Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Trust GXT Gaming Bundle 3 v 1 + Far Cry 5

Zobraziť katalóg
Trust GXT Gaming Bundle 3 v 1 + Far Cry 5
Set – herného príslušenstva GTX 344 Creon headset, GTX 188 Laban RGB mouse, podložka pod myš Far Cry 5 limited edition a hra Far Cry 5
Kód:  JS245h551 Produktové číslo:  22874 Stránky výrobcu

Trust GXT Gaming Bundle 3 v 1 + Far Cry 5

Už si brúsite zuby na obľúbenú akčnú hru Far Cry 5? Sadnite si k svojmu počítaču s limitovanou edíciou herného príslušenstva a hrou zadarmo. Tento výhodný komplet vám ponúkne množstvo zábavy a napätia, keď sa vydáte do obrovského sveta plného ohromujúcich detailov postáv i okolitej prírody či ľudských obydlí. Iste viete, že je potrebné sa od hier vedieť odtrhnúť, čo bude rovnako neľahká výzva, ako splnenie náročnej misie. V tejto hráčskej súprave získate prvotriedne slúchadlá, vysoko presnú myš, štýlovú podložku s motívom Far Cry a plnú hru ako bonus.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Trust GXT Gaming Bundle 3 v 1 + Far Cry 5

  • Výhodná súprava slúchadiel, myši s podložkou a novej hry
  • Výborná reprodukcia zvuku a basových vibrácií
  • Mäkké a pohodlné náušníky
  • Citlivý a presný senzor myši
  • Sedem programovateľných tlačidiel
  • Štýlová podložka s herným motívom
  • Obrovské možnosti sveta Far Cry
  • Najnovšie grafické detaily
  • Príbeh plný akcie a napätia

Čo táto špeciálna herná súprava obsahuje?

Herné slúchadlá Trust GXT 344 Creon sú vybavené nastaviteľným mikrofónom a, samozrejme, aj upraviteľným pásom cez hlavu. Majú veľmi mäkké a pohodlné náušníky, ktoré skvele odizolujú prípadný ruch okolia a umožnia vám plne sa ponoriť do zvukov sveta Far Cry. Sú perfektne ergonomicky spracované a môžete sa tak tešiť na vynikajúcu reprodukciu zvuku i basových vibrácií. Okrem toho sú navyše ešte vybavené integrovaným diaľkovým ovládaním hlasitosti či stíšenia mikrofónu.

Herná myš GTX 188 Laban iste upúta už na prvý pohľad plným RGB osvetlením. Okrem toho je perfektne ergonomicky tvarovaná, aby padla priamo do dlane. Vďaka veľmi presnému senzoru pre vás bude pohyb kurzora vždy detailnou ľahkou prácou a vo Far Cry si tak množstvo presného zameriavania užijete do sýtosti. Keďže ide o pokročilú hernú myš, je k dispozícii hneď sedem programovateľných tlačidiel, a aby toho nebolo málo, dokáže si zapamätať až päť hráčskych profilov.

Aby mala myš GTX 188 Laban po čom kĺzať a jej presný pohyb sa odrazil aj do sveta Far Cry, dostanete v neposlednom rade tiež hráčsku podložku s herným motívom. Jej mäkký a odolný povrch výborne odráža senzor myši, vďaka čomu jej poskytuje potrebné presné informácie.

Čo ponúkne Far Cry 5?

Sériu Far Cry od Ubisoftu hráčom určite netreba dlho predstavovať. Nový, už piaty diel, tejto veľmi obľúbenej série vás vtiahne do obrovského sveta, kde budú vaše schopnosti a kreativita testované proti najhoršiemu nepriateľovi, ktorý kedy svet Far Cry videl. Bude len na vás, aby ste dali nádej všetkým obyvateľom Hope City. Grafické spracovanie vás strhne neskutočným pohľadom a skvele prepracovanými detailmi prírody i jednotlivých postáv. Prostredie vám ponúkne pohľad do severoamerickej Montany, kde budete čeliť fanatickému kultu, ktorý terorizuje miestnych obyvateľov. Do akcie doslova vletíte s radom lietadiel, áut a tiež s pestrým arzenálom zbraní.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hĺbka
12,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
113 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný, Strieľačky Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
PC – škatuľa Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Far Cry Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
PC Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky herné myši s podsvietením
» Všetky káblové herné myši
» Všetky Far Cry hry
» Všetky akčné počítačové hry
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat jestli tento Far Cry 5 k tomuto setu (příslušenství) bude na PC (sice je ten set na PC ale chci mít jistotu) Předem děkuji za odpověď🙂.

dobry den chci se zeptat kdyz toto zbozi dojide za jak dlouho by jste ho meli zase na sklade chtel bych si ho rad koupit

Dobrý den, chtěl bych se zeptat tato edice https://www.alza.cz/trust-gxt-gaming-bundle-3v1-far-cry-5-zdarma-d5259313.htm obsahuje krabicovou edici, ale chtěl bych se zeptat, zda-li tam je steam klíč na aktivaci, protože nemám cd-rom ani dvd-rom. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Trust GXT Gaming Bundle 3 v 1 + Far Cry 5
Príslušenstvo pre Trust GXT Gaming Bundle 3 v 1 + Far Cry 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT Gaming Bundle 3v1 + Far Cry 5 Zdarma. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust GXT Gamer szett 3 az 1-ben + Far Cry 5 játék ingyen.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií