Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

TrueCam M7 GPS Dual (s hlásením radarov)

Zobraziť katalóg
TrueCam M7 GPS Dual (s hlásením radarov)
3,2 28 hodnotení
Kamera do auta – duálna, uhol záberu 150°, magnetický držiak, GPS, nahrávanie v slučke, automatické spustenie, ochrana súborov a parkovací režim, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 64 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a Mov, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača
Kód:  CH650b Produktové číslo:  TRCM7GD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TrueCam M7 GPS Dual (s hlásením radarov)

TrueCam M7 GPS Dual je kvalitne spracovaná kamera do auta, ktorá vám výrazne uľahčí riadenie vozidla. Na dokonalý prehľad o dianí pred vami je určená kamera s rozlíšením Full HD, na monitorovanie zadnej strany vozidla je k dispozícii kvalitná kamera HD. Vďaka magnetickému držiaku môžete kameru rýchlo a jednoducho pripevniť, takže je ihneď pripravená na použitie. Kamera do auta TrueCam M7 GPS Dual je vybavená prídavným modulom GPS a aj databázou rýchlostných radarov v 36 krajinách. Vďaka tomu získate dokonalý prehľad o meraných úsekoch, čo určite ocení najmä vaša peňaženka.

Praktický magnet na jednoduché upevnenie

Kamera TrueCam M7 GPS Dual disponuje špeciálnym magnetickým držiakom, ktorý je určený na rýchle a jednoduché upevnenie. Na dokonale pevné pripevnenie je k dispozícii poistná zarážka, takže kamera bez problémov zvládne aj jazdu v náročnom teréne. Prostredníctvom magnetu sa dá pripevniť aj modul GPS a na obmedzenie odleskov je k dispozícii polarizačný filter CPL.

Dve kamery na zabezpečenie maximálnej ochrany

TrueCam M7 GPS Dual disponuje dvoma kvalitnými kamerami, ktoré sa postarajú o špičkové sprostredkovanie obrazu. K dispozícii je predná kamera Full HD, ktorá sníma 150° uhol. Zadná kamera má rozlíšenie HD a okrem umiestnenia na koniec vozidla ju môžete umiestniť aj na predné sklo, čím získate ideálny prehľad o dianí vo vnútri vozidla. Tento variant je ideálny najmä pre taxikárov či vodičov rôznych prepravných spoločností.

Čistý obraz vo dne aj v noci

Na zabezpečenie dokonalého obrazu aj pri zhoršenej viditeľnosti má kamera TrueCam M7 GPS Dual schopnosť postupnej adaptácie, takže sa vždy dokonale prispôsobí aktuálnym podmienkam. Na vyrovnávanie svetelných podmienok je kamera TrueCam M7 GPS Dual vybavená funkciou širokého dynamického rozsahu (WDR). Túto funkciu oceníte najmä pri vjazde do tunela alebo výjazde z neho, pretože sa stará o vyrovnanie striedania svetla a tieňa.

Modul GPS na monitorovanie radarov

Ku kamere TrueCam M7 GPS Dual je možné pripojiť prídavný modul GPS, ktorý je vybavený detekciou rýchlostných radarov. Vďaka tomu budete mať vždy dokonalý prehľad o aktuálnom meraní. V databáze sú zaznamenané údaje celkom z 36 krajín, pričom k dispozícii sú informácie o 40 tisíc radaroch a križovatkách so sledovaním jazdy na červenú. Na získanie dokonalého záznamu, ktorý vám môže poslúžiť ako prípadný dôkaz o rýchlosti môžete vašu rýchlosť aj zaznamenávať.

Kompaktné rozmery kamery TrueCam M7 GPS Dual

Kamera TrueCam M7 má kompaktné rozmery, vďaka čomu vám pri riadení vozidla nebráni vo výhľade. Záznam z kamery môžete ľahko prehrať na 2" displeji s vysokým rozlíšením. Vďaka malým rozmerom je kamera veľmi nenápadná, takže nebudí pozornosť zlodejov.

Široká škála funkcií

Na dokonalé fungovanie disponuje kamera TrueCam M7 GPS Dual veľkým množstvom praktických funkcií. Funkcia automatický štart sa spoľahlivo postará o zapnutie kamery. K dispozícii je aj senzor zrýchlenia pri nečakanom manévri či náraze, ktorý sa postará o uzamknutie obrazu. Vďaka tomu nemôže byť záznam premazaný a slúži ako dokonalý dôkazový materiál. Na jednoduché používanie je kamera kompletne v českom jazyku.

Kondenzátor na bezpečné napájanie a dlhú životnosť

Kamera TrueCam M7 GPS Dual disponuje kondenzátorom, ktorý nahrádza bežnú batériu. Vďaka tomu kamera lepšie zvláda vysoké teploty, je spoľahlivejšia a je zaručená jej výrazne dlhšia životnosť. Rovnako ako u ostatných palubných kamier je na chod kondenzátora nutné pripojenie k zdroju.

Senzorové kamery TrueCam M7 na ochranu zaparkovaného auta

Vďaka kamere TrueCam M7 GPS Dual budete mať dokonalý prehľad o tom, čo sa deje okolo vášho auta, keď v ňom práve nie ste. Ak kameru necháte pripojenú k napájaniu, jej senzor sa postará o zaznamenanie prípadného nárazu a spustí nahrávanie. Vďaka tomu budete môcť bezpečne zistiť, kto auto v čase vašej neprítomnosti poškodil.

Filter CPL na redukciu prenikania svetla

Ku kamere TrueCam M7 GPS Dual môžete dokúpiť špeciálny polarizačný filter, ktorý pre pohodlnejšiu jazdu obmedzuje prenikanie svetla a slnečných lúčov. Vďaka tomu vás zbaví odleskov na skle, takže vás už pri riadení automobilu nebude nič obmedzovať.

Kľúčové vlastnosti kamery do auta TrueCam M7 GPS Dual

  • Modul GPS na monitorovanie radarov
  • Postupná adaptácia pre čistý obraz vo dne aj v noci
  • Kompaktné rozmery kamery TrueCam M7
  • Predná kamera Full HD a zadná kamera HD
  • Senzor na ochranu zaparkovaného vozidla
  • Kondenzátor na bezpečné napájanie a dlhú životnosť
  • Ľahké upevnenie prostredníctvom magnetu
  • Funkcia detekcie pohybu
  • Ukladanie záznamu do slučky
  • Ochrana záznamu proti prepísaniu či zmazaniu
  • Automatický štart nahrávania
  • České menu
  • G-senzor na dokonalé snímanie v každej situácii

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
64 g Hotovo!
Šírka
6,9 cm Hotovo!
Výška
4,5 cm Hotovo!
Hĺbka
3,4 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
150 ° Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné ke kaeře připojit napájecí Hardware Kit? (modul pro trvalé napájení při vypnutém zapalování, a detekcí zapalování) Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je GPS modul pro detekci radarů součástí balení? Děkuji

Kedy k tomu bude aplikácia Truecam ?

TrueCam M7 má tento model parkovací režim (24/7) a jak je chráněna autobaterie coby aktivní zdroj napětí při aktivním použití parkovacího režimu kamery ??? ev. kteý model duálních kamer toto má ???

dobrý den, koupil jsem si od Vás kameru a k ní doporučenou 64 GB kartu. Bohužel mi to stále hlásí že karta není vložena a nebo že nelze načíst. Prosím co s tím? děkuji

Dobrý den, mohu do kamery použít 128GB kartu i kdyby byla využitelná (viditelná) kapacita 64GB...mám jednu takovou nevyužitou. Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je součástí balení i napájecí kabel a paměťová karta. Děkuji

Kamera nepravidelně bliká

Zdravím, kameru mám cca půl roku a do teď byla bez problému. Asi poslední 2 týdny se mi stáva skoro při každé jízdě, że se kamera z ničeho nic sekne a musí se vypnout a znovu zapnout a hned zase natáčí. Po čem jít? Reklamace, nebo stačí nějaká aktualizace?

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je možné vypnúť funkciu radaru. Potreboval by som to mať nefunkčné pretože na SK je to proti zákonu.

12
Diskusia a poradňa k TrueCam M7 GPS Dual (s hlásením radarov)
Príslušenstvo pre TrueCam M7 GPS Dual (s hlásením radarov) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam M7 GPS Dual (s hlášením radarů). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam M7 GPS Dual (mit Radarwarnung). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam M7 GPS Dual (mit Radarwarnung). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TrueCam M7 GPS Dual (sebességmérő radar figyelmeztetéssel).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií