AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TrueCam M11 GPS 4K (s hlásením radarov)

Zobraziť katalóg
TrueCam M11 GPS 4K (s hlásením radarov)
2,7 13 hodnotení
Kamera do auta – profesionálna, uhol záberu 150°, 2,00" displej, magnetický držiak, GPS, nahrávanie v slučke a detekcia radarov, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát MP4, max. dĺžka záznamu 1200 min, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, používateľská príručka, USB kábel, napájací kábel/adaptér, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje micro USB kábel
Kód:  CH690g Produktové číslo:  TRCM11G4K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TrueCam M11 GPS 4K (s hlásením radarov)

Kamera do auta TrueCam M11 s kvalitným záznamom v 4K


S autokamerou TrueCam M11 zachytíte všetky cesty v skvelej 4K kvalite

S autokamerou TrueCam M11 budete na cestách vždy v bezpečí, a to aj v nevyspytateľných situáciách. Nech už sa vám pri jazde stane čokoľvek, vďaka kvalitným 4K video výstupom budete maž po ruke vždy dostatočne preukázateľné dôkazy. A vďaka vysokému rozlíšeniu navyše môžete aj drobné objekty zväčšiť bez straty kvality a prečítať si tak ŠPZ okolitých vozidiel, či dopravné značky.

Už žiadne zbytočné pokuty

Neplaťte zbytočné pokuty. Kamera do auta TrueCam M11 vás vďaka databáze viac ako 40 tisíc radarov a križovatiek s detekciou jazdy na červenú v 36 krajinách sveta vždy upozorní, kedy je treba zložiť nohu z plynu. Navyše je táto databáza neustále rozširovaná a jej aktualizácie sú pre vás doživotne zadarmo. Vďaka GPS modulu budete nielen varovaní pred radarmi, ale môžete mať priamo vo videu zobrazenú vašu aktuálnu rýchlosť, prípadne si môžete spätne prejsť svoju trasu.

Autokamera TrueCam M11 má nenápadný vzhľad a podporuje bleskovú inštaláciu

Autokamera TrueCam M11 drží pevne pomocou magnetickému držiaka, u ktorého sú nacvaknutie aj vycvaknutie záležitosťou okamihu. Nevadia mu ani výmole na rozbitej ceste. Vďaka kompaktným rozmerom prednú kameru skryjete za spätné zrkadlo. Tam vám nebude brániť vo výhľade, a navyše ju tam môžete bez problémov nechať aj po zaparkovaní.

Získajte maximum detailov aj v noci

Kamery do auta značky TrueCam sú v tme dlhodobo lepšie ako konkurencia. Už tak výborné nočné video získalo pri modeli M11 rozlíšenie až 4K. Vysoko kvalitná optika zaručí viac svetla pre každý pixel, a okolie auta tak bude dobre vidieť aj na temnej ceste za mestom. Senzor zvládne aj oslnenie od protiidúcich vozidiel.

Kamera do auta s GPS TrueCam M11 ponúka pohodlné ovládanie z telefónu

Kamera do auta s GPS TrueCam M11 sa musí len jedenkrát spárovať, zacvaknúť a môžete ju využívať neustále. Vďaka integrovanej WiFi a praktickej mobilnej aplikácii ju je možné ovládať z inteligentného telefónu. Vďaka tomu si môžete užiť minimum káblov aj rýchly bezdrôtový prenos záznamov. Diaľkovo je možné okrem toho aj upravovať rôzne nastavenia.

Čierna skrinka do auta má kvalitné súčiastky s dlhou životnosťou

Namiesto bežnej batérie je čierna skrinka do auta TrueCam M11 vybavená superkondenzátorom, ktorý je zvyknutý na extrémne výkyvy teplôt a nevadia mu ani nárazy. Je navyše úplne bezpečný a v porovnaní s batériou má niekoľkonásobnú životnosť. Postupom času sa totiž nijako nemenia jeho vlastnosti. Kondenzátor síce potrebuje neustály prísun energie, ale vďaka autozapaľovaču to v aute nie je vôbec žiadny problém.

Oči vzadu s doplnkovými kamerami

Súčasťou balenia autokamery TrueCam M11 je všetko, čo potrebujete pre bezpečnú jazdu. Napriek tomu však môžete vlastnosti kamery ľahko rozšíriť napríklad zadnou Full HD kamerou, ktorá postráži partie vozidla, na ktoré bežne za jazdy nevidíte. Ďalším voliteľným doplnkom je polarizačný CPL filter, ktorý odstraňue z videa nechcené odlesky.

Predná kamera do auta TrueCam M11 sa pýši extra plynulým záznamom vo Full HD rozlíšení pri 60 fps

Občas sa namiesto maximálnej porcie detailov hodí viac snímok za sekundu – napríklad k plynulým záberom svižnej situácie na ceste. Predná kamera do auta TrueCam M11 totiž dokáže Full HD aj pri snímkovej frekvencii 60 fps. 

Šetrič displeja s tachometrom

Ak vás rozptyľujú natáčané záznamy v reálnom čase, môžete aktivovať šetrič displeja. Na tom si vďaka integrovanému GPS modulu pustíte aj aktuálnu rýchlosť.

Úsporný kodek H.265

Úsporný kodek H.265, lepšie komprimujúci video bez straty kvality spolu s funkciou QVBR, ktorá každý snímok analyzuje a automaticky upravuje jeho prenosovú rýchlosť, zaručí, že sa na pamäťovku zmestí viac záberov.

Palubná kamera TrueCam M11 podporuje až 128 GB pamäťové karty

Staré zábery sú síce automaticky mazané, ale veľká kapacita karty sa vždy hodí. Videá z palubnej kamery TrueCam M11 totiž môžete použiť nielen ako dôkazný materiál, ale napríklad ako zdroj záberov pre vaše zostrihané video z dovolenky.

WDR

Vďaka funkcii Wide Dynamic Range (široké dynamické pásmo) nie je kvalita videa negatívne ovplyvnená ani pri ostrom striedaní svetiel a tieňov. Napríklad pri výjazde z tunela alebo oslnení protiidúcim vozidlom.

Videokamera do auta TrueCam M11 má parkovací režim

Videokamera do auta TrueCam M11 postráži vaše vozidlo aj na parkovisku. G-senzor totiž dokáže zaznamenať náraz napríklad aj vtedy, keď do vás niekto nechcene nacúva. A parkovací režim celú situáciu natočí.

Polarizačné filtre ako voliteľné príslušenstvo

Vďaka magnetickému CPL (polarizačnému) filtru bude video ešte ostrejšie a detailnejšie, pretože sa zbavíte nechcených odleskov. Týka sa to napríklad odleskov palubnej dosky v čelnom skle.

Objednajte si profesionálnu inštaláciu

Pre váš maximálny komfort a bezpečnosť pri riadení využite montáž kamery od profesionálov. Správne nastavenie autokamery TrueCam M11, skryté káble, ničím nerušený výhľad a pohodlie pri riadení tak máte zaručené. Pre bližšie informácie navštívte truecam.com/inštalácia.

Obsah balenia autokamery TrueCam M11 GPS 4K

  • 1) Kamera do auta TrueCam M11 GPS 4K
  • 2) Magnetický GPS modul
  • 3) Magnetický 3M držiak
  • 4) Adaptér s dvojicou USB výstupov
  • 5) Napájací micro USB kábel
  • 6) Micro SD/USB adaptér
  • 7) Náhradná 3M nálepka 2×
  • 8) 3M držiak na uchytenie kábla 5×
  • 9) Ochranný obal
  • 10) Nástroj na skrytie kábla
  • 11) USB kábel na aktualizáciu GPS modulu
  • 12) Voliteľný CPL filter
  • 13) Voliteľná vnútorná zadná kamera

Kľúčové vlastnosti kamery do auta TrueCam M11 GPS 4K

  • GPS modul na monitorovanie radarov
  • Postupná adaptácia pre čistý obraz cez deň aj v noci
  • Kamera do auta TrueCam M11 GPS 4K v kompaktnom vyhotovení
  • Prémiový 4K obraz v perfektnej kvalite
  • Vo Full HD rozlíšení možno natáčať až pri 60 fps
  • Kondenzátor na bezpečné napájanie a dlhú životnosť
  • Čierna skrinka do auta s ovládaním cez mobilný telefón a sprievodnú aplikáciu
  • Jednoduché upevnenie prostredníctvom magnetu
  • Autokamera s funkciou detekcie pohybu
  • Ukladanie záznamu do slučky
  • Ochrana záznamu proti prepísaniu či zmazaniu
  • Automatický štart nahrávania
  • České menu
  • G-senzor pre dokonalé snímanie v každej situácii

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
150 ° Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Micro USB kábel Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chci si k této přední kameře koupit zadní kameru ale nevím která je kompatibilní. TrueCam M7 GPS Dual zadní camera TrueCam M9 GPS 2.5K zadní kamera nebo je to jedno a nebo je to úplně jiná kamera. Děkuji.

Dobrý den, obsahuje v balení GPS modul? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k TrueCam M11 GPS 4K (s hlásením radarov)
Príslušenstvo pre TrueCam M11 GPS 4K (s hlásením radarov) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam M11 GPS 4K (s hlášením radarů). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam M11 GPS 4K (mit Radarbericht). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam M11 GPS 4K (mit Radarbericht). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TrueCam M11 GPS 4K (sebességmérő radar figyelmeztetéssel).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií