Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Air Purifier 2H
4,9 30 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 260 m3/hod, príkon 31 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 31 m2, filter: hepa, senzor kvality ovzdušia, časovač a regulácia výkonu
Kód:  XIAMI116 Produktové číslo:  473616 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Čistička vzduchu Xiaomi dokáže navodiť dýchateľnejší vzduch pre chorých aj deti náchylné k alergiám. Tento pohotový prenosný partner je úplne ideálny pre domácnosti aj kancelárie s plochou až do 31 m2. O veľmi peknej spoľahlivosti a účinnosti v čistení ovzdušia vypovedá samotný jej vzduchový výkon – táto čistička vzduchu vie absorbovať množstvo až 260 m3/hod. Kľúčovým filtračným prvkom Xiaomi Mi Air Purifier 2H je však HEPA filter, ktorý ľahko vie zlikvidovať skoro sto percent peľu, baktérií a prachových častíc.

Hlavné parametre čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 2H

  • Xiaomi Mi Air Purifier 2H je odporúčaná pre veľkosť miestnosti 31 m2
  • HEPA filter absorbuje 99 % alergénov a nečistôt
  • Funkcie čističky vzduchu Xiaomi: senzor kvality ovzdušia, časovač a regulácia výkonu
  • Výkon čistenia 260 m3/hod

Vychytávky čističky ovzdušia Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Inteligentná čistička ovzdušia Xiaomi Mi Air Purifier 2H má indikátor, ktorý rozpozná, ako si práve stojíme s kvalitou vzduchu, a podľa výsledku potom určí, či je potrebné ovzdušie dať do poriadku. Čistička vzduchu je doplnená tiež praktickým časovačom, vďaka ktorému si podľa svojich predstáv ľahko navolíte interval aktivity. Výkon sa dá ľubovoľne znižovať a zvyšovať a takým spôsobom regulovať hlučnosť aj spotrebu elektrickej energie. Prevádzku čističky dokážete pohodlne regulovať s pomocou jednoduchej mobilnej aplikácie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je čistička vhodná na čištění prachu/kočičích chlupů ze vzduchu, které nám tady poletávají? Díky

Dobrý den, je možné použít čističku s Apple Home Kit? Ovládat ji i mimo domov, s pomocí Siri a aplikace Domácnost? Jako centrum slouží Apple TV 4k. Děkuji.

Dobrý den, je čistička vzduchu vhodná na zachytávání zvířecích chlupů? V popisku u produktu máte, že ano, ale zde v komentářích máte, že nikoliv.

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat jestli má čistička připojení přes WiFi nebo pouze bluetooth , děkuji

Zdravím, nikdy som podobný produkt neskúšal, tak sa prosím nezľaknite viacerých otázok, som totiž zvedavý. 1) Nejde mi plesne a baktérie, môj hlavný problém je, že sa tu dosť práši. Zbaví ma táto čistička tohto? 2) Pri rôznych čističkách sa uvádzajú aj funkcie ako UV, ionizátor - je to úplne bezpečné? (napr. som počul, že dezinfekcia ozonizátorom môže byť nebezpečná, ak som tomu vystavený dlho, ale nevyznám sa v tom) 3) Mám u Alzy (alebo u dodávateľa) istotu, že filter sa bude dať ešte poriadne dlhodobo dokupovať? (Keď sa vypredajú a už nebudú, tak som skončil), alebo sa odporúča kúpiť si ich zopár do zásoby? 3.1) V čom sa tak extra líšia tieto xiaomi čističky (kvalita a cena), keď vlastne všetky používajú jeden univerzálny filter?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či má táto čistička nejaký prachový pred-filter, alebo len spomínaný HEPA filter. Nakoľko mi príde veľmi neefektívne zapĺňať HEPA filter väčšími prachovými časticami. Ďakujem.

Dobry deň, čističku vyuzivať len na par hodin alebo kludne ju nechat pustenu co najviac? je určena na nonstop prevadzku? škodiť to asi nemože nijak:) diky za odpoved

odstraňuje oxid uhličitý ?

Odstraňuje i zápach z vaření?

Dobrý deň, kúpil som túto čističku, len mam otázku - na mojej nie je z bokov takmer vôbec cítiť na dotyk ťah/sanie vzduchu. Resp. to sanie sa mi zdá rovnaké pri akýchkoľvek nastaveniach výkonu. Mení sa len rýchlosť ventilátora hore (a samozrejme prúd vzduchu smerom hore). Je to takto normálne alebo mám nejaký chybný kus? Bol som v tom, že po stranách bude cítiť oveľa silnejší ťah (niečo na štýl slabšieho vysávača). Vďaka za odpoveď.

12
Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Air Purifier 2H
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Air Purifier 2H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Air Purifier 2H.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií