Alza pre firmy

Tribal PSM008 Rose gold

Zobraziť katalóg
Tribal PSM008 Rose gold
5 1 hodnotení
Prívesok materiál: chirurgická oceľ, kryštály a keramika
Kód:  SP081 Produktové číslo:  PSM008 Rose gold

Tribal PSM008 Rose gold

Prívesok Tribal kombinuje oceľ s kryštálmi a keramikou v tvare prstenca. Tento prívesok je vyrobený z hypoalergénnej chirurgickej ocele vo farbe ružového zlata a je osadený čírymi kryštálmi, ktoré dopĺňa vnútorný prstenec z bielej keramiky.

Takýto prívesok sa určite stane vítaným doplnkom obľúbeného oblečenia. Šperky značky Tribal vynikajú kvalitným a veľmi sofistikovaným dizajnom. Doprajte si tento módny doplnok, ktorý podčiarkne váš jedinečný štýl!

Parametre a špecifikácie:

Materiál:
chirurgická oceľ, kryštály, keramika

Farba:
rose gold

Priemer:
27 mm

Značka Tribal je tradičným výrobcom šperkov známym širokej verejnosti. Všetky šperky nesúce štítok Tribal sú vyrobené z prvotriednej chirurgickej ocele najvyššej kvality, sú hypoalergénne, farebne stále a odolné voči mechanickému poškodeniu aj korózii. Ich dizajn snúbi originalitu s eleganciou a súčasnými módnymi trendmi. Ženu akéhokoľvek veku ozdobia neobvyklou dávkou ženskosti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tribal PSM008 Rose gold
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRIBAL PSM008 Rose gold.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií