Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlásením radarov)

Zobraziť katalóg
TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlásením radarov)
2,9 12 hodnotení
Kamera do auta – profesionálna, duálna rozlíšenie senzora 8 Mpx, uhol záberu 150°, 2" displej, magnetický držiak, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, automatické spustenie, ochrana súborov, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa 2560×1440, max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát H.264, MP4 a H.265, bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie GPS a rozhranie Micro USB, používateľská príručka, USB kábel, napájací kábel/adaptér, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje micro USB kábel
Kód:  CH690f Produktové číslo:  TRCM9G25K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlásením radarov) Predaj skončil

TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlásením radarov)

TrueCam M9 GPS 2.5K – maximálne detaily z každej jazdy





Jazda v 2.5K rozlíšení

Vyššie rozlíšenie = vyššia istota. Kamera do auta TrueCam M9, poslúži pri problémoch rovnako dobre profesionálnym aj sviatočným vodičom. Rozlíšenie 2.5K so snímkovou frekvenciou 30 fps zabezpečí dostatočne detailný obraz vozovky aj jej okolia. Poznávacie značky aj tváre ostatných účastníkov cestnej premávky budú zreteľné, takže video budete môcť v prípadepotrebypoužiť ako dôkaz.


Špičkové nočné video s kamerou TrueCam M9 GPS 2.5K

Špičková optika kamery TrueCam M9 GPS 2.5K zaručuje bezkonkurenčný obraz aj za tmy. Situáciu pred vozidlom dokáže zreteľne zaznamenať aj v noci mimo mesta, a to vrátane čitateľných ŠPZ. Nezaskočia ju ani svetlá protiidúcich vozidiel.


Peniaze za pokuty zostanú vo vašom vrecku

Vyhnite sa pokutám za porušenie predpisov – kamera TrueCam M9 GPS 2.5K vás upozorní na rýchlostné radary a križovatky s detekciou jazdy na červenú. Aktuálne ich obsahuje vyše 50 tisíc a zoznam priebežne aktualizujeme. Nové dáta si môžete sťahovať bezplatne. Vstavaná GPS kameryTrueCam M9 GPS 2.5K umožňuje do záznamu vkladať údaj o rýchlosti jazdy a neskôr si priebeh jazdy prejsť.

Nenápadná ochrana kamery TrueCam M9 GPS 2.5K s najľahšou inštaláciou

Nenápadnú a štíhlu kameru TrueCam M9 je možné umiestniť na čelné sklo do priestoru za spätným zrkadlom, kde nebude prekážať vo výhľade a zároveň nebude priťahovať pozornosť v zaparkovanom vozidle. Upevnenie kamery TrueCam M9 GPS 2.5K do magnetického držiaka je rýchle, pohodlné a maximálne spoľahlivé.


Bezdrôtové ovládanie kamery TrueCam M9 GPS 2.5K z mobilu

Palubná kamera TrueCam M9 sa obsluhuje úplne jednoducho z mobilného telefónu cez WiFi. Po spárovaní všetko zariadite z prepracovanej aplikácie – nastavenie aj stiahnutie videonahrávok.


Rekordná životnosť a bezpečie s kamerou TrueCam M9 GPS 2.5K

Ako zdroj energie sme pri TrueCam M9 použili superkondenzátor namiesto obvyklej dobíjacej batérie. Dôvodom je lepšie zvládanie zmien teploty, vyššia spoľahlivosť a bezpečnosť a predovšetkým podstatne dlhšia životnosť. Kondenzátor musí byť stále pripojený k zdroju, ale to sa pri palubnej kamere rozumie samo sebou.

Zlepšite si kameru M9ku doplnkami

Autokamera TrueCam M9 v základnom balení ponúka všetko, čo potrebujete na zvýšenie svojej bezpečnosti na ceste. Jej možnosti napriek tomu môžete ešte rozšíriť ďalším príslušenstvom, napríklad spätnou kamerou s Full HD záznamom, ktorá sa umiestňuje na zadné sklo, alebo polarizačným filtrom, ktorý vás zbaví nepríjemných odleskov v obraze.



Kamera do auta TrueCam M9 GPS 2.5K

Podpora až 128 GB microSD

Kamera TrueCam M9 GPS 2.5K automaticky prepisuje staré záznamy, takže sa jej miesto nikdy neminie, ale nie je od veci mať uložené z cesty čo najviac. Vopred neviete, ktorý okamih sa môže neskôr ukázať ako kritický. Autokamera TrueCam M9 podporuje pamäťové karty do kapacity 128 GB.

Kamera do auta TrueCam M9 GPS 2.5K

Kodek H.265 pre úsporu miesta

Kamera TrueCam M9 GPS 2.5K zaznamenáva video pomocou moderného úsporného kodeku H.265, ktorý dokáže video viac komprimovať bez straty kvality. Dokáže preto na pamäťovú kartu uložiť väčšiu celkovú dĺžku záznamu.

Kamera do auta TrueCam M9 GPS 2.5K

Kamera TrueCam M9 GPS 2.5K s WDR

Široký dynamický rozsah pomáha vyriešiť problém, ktorý kamery mávajú pri ostrých prechodoch svetla – napríklad na výjazde z tunela, alebo pri míňaní protiidúcich áut v noci.

Kamera do auta TrueCam M9 GPS 2.5K

Šetrič displeja kamery TrueCam M9 GPS 2.5K s tachometrom

Ak vás obraz z kamery TrueCam M9 GPS 2.5K ruší, môžete aktivovať šetrič obrazovky. Ten môže na základe údajov z GPS zobrazovať aj aktuálnu rýchlosť jazdy.

Kamera do auta TrueCam M9 GPS 2.5K

Parkovací režim kamery TrueCam M9 GPS 2.5K

Ten, kto vám odrel blatník na parkovisku už nezostane anonymný, pretože kamera dokáže ustrážiť aj zaparkované auto. Nechajte ju zapojenú do napájania a senzor kamery TrueCam M9 GPS 2.5K automaticky spustí nahrávanie, kedykoľvek zaznamená náraz.

Kamera do auta TrueCam M9 GPS 2.5K

Polarizačné filtre pre najlepší záber (doplnkovo)

Polarizačné filtre, ktoré sa jednoducho magneticky upevňujú pred objektív, potláčajú nežiaduce odlesky, napríklad na čelnom skle a zlepšujú ostrosť obrazu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS, Rozhranie Micro USB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!
Počet objektívov
2 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
64 g Hotovo!
Šírka
6,9 cm Hotovo!
Výška
4,5 cm Hotovo!
Hĺbka
3,4 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
150 ° Hotovo!
Rozlíšenie snímača
8 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Micro USB kábel Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je mozne kameru pripojit pres usb c?

Dobrý den, je součástí kamery i GPS modul?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné ke kaeře připojit napájecí Hardware Kit? (modul pro trvalé napájení při vypnutém zapalování, a detekcí zapalování) Děkuji

Dobrý den, kameru mám ale v průběhu jízdy se vypíná a zapíná. Poslední dobou čím dál častěji. Myslím, že by mohl být vadný zdroj (kondenzátor) v kameře. Chtěl bych ji reklamovat, případně opravit. Je nutné sundat i s čelního skla držák na kameru, nebo stačí přinést jen odnímatelnou kameru v originálním balení? Děkuji...

Dobry den, jedna sa o rozbaleny tovar alebo vrateny zákazníkom??? Prosim o skorú odpoveď nakoľko plánujem objednávku. Dakujem

Dobrý den, prosím vás, je součástí balení i zadní kamera?

Diskusia a poradňa k TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlásením radarov)
Príslušenstvo pre TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlásením radarov) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam M9 GPS 2.5K (s hlášením radarů). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam M9 GPS 2.5K (mit Radarmeldung). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam M9 GPS 2.5K (mit Radarmeldung). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TrueCam M9 GPS 2.5K (radarérzékeléssel).
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií