Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Whirlpool ACTUAL AKP 458 IX

Zobraziť katalóg
Whirlpool ACTUAL AKP 458 IX
4,6 28 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (V׊×H), objem 65 l, vybavená grilom, spodným ohrevom, pravým horúcim vzduchom, rozmrazovaním, statickým pečením, ventilátorom, so závesnými roštami, príkon 3200 W, 2-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, displej, ochladzovací systém, studené dvere rúry a vnútorné osvetlenie, čistenie rúry vodou, energetická trieda A, sieťový kábel bez zástrčky súčasťou balenia, klasický dizajn, nerez a strieborná farba
Kód:  FBT1753c Produktové číslo:  AKP458/IX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool ACTUAL AKP 458 IX

Nebojte sa varenia, s rúrou WHIRLPOOL AKP 458 IX to bude hračka

Kuchynská rúra WHIRLPOOL AKP 458 IX vás uchváti svojím moderným vzhľadom s pravidelnými líniami a nerezovým hranatým úchytom. Vďaka povrchu SMART-CLEAN na vnútornej strane celosklenených dvierok je údržba rúry na pečenie neuveriteľne jednoduchá. Vzhľad rúry je navyše podčiarknutý veľkým dotykovým displejom. Teplotu a typ pečenia si nastavujete na klasických otočných gombíkoch. Vstavaná rúra je navyše dodávaná s roštom a tromi hlbokým smaltovanými plechmi.


Kľúčové vlastnosti zabudovanej rúry WHIRLPOOL AKP 458 IX

  • Elektrická rúra WHIRLPOOL AKP 458 IX v modernom dizajne
  • SMART-CLEAN povrch pre ľahké čistenie
  • Teplotu a typ pečenia si nastavujete na klasických otočných gombíkoch
  • Súčasťou balenia je rošt a 3 hlboké smaltované plechy
  • Funkcia Multiflow na rovnomerné pečenie
  • Veľký dotykový displej

Hlavné technológie rúry WHIRLPOOL AKP 458 IX


Multiflow

Rovnomerné prepečenie pokrmov vďaka systému cirkulácie horúceho vzduchu s rovnomernou distribúciou vnútri rúry na pečenie.


Multiflow na ideálne prepečenie zo všetkých strán

S teplovzdušnou funkciou kuchynskej rúry Whirlpool AKP 458 IX pripravíte svoje obľúbené pokrmy ešte lepšie a rýchlejšie. Ventilátor v spojení s kruhovým výhrevným telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore rúry tak, aby bola zaručená rovnomerná tepelná úprava pokrmu zo všetkých strán súčasne a v kratšom čase!

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
2-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, bez zástrčky Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
65 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Jake ma tato trouba vnitrni (vsuvne) rozmery? Zda se nam vejde do skrinky.

Dobrý deň. Mám zakúpenú tuto rúru a mám problém s tým že sa mi na dvierkach za sklom začína usadzovať špina. Umýval som to zvonka aj z vnútra no problém mám s dostáním sa medzi sklo. Potreboval by som poradiť či je možné to nejako rozmontovať alebo niečo. Vopred ďakujem

Dobry den, prosim Vas, aka koncovka sa nachadza na spotrebici co sa tyka zapojenia do elektrickej energie? Dakujem.

Dobrý den, koupili jsme si u vás tuto troubu s tím, že je tam dětská pojistka (psáno ve specifikaci výrobku). Zatím jsme ji ale nebyli schopni najít. Ani v návodu se o ní nic nepíše. Mohli byste nám prosím poradit, jak ji zapnout? Pokud ovšem nemáte chybu v popisu zboží... Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Whirlpool ACTUAL AKP 458 IX
Príslušenstvo pre Whirlpool ACTUAL AKP 458 IX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ACTUAL AKP 458 IX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL ACTUAL AKP 458 IX.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií