Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Gear S3 Classic

Zobraziť katalóg
Samsung Gear S3 Classic
4,8 62 hodnotení
Smart hodinky – 1,3" 360×360 kruhový Super AMOLED gorila glass SR+, procesor Dual Core 1.0GHz, interná pamäť 4GB, RAM 768MB, WiFi, bluetooth 4.2, NFC, GPS, IP68, bezdrôtové nabíjanie, batéria Li-Ion 380mAh, Tizen 2.3.2
Kód:  SAAW0013b Produktové číslo:  SM-R770NZSAXEZ Stránky výrobcu

Samsung Gear S3 Classic

Elegantné aj praktické

Objavte takmer neobmedzené možnosti hodiniek Gear S3 Classic. Okrem luxusného a elegantného vzhľadu ponúkajú pôsobivé funkcie na každodenné využitie aj pri aktivitách vo voľnom čase. Všetko navyše ovládate v najvyššom možnom pohodlí, prostredníctvom otočnej lunety. Spojenie minimalistického dizajnu s maximálne praktickou manipuláciou, si na inteligentných hodinkách od spoločnosti Samsung okamžite obľúbite.

Dizajn podľa vašich predstáv

Zmeňte vzhľad Gear S3, kedykoľvek sa vám zachce. Funkcia Always On Display vám dáva na výber z bohatej ponuky rozličných motívov. 15 z nich je pre vás prednastavených a ďalšie na vás čakajú v Gear App Store. Za okamih tak 1,3-palcový Super AMOLED displej zmení svoju podobu presne podľa vášho želania. A ak budete chcieť štýl hodiniek doviesť do absolútnej dokonalosti, vyberte si z rôznych dizajnov remienkov.

Volajte bez námahy

Zavolajte svojim blízkym bez nutnosti hľadať a brať do ruky mobilný telefón. Integrovaný reproduktor a mikrofón spolu s možnosťou jednoduchého spárovania Gear S3 so smartfónom vám poskytnú možnosť praktického volania pomocou inteligentných hodiniek na vašom zápästí. Vaše pohodlie navyše zvýši nielen skutočnosť, že nemusíte vyberať smartfón, ale aj nízka hmotnosť prístroja. Gear S3 Classic váži iba 59 gramov.

GPS nielen na výlet

Už sa nemusíte báť, že zablúdite. Hodinky Gear S3 Classic majú v sebe integrovaný GPS modul, ktorý vás udržiava perfektne informovaných, aj ohľadom vašich aktivít, aj pri navigácii v náročnom teréne. Hodinky s kompaktnými rozmermi navyše môžu byť často oveľa praktickejšie ako telefón vo vrecku. Majte inteligentného pomocníka vždy po ruke a doprajte si vysokú mieru slobody.

Hudba na každú príležitosť

Nahrajte si do inteligentných hodiniek Gear S3 svoju najobľúbenejšiu hudbu. Možnosť počúvania prostredníctvom Bluetooth slúchadiel alebo vstavaného reproduktora vám ponúkne pôvabné tóny doslova kdekoľvek a kedykoľvek. Zariadenie od spoločnosti Samsung podporuje prehrávanie rôznych formátov, počúvať môžete MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR aj AWB súbory.

Spríjemnite si športovanie

Nech už sa venujete akémukoľvek športu, hodinky Samsung Gear S3 vám budú dobrým partnerom. Sledujú vašu aktivitu, poskytujú relevantné a užitočné informácie a robia všetko pre to, aby ste si športovanie užili ešte viac, ako kedykoľvek predtým. Napríklad vás inteligentne upozornia na zmeny počasia, obsahujú tiež barometer na meranie atmosférického tlaku. Na svoje športové aktivity budete preto dokonale pripravený.

Spoznajte silu batérie

Využívajte všetky funkcie hodiniek Gear S3 bez akéhokoľvek obmedzenia a bez obáv, že sa pri náročnej práci rýchlo vybijú. Výnimočná výdrž batérie totiž zabezpečí až štyri dni radosti z ich pokročilých možností. Kapacita batérie 380 mAh je dostatočným objemom energie na vychutnávanie si rozmanitého obsahu uloženého v 1,5 GB dostupnej pamäte interného úložiska vašich inteligentných hodiniek.

Do každého počasia

Nebojte sa o svoje hodinky ani vo vysoko náročných podmienkach. Nepriaznivé prostredie im nevadí, Samsung Gear S3 sa totiž pýši certifikáciou IP68. Tá zaručuje, že zariadenie je odolné nielen voči nečistotám a prachu, ale dokonca odoláva vode. A to aj v prípade ponorenia až do hĺbky 1,5 metra vody počas 30 minút. Spoľahlivé a inteligentné hodinky vás budú preto sprevádzať prakticky kamkoľvek.

Pomôžu v núdzi

Gear S3 vám pomôžu udržať sa v bezpečí. Jednoducho si uložíte zoznam blízkych osôb, ktoré sa prostredníctvom vašich hodiniek stanú strážnymi anjelmi. Ak sa následne ocitnete v akejkoľvek tiesňovej situácii, stačí trikrát stlačiť tlačidlo Home. Zvoleným núdzovým kontaktom sa okamžite vyšle upozornenie spolu s informáciami o vašej aktuálnej polohe.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
59 g Hotovo!
Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
59 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Kalendár, Stopky Hotovo!

Výdrž a úložisko

Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Budou tyto hodinky vystavené na pobočce v Holešovicích?

Ahoj, rád bych se zeptal, zda mají hodinky vlastní gps, tedy zda je možné používat navigaci bez telefonu v kapse. Díky.

Dobrý den, dalo by se na vaší prodejně vyzkoušet, zda hodinky fungují správně s telefonem Huawei P8 lite? Zejména mi jde o možnost telefonování z hodinek, příjem oznámení z whatsappu a emailu a odpověď na oznámení. Děkuji.

Dorý den, v popisku píšete "Výjimečná výdrž baterie totiž zabezpečí až čtyři dny radosti z jejich pokročilých možností." - To tedy znamená, že kdž budu hodinky aktivně používat a využívat jejich pokročilé funkce, tak vydrží 4 dny? Nebo mi vydrží 4 dny, když mi budou ukazovat pouze čas? Často používávám Gps i pulsmetr. Děkuji za upřesnění

Dobrý deň, je možné z týchto hodiniek aj telefonovať. Vopred Vám ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co všechno je součástí balení? Dále je možné pro nabíjení hodinek možné využít jakoukoliv nabíječku? Například tuto - https://www.alza.cz/samsung-ep-pn920b-cerna-d3856000.htm ? Nebo pouze https://www.alza.cz/samsung-ep-yo760b-cerna-d4488180.htm#popis ? Dále bych se chtěl zeptat jaká je cca při denním používání životnost baterie? Při stejném používání bude i po roce a více stejná výdrž baterie nebo se postupně bude snižovat? kolik stojí případně nová baterie pokud je tato informace veřejná?

Dobrý den, měl bych zájem o chytré hodinky, ale potřebuji aby uměly číst dokument či otevřít obrázek(taháky :D). Umí to tento typ? děkuji

umi tyto hodinky zn,gear S3 clasik češtinu?diky m.c

Dobry den Jsou kompatibilni s tel. Honor 10?

Dobrý den. Měl bych dotaz. Jaký je rozdíl (kromě ceny) u Samsung gear s3 silver a Classic? Je to pouze zpracováním a barvou chromového povrchu nebo také vnitřními vlastnostmi? A také jsem se chtěl zeptat jaký má dosah telefon od hodinek. Mám Huawei P20 a k němu taktéž Huawei color band 2 a dosah není ani 8m...,. A ještě jeden dotaz, v rámci notifikací, je zobrazení na hodinkách kompletní nebo se ukazují pouze jen věty (bez názvu z jaké aplikace a bez smajlíků apod..,.). Předem děkuji M.

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Gear S3 Classic
Príslušenstvo pre Samsung Gear S3 Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear S3 Classic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear S3 Classic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear S3 Classic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Gear S3 Classic.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií