AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Victrola VPRO-2000 strieborný

Zobraziť katalóg
Victrola VPRO-2000 strieborný
4,8 4 hodnotení
Gramofón – moderný dizajn, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, vhodné pre DJ, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, prehnuté ramienko, funkcia digitalizácie vinylov, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, hmotnosť 3 kg, rozmery 370 × 440 × 140 mm (V׊×H), strieborná farba
Kód:  VICT001a1a1 Produktové číslo:  VPRO-2000-SLV-EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Victrola VPRO-2000 strieborný


Moderný gramofón s funkciou digitalizácie

Profesionálny gramofón Victrola VPRO-2000 disponuje vysoko kvalitným vyhotovenením, ktoré ocenia predovšetkým DJ a audio nadšenci. Zariadenie je vybavené USB portom na ľahký prevod nahrávok z vinylu do MP3 formátu pomocou dodávaného softvéru (PC/MAC). Nechýba ani Bluetooth rozhranie a RCA výstup s predzosilňovačom.


Kľúčové vlastnosti gramofónu Victrola VPRO-2000 strieborný

  • Profesionálny gramofón s protiprachovým krytom
  • Vysoko kvalitné spracovanie
  • Stroboskopický tanier, prehnuté ramienko
  • 3 rýchlosti (33 1/3, 45, a 78 RPM)
  • Bezdrôtové Bluetooth rozhranie na prehrávanie hudby z mobilných zariadení
  • Funkcia digitalizácie vinylu vrátane softvéru
  • Vstavaný predzosilňovač
  • Line-Out RCA


Vysoká kvalita spracovania

Victrola VPRO-2000 ponúka moderný dizajn a špičkové spracovanie s využitím kvalitných materiálov, ktoré zaisťujú dlhú životnosť gramofónu. Stroboskopický tanier z hliníka poskytuje stabilnú základňu na umiestnenie gramofónovej platne a nechýba ani priehľadný protiprachový kryt, ktorý ochráni komponenty pred prachovými časticami.


Bezdrôtová Bluetooth technológia

Okrem prehrávania LP platní môžete streamovať hudbu z mobilných zariadení cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie. Vďaka vstavanému predzosilňovaču a výstupu RCA gramofón bez problému pripojíte k vášmu audio systému či externým reproduktorom, aby ste si mohli vychutnať hlasné a kvalitné počúvanie vašej obľúbenej hudby.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
440 mm Hotovo!
Hĺbka
140 mm Hotovo!
Výška
370 mm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jsem tento gramofon, ale nefunguje repro samotného gramofonu (pouze velmi tichý zvuk a zvyšování hlasitosti nefunguje). Při připojení přes TV a přepnutí na externí výstup,přehrává krásně. Je to na reklamaci nebo dělám chybu?Děkuji

Dobrý den, zajímalo by mne, co u tohoto gramofonu je myšleno, že je poloautomatický?

Dobrý den, nedávno jsem zakoupil tento gramfon v prodejně alza Ostrava. Ovšem neobsahuje český návod. Je možné jej nějak sehnat?

Diskusia a poradňa k Victrola VPRO-2000 strieborný
Príslušenstvo pre Victrola VPRO-2000 strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Victrola VPRO-2000 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Victrola VPRO-2000 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Victrola VPRO-2000 Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Victrola VPRO-2000 ezüst.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií