy a pod), resp. robit statistiku, kolko sa najazdilo?

Dobrý den, produkt inzerujete i jako možnou ochranu kola (např. v hrané reklamě). Můžete mi poradit kam lokátor umístit? Zdá se mi poněkud rozměrný ...

Zdravím, predpokladám, že aplikácia musí bežať minimálne v pozadí aby mohol byť aktivovaný alarm. Dá sa na nej nastaviť nejaký "high priority mode" aby ju napr systém nevypínal?

Dobrý den, zařízení není schopné trackovat real-time polohu v režimu sledování, poloha se na mapě vůbec neukáže a v historii poloh je vidět pouze v listu s označením "label". Aplikaci mam updatovanou, dějě se to jak na iOS tak na trackito webu, již jsem jedno zařízení kvůli tomu vyreklamoval - nic nepomohlo. Jak takovou situaci řešit?

zdravim, mozem tento produkt pouzivat tak ze bude stale zapnuty a ked nezapnem tu sledovaciu aplikaciu tak mi nebudu chodit spravy? Nechcem aby mi to stale signalizovalo aj ked ja nasadnem do auta a tak, Chcem to mat len pre pripad ak by som auto nenasiel

Dobrý den, na stránkach výrobce je uvedeno, že je možné Trackito připojit trvale k externímu zdroji. Chápu tedy správně, že je možné ho připojit k 12V zásuvce motocyklu a že není součástí balení tato kabeláž? Doporučili by jste přímé spojení nebo napájení přes kabel ze separovanou pojistkou? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci tento produkt použít pro každodenní sledování osoby (zaměstnance v terénu). Prioritou je pro mně dlouhá výdrž baterie, historie polohy (jak hodně zpětně lze zobrazit ?), 1-2x denně zjištění aktuální polohy, počítám cca 8 hodin denně v pohybu. Je tento produkt vhodný ? Dále také - bude mi na to stačit váš "základní" datový tarif ?

Dobrý den, v popisu je napsané, že má monitor pohybu a polohy. Je vše na základě GPS modulu nebo má i čidlo pohybu? Jedná se mi o to, že bych chtěl vědět i o tom, pokud se změní náklon kola/motocyklu apod. Nejen aby to reagovalo na pohyb podle GPS. Děkuji za odpověď.

123...
Diskusia a poradňa k Trackito
Príslušenstvo pre Trackito Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trackito Car. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trackito. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trackito. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trackito.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií