AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

WHIRLPOOL WFC 3C33 PF

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL WFC 3C33 PF + 5 rokov záruka na vypúšťacie čerpadlo
5 1 hodnotení
Umývačka riadu štandardná (60 cm) a s panelom, energetická trieda D, počet súprav riadu (program ECO): 14×, emisie hluku: B, výška 85 cm, šírka 60 cm, hĺbka 59 cm
Kód:  WHIMY062 Produktové číslo:  869991613520 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL WFC 3C33 PF

Šetrite nielen čas, ale aj energiu s modernou umývačkou Whirlpool WFC 3C33 PF

Nebaví vás neustále umývať riad ručne a ocenili by ste ušetrenie cenných minút aj spotreby vody? Umývačka riadu Whirlpool WFC 3C33 PF v priebehu cyklu umyje až 14 súprav špinavého riadu (pri programe ECO) a vy sa môžete koncentrovať na iné aktivity. Zaraďuje sa do úspornej energetickej triedy D. U umývačky WFC 3C33 PF sa výrobca sústredil na zníženie hlučnosti, ktorá vďaka tomu dosahuje maximálne 43 dB (emisie hluku triedy B). Pri práci vás tak zaručene nebude rušiť. Ak je pre vás dôležitá prehľadnosť a možnosť ovládať umývačku intuitívne, potom vás nadchne ovládací panel na vonkajšej strane.


Kľúčové vlastnosti umývačky Whirlpool WFC 3C33 PF

  • Umývačka riadu Whirlpool WFC 3C33 PF, ktorej úlohou je všetko umyť namiesto vás
  • Zaraďuje sa do energetickej triedy D
  • Emisie hluku šíreného vzduchom B
  • Umývačka s panelom a jednoduchým ovládaním
  • S technológiou 6. zmysel na automatickú voľbu najvhodnejšieho programu
  • Funkcia odloženého štartu
  • Multizone na umývanie len niekoľkých kúskov riadu
  • Kapacita súprav riadu pri programe ECO: 14×

Hlavné technológie umývačky Whirlpool WFC 3C33 PF

Nechajte sa prekvapiť úžasnou čistotou riadu vďaka technológii 6. zmyslu

Vďaka programu 6. zmysel a jeho senzorom umývačka Whirlpool WFC 3C33 PF zistí úroveň znečistenia a zodpovedajúcim spôsobom nastaví teplotu, dĺžku aj výkon umývania tak, aby ste sa vždy mohli tešiť na riad žiariaci čistotou.

Vďaka funkcii PowerClean Pro neprežijú ani tie najodolnejšie nečistoty!

Zabudnite na ručné umývanie, alebo namáčanie toho najšpinavšieho riadu. Stačí na umývačke Whirlpool WFC 3C33 PF zapnúť funkciu PowerClean Pro a presne nasmerovaný prúd vody zo špeciálnych dýz sa už postará aj o tie najviac znečistené panvice a žiaruvzdorný riad. Funkcia PowerClean Pro je vaším spojencom v boji s najodolnejšími nečistotami!

Umývačka Whirlpool WFC 3C33 PF otvorí dvierka počas poslednej fázy sušenia

Umývačka Whirlpool WFC 3C33 PF je vybavená systémom NaturalDry, ktorý zabezpečí rovnomernú cirkuláciu vzduchu pre prirodzené schnutie riadu. Počas poslednej fázy sušenia umývačka automaticky otvorí dvierka, vďaka čomu riad schne pomocou vzduchu. Umývačka riadu Whirlpool WFC 3C33 PF sa tak chváli nielen inteligentnými funkciami, ale aj nízkou spotrebou.

Objavte sami nejaké miesto navyše pomocou príborového koša

V dolnej časti umývačky sa nachádza praktický príborový kôš, ktorý umožňuje ešte lepšie využiť vnútorný priestor umývačky riadu Whirlpool WFC 3C33 PF. Skvele poslúži nielen na príbory, ale aj ďalšie drobné kuchynské príslušenstvo.

Objavte sami nejaké miesto navyše pomocou tretieho koša

Dodatočný tretí kôš plnohodnotne nahrádza košík na príbory v spodnom koši a umožňuje ešte lepšie využiť vnútorný priestor umývačky riadu Whirlpool WFC 3C33 PF. Skvele poslúži nielen na príbory, ale aj ďalšie drobné kuchynské príslušenstvo.

Funkcia Multizone vám umožní umyť len niekoľko kúskov riadu

Súčasťou umývačky Whirlpool WFC 3C33 PF je praktická funkcia Multizone, ktorá vám umožní kedykoľvek umyť len niekoľko kúskov riadu. Stačí si zvoliť ľubovoľný kôš a spustiť túto funkciu. Umývačka riadu Whirlpool WFC 3C33 PF sa potom o všetko ostatné postará za vás!

Invertorový motor, technológia, ktorá vo Whirlpool WFC 3C33 PF pracuje pre vás

S umývačkou riadu Whirlpool WFC 3C33 PF sa môžete tešiť na neuveriteľne čistý riad, ale aj na samotné umývanie. Moderný invertorový motor znamená nielen zníženie vibrácií a hlučnosti, ale aj nižšie výdavky na elektrickú energiu.

S umývačkou Whirlpool WFC 3C33 PF si môžete odložiť umývanie na neskorší čas

S funkciou Odložený štart môžete na umývačke Whirlpool WFC 3C33 PF príslušný program nastaviť tak, aby sa spustil v čase, ktorý vám vyhovuje – napríklad v noci, alebo v čase keď platia nižšie tarify na odber elektrickej energie.

Aquastop pre väčšiu bezpečnosť

Umývačka riadu Whirlpool WFC 3C33 PF je vybavená špeciálnym systémom ochrany proti zaplaveniu. V prípade poruchy, alebo zaplavenia vodou sa automaticky zastaví prívod vody do spotrebiča.

Umývačka riadu Whirlpool WFC 3C33 PF má nastaviteľný horný kôš: Záleží na každom centimetri

Ak po veľkom rodinnom obede nezostáva v umývačke Whirlpool WFC 3C33 PF dosť miesta na špinavý riad, použite funkciu na nastavovanie horného koša, s ktorou získate cenný priestor navyše.

Sklopné oporné prvky v spodnom koši znamenajú viac miesta na veľké kusy riadu

Koľkokrát ste už museli reorganizovať riad v umývačke, aby ste urobili miesto na veľkú panvicu, alebo kastról neštandardných rozmerov? Viac miesta získate so sklopnými opornými prvkami v spodnom koši umývačky Whirlpool WFC 3C33 PF.

Komfortná montáž umývačky riadu Whirlpool WFC 3C33 PF

Umývačka riadu Whirlpool WFC 3C33 PF je vďaka svojej konštrukcii zameraná na funkčnosť a praktickosť. Zároveň perfektne zapadne do každého prostredia. Inštalácia umývačky Whirlpool WFC 3C33 PF je veľmi jednoduchá a rýchla.

Umývačka riadu Whirlpool WFC 3C33 PF s detskou poistkou

Umývačka riadu Whirlpool WFC 3C33 PF myslela naozaj na všetko! Vybavená je totiž ochranou vo forme uzamknutia ovládacieho panelu. Vďaka tomu nedochádza k nechcenej zmene nastavenia spotrebiča.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
85 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,17 h (190 min) Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
85 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,17 h (190 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
59 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,55 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde z myčky oddělat horní deska - aby se snížila její výška z 85 cm na hodnotu max. 83,5 cm? Potřebuji ji dostat v kuchyňské lince pod desku, která je od země 84 cm.

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL WFC 3C33 PF
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL WFC 3C33 PF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WFC 3C33 PF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL WFC 3C33 PF.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií