Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Victrola VPRO-3100 strieborný

Zobraziť katalóg
Victrola VPRO-3100 strieborný
Gramofón - vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, moderný dizajn, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, v balení priehľadný horný kryt a Vinyl Converter Software
Kód:  VICT001a1b2 Produktové číslo:  VPRO-3100-SLV-EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Victrola VPRO-3100 strieborný


Moderný gramofón s funkciou digitalizácie

Poloautomatický gramofón Victrola VPRO-3100 v modernom striebornom vyhotovení disponuje stabilným ramienkom a funkciou na automatický zdvih a návrat na začiatok dosky. Zariadenie je vybavené USB portom na ľahký prevod nahrávky z vinylu do MP3 formátu pomocou dodávaného softvéru (PC/MAC).


Kľúčové vlastnosti gramofónu Victrola VPRO-3100 strieborný

  • Moderný gramofón s protiprachovým krytom
  • Kvalitné spracovanie
  • 3 rýchlosti (33 1/3, 45, a 78 RPM)
  • Funkcia digitalizácie vinylu vrátane softvéru
  • Vstavaný predzosilňovač
  • Line-Out RCA


Vysoká kvalita spracovania

Victrola VPRO-3100 sa pýši špičkovým spracovaním s kvalitným hliníkovým tanierom, ktorý poskytne LP doskám stabilnú základňu. Vďaka vstavanému predzosilňovaču a výstupu RCA gramofón bez problému pripojíte k vášmu audio systému či externým reproduktorom, aby ste si mohli vychutnať hlasné a kvalitné počúvanie vašej obľúbenej hudby.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
400 mm Hotovo!
Hĺbka
90 mm Hotovo!
Výška
360 mm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je možné k tomuto gramofónu pripojiť bluetooth slúchadlá? A chcem sa opýtať aj na to, či by sa prípadne dali napojiť k zariadeniu staršie reproduktory Philips FB MZ 7 PH. Ďakujem.

Dobrý deň v popise je pisane s kvalitnym hlinikovym tanierom no v recenziach citam ze je plastovy ako to teda je?

Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit, jaký model reproduktorů k tomuto přístroji objednat v nižší nebo střední cenové třídě? A jaké mám použít propojovací kabely? Děkuji

Diskusia a poradňa k Victrola VPRO-3100 strieborný
Príslušenstvo pre Victrola VPRO-3100 strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Victrola VPRO-3100 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Victrola VPRO-3100 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Victrola VPRO-3100 Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Victrola VPRO-3100 ezüst.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií