Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Viking Solárny panel L60

Zobraziť katalóg
Viking Solárny panel L60
5 3 hodnotení
Solárny panel vhodný na napájanie nabíjacej stanice aj drobnejšej elektroniky, monokryštalický, s výkonom 60W, účinnosťou 21.1%, vážiaci 2.57kg a s rozmermi 136.5×35.5×0.4cm. Disponuje výstupmi pre DC Jack
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  VKNGa13 Produktové číslo:  VSPL60 Stránky výrobcu
Viking Solárny panel L60 148,90 € Momentálne nedostupné

Viking Solárny panel L60

Vysoko efektívny solárny outdoorový panel Viking L60

Viking L60 je ľahký, výkonný a skladací solárny panel, s ktorým nabijete všetky vaše elektronické zariadenia. Ponúka výkon 60 W (19,8 V / 3,27 A) a je taktiež perfektnou voľbou na nabíjanie stredných a veľkých generátorov nielen značky Viking, ale aj ostatných. Solárny panel Viking L60 disponuje vysoko kvalitnými monokryštalickými článkami s efektivitou 21,1 %, vďaka tomu dokáže premeniť slnečné lúče na elektrickú energiu oveľa lepšie, ako konvenčné solárne panely.

Solárny panelu Viking L60 a jeho kľúčové vlasantosti

  • Vrátane 4 rôznych káblov a 12 redukcií / koncoviek
  • Vysoká účinnosť monokryštalických článkov – až 21,1 %
  • Napájací kábel s dĺžkou 5 metrov a koncovkou Jack
  • Vysoko odolné polyesterové puzdro
  • Panel je odolný voči vode a prachu podľa štandardu IP65
  • Solárny panel Viking L60 nabíja všetky elektronické zariadenia až do požadovaného výkonu 60 W (19,8 V / 3,27 A)
  • Funkcia automatického štartu nabíjania po pripojení elektrického zariadenia
  • Veľké oká uľahčujú prichytenie panelu kamkoľvek budete potrebovať
  • Skladacia konštrukcia na ľahké prenášanie

Solárny panel Viking L60 je ideálny na chatu, do kempu aj karavanu

S outdoorovým solárnym panelom Viking L60 budete úplne nezávislí na energii zo siete a nabijete takmer akékoľvek zariadenie – stačí použiť vhodnú redukciu, a okrem mobilného telefónu, tabletu, alebo powerbanky si pohodlne dobijete fotoaparát, kameru, dron, notebook cestovnú chladničku a inú drobnú elektroniku. Solárny panel disponuje inteligentným čipom,  ktorý rozpozná rôzne typy zariadení. Na základe toho upravuje nabíjacie kapacity na optimálne nabíjanie.

Solárny panel Viking L60 je odolný podľa IP65

Solárny panel je po stranách vybavený okami, ktoré uľahčujú jeho prichytenie k čomukoľvek. Súčasťou solárneho panelu Viking L60 je 5-metrový napájací kábel. Polyesterové puzdro zaisťuje odolnosť solárneho panelu proti poveternostným vplyvom podľa štandardu IP65. So svojim výkonom, nízkou hmotnosťou a jednoduchosťou použitia vám poskytuje takmer neobmedzené možnosti využitia. 

Bohaté príslušenstvo na neobmedzené možnosti nabíjania

Súčasťou balenia solárneho panelu je množstvo redukcií a konektorov, ktoré umožňujú pripojenie solárneho panelu Viking L60 takmer k akémukoľvek zariadeniu – už tak nemusíte nič dokupovať. 

  • Kábel jack (5,5 / 2,1 mm – samica) na voľný koniec bez koncovky
  • Kábel jack (5,5 / 2,1 mm – samica) na cigaretovú zásuvku
  • Kábel jack (5,5 / 2,1 mm – samica) na krokosvorky
  • Kábel jack (5,5 / 2,1 mm – samica) na konektor do cigaretovej zásuvky
  • Súprava 12 koncoviek / redukcií (Lenovo square tip, 7.4×5.0, 4.5×3.0, 8.0×5.6, DELL, 5.0×3.0, 4.0×1.7, 5.5×1.7, 4.8×1.7, 5.5×2.5, 6.3×3.0, 6.0×4.3)

Doplňujúce informácie:
Maximálny výkon: 60W
Maximálne napájacie napätie (Vmp): 19,8 V
Maximálny prúd (Imp): 3,27 A
Napätie v otvorenom obvode (Voc): 23,3 V
Skratový prúd (ISC): 3,07 A
Účinnosť článkov: 21,1 %
Rozmery rozloženého panelu: 1 365 × 355 × 4 mm
Rozmery zloženého panelu: 355 × 290 × 25 mm
Hmotnosť: 2,57 kg
Osvedčenie: CE, ROHS, ISO


Parametre a špecifikácia

Výkon panelu
60 W Hotovo!
Funkcie
Zvýšená odolnosť Hotovo!
Výkon panelu
60 W Hotovo!

Vlastnosti

Výkon panelu
60 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Zvýšená odolnosť Hotovo!

Vlastnosti

Výkon panelu
60 W Hotovo!
Menovitý výkon
60 W Hotovo!
Účinnosť
21,1 % Hotovo!
Maximálny prúd (Impp)
3,27 A Hotovo!
Maximálne napätie (Vmpp)
19,8 V Hotovo!
Napätie naprázdno (Voc)
23,3 V Hotovo!
Prúd do skratu (Isc)
3,07 A Hotovo!

Výstupy

Výstupy
DC Jack Hotovo!

Požiadavky na umiestnenie

Minimálna prevádzková teplota
-10 °C Hotovo!
Maximálna prevádzková teplota
60 °C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
136,5 cm Hotovo!
Výška
35,5 cm Hotovo!
Hĺbka
0,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,57 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, som laik preto mozno zla otazka. Viem cez toto zariadenie priamo nabijat telefom ? Ako, ked je tam jack a nie usb C ?

Dobrý den, jde tímto panelem nabíjet AlzaPower station PS450? Děkuji

Mám tento panel již 3/4 roku a tudíž jsem prošel všechny roční období, čekal jsem, že v tuto roční dobu, kdy je slunce velmi silné a přitom ještě tak netopí, že bude mít maximální možný výkon, ale zatím jsem se dostal na nějakých 45W výkonu, nabíjím tím powerstanici která si hravě poradí s nabíjecím výkonem 100W, je to tedy na reklamaci ? Nebo je těch cca 45W nabíjecího výkonu opravdu maximální, co panel dokáže dodat, protože jiné panely mi dokáží dodat cca 85-90% udávaného, tento je na pouhých cca 60%, což mi přijde dost málo.

Dobrý den, lze tímto panelem nabíjet i nabíjecí stanici s vstupem: 17V 7A, Max.120 W (DC7909) ? Lze někde dohledat textový popis všech koncovek a redukcí co jsou na obrázku a jsou součástí balení? Děkuji

Môžem nabíjať týmto panelom Alza Power stacion 450

Zdravím . Aký je to v skutočnosti panel ? polykrištalicky? alebo monokryštalický ? v sete z powerbankou viking je ten istý panel s označením v popise Viking L60 monokryštalický ! ale samostatne predávajúci je polykryštalicky – v popise?? Jedna sa o ten istý panel alebo je to naozaj iný panel ako v sete s powerbankou viking??

Dobrý den, koupil jsem si samostatný solární panel a nejsem si jistý jestli přes redukci Auto zapalování která je v balení mohu vložit 12-16 V spotřebič s dvemi USB porty přes který pak nabiju powerbanku. Díky

Dobrý den, Mám dotaz. Vestavěný inteligentní čip přizpůsobí nabíjecí proud i napětí každému zařízení. Chcete říct že když připojím laptop s napětím 19V a power banku (mobil) s napětím 5V tak se napětí jaksi samo přizpůsobí a ten mobil mi nevyhoří? Předpoládám že současně to nepůjde to bych se hodně divil, ale i samostatně jedno nebo druhé je tam nějaký přepínač napětí nebo jak přesně to funguje? Přizpůsobuje to napětí třeba od 3 do 19,8V?

Dobrý den, chi se zeptat zdali je možnost propojit vice panelu a nabijet jednu powerbanku

Dobrý den, chi se zeptat zdali je možnost dobíjet tuto baterii - Odkaz do neznáma tímto panelem nebo zdali mi poradíte jaký případně by byl vhodný. Děkuji s pozdravem David

12
Diskusia a poradňa k Viking Solárny panel L60
Príslušenstvo pre Viking Solárny panel L60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viking Solární panel L60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Viking Solarmodul L60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Viking Solarmodul L60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Viking L60 napelem.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií