AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Vodíková-voda Premium generátor vodíkovej vody

Zobraziť katalóg
Vodíková-voda Premium generátor vodíkovej vody
5 2 hodnotení
Vodíková fľaša – objem 420 ml, príprava už za 3 min, 15 cyklov na jedno nabitie, LED podsvietenie,, koncentrácia vodíka od 1000 do 2300 ppb, nabíjací kábel a návod súčasťou balenia, výroba vodíka pomocou technológie SPE, materiál sklo, rozmery 20,7 × 7 cm (výška × priemer), hmotnosť 550 g, strieborná farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MBaaa0137
Vodíková-voda Premium generátor vodíkovej vody 124,90 € Momentálne nedostupné

Vodíková-voda Premium generátor vodíkovej vody

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo sa tak dobre cítime pri prechádzkach v lese, na pláži alebo pri rieke, pri dýchaní čerstvého vzduchu v horách alebo len pri dýchaní čerstvého vzduchu po daždi? No, pozrime sa, o čo ide.

Prečo potrebujeme vodíkovú fľašu Vodíkova-voda Premium

  • Vzduch okolo nás je naplnený elektricky nabitými časticami, kladne alebo záporne nabité sa nazývajú ióny, pozitívne aj negatívne ióny sa prirodzene vyskytujú vo vzduchu
  • Prostredie, v ktorom dnes žijeme, má však oveľa viac zdrojov kladných iónov ako v minulosti, čo vytvára elektrickú nerovnováhu vo vzduchu a našich telách, nazývajú sa tiež voľné radikály
  • Voľné radikály sú vysoko reaktívne, nevyvážené molekuly, ktoré sú vedľajšími produktmi normálneho metabolizmu a sú spojené s degeneratívnym procesom starnutia
  • Voľné radikály kradnú elektróny zo zdravých buniek, aby neutralizovali ich vlastný náboj, čo spôsobuje poškodenie buniek
  • Molekulárny vodík poskytuje kľúčový účel pri neutralizácii týchto voľných radikálov vďaka svojej schopnosti poskytnúť potrebné elektróny
  • Vodík je taký účinný pri vyrovnávaní oxidačného stresu, že výsledným vedľajším produktom reakcie je voda (H20) a zabraňuje nerovnováhe, ktorá sa môže vyskytnúť pri iných antioxidantov

Čo je vodíková voda?

Vodíková voda je voda, ktorá obsahuje rozpustené plynné molekuly vodíka.

Čo je vodík?

Vodík je najľahší a najjednoduchší plynný chemický prvok vo vesmíre. Je bezfarebný a ľahký plyn, bez chuti a zápachu, má veľmi vysokú hustotu energie. Vodík má veľmi malé molekuly, ktoré sú schopné dobre prechádzať rôznymi materiálmi. Molekulárny vodík rýchlo preniká tkanivami a bunkami, a tak sa dostane aj cez biologické membrány vrátane bunkových a vnútrobunkovýchobalov.

Voda už predsa obsahuje molekulu vodíka, prečo je potrebný ďalší vodík?

Voda, ako už jej chemický vzorec H2O napovedá, obsahuje dva atómy vodíka (tj. jednu molekulu) viazané s atómom kyslíka. Terapeutické účinky majú však iba samostatné molekuly vodíka, ktoré nie sú viazané s inými molekulami alebo atómami. Preto molekula vodíka, ktorá je viazaná s atómom kyslíka, nemá terapeutické účinky.

Ako pôsobí vodík v tele po vypití vodíkovej vody?

Molekula vodíka sa po vypití v tele človeka ihneď rozkladá na atómy vodíka, ktoré ľahko prenikajú do buniek a neutralizuje voľné radikály. Po neutralizácii voľných radikálov vznikne obyčajná voda, ktorá sa z tela vylúči.

Ako funguje náš generátor?

Generátor pomocou membrány uvoľňuje z molekúl vody samostatné molekuly vodíka. Tento proces sa deje pomocou elektrolýzy, ktorá prebieha v membráne vo vnútri generátora. Časť vodíka je v plynnej forme a časť sa rozpustí vo vode – práve tento má terapeutické účinky. Rozkladom molekuly vody elektrolýzou získavame samostatné molekuly vodíka.

Mení generátor vlastnosti vody?

Generátor vodíkovej vody neupravuje vodu. Obohatí Vami naliatu vodu o molekuly vodíka, ale vode zostáva pôvodné pH aj pôvodná mineralizácia. Aké je ORP vodíkovej vody? Po spustení jedného cyklu generovania vodíka je ORP vody -347 mV.

Nie je to celé nejaký výmysel?

Vodíku a jeho vplyvu na organizmus sa venuje množstvo špičkových vedcov, z ázijských krajín (hlavne Kórea a Japonsko), ale presúva sa jeho výskum aj do USA, kde vznikol napríklad Inštitút molekulárneho vodíka, molecularhydrogeninstitute. Na tému vplyvu vodíka existuje tisíce štúdií a dokonca sa mu venuje aj Slovenská Akadémia Vied.

Voľné radikály a prečo sú nebezpečné pre naše zdravie

Reaktívne kyslíkové formy, známe ako voľné radikály, ktorých prevaha je v organizme nežiaduca. Preto je na udržanie rovnováhy potrebné prijímať dostatočné množstvo.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Objem
0,42 l Hotovo!
Priemer
7 cm Hotovo!
Výška
20,7 cm Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!
Technológia výroby vodíka
SPE Hotovo!

Objem

Objem
0,42 l Hotovo!

Rozmery

Priemer
7 cm Hotovo!
Výška
20,7 cm Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Vlastnosti

Technológia výroby vodíka
SPE Hotovo!
Približný počet cyklov na jedno nabitie
15 Hotovo!
Vlastnosti
LED podsvietenie Hotovo!
Minimálny čas výroby
3 min Hotovo!
Maximálny čas výroby
6 min Hotovo!
Režim výroby
Normálna Hotovo!

Rozsah ORP

Minimálny ORP
-347 mV Hotovo!
Maximálny ORP
347 mV Hotovo!

Koncentrácia vodíka

Min. koncentrácia
1 000 ppb Hotovo!
Max. koncentrácia
2 300 ppb Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
20,7 cm Hotovo!
Priemer
7 cm Hotovo!
Objem
420 ml Hotovo!
Hmotnosť
550 g Hotovo!

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Nabíjací kábel, Návod Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

1, da sa pouzit aj s pet flasou? 2, preco mate v ponuke len tuto jednu znacku ale na ceskej alze je az 11

proč je to tak drahé, na netu jsem zjistil jednu cenu za 279,-Kč, ale nabídek do 1000,-Kč bylo velice mnoho. Děkuji za odpověď, objednal jsem, ale teď fakt váhám.

dobrý den, jaká je životnost lahve ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Vodíková-voda Premium generátor vodíkovej vody
Príslušenstvo pre Vodíková-voda Premium generátor vodíkovej vody Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vodikova-voda Premium generátor vodíkové vody.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií