Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Xiaomi MI5 64GB White

Zobraziť katalóg
Xiaomi MI5 64GB White
4,5 23 hodnotení
Mobilný telefón 5,15" IPS 1920 x 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core 64-bit, RAM 3 GB, interná pamäť 64 GB, fotoaparát predný 4 MPX + zadný 16 MPx, GPS, WiFi, bluetooth, 3G/LTE, USB Type-C (USB-C), čítačka odtlačkov prstov , 2x Nano SIM, batéria 3000 mAh, rýchle nabíjanie, Android 6.0
Kód:  XI112d Produktové číslo:  472544 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi MI5 64GB White

vlastnosti telefónu

144,55 mm

vypnuté
front

69,2 mm

vypnuté
side

7,25 mm

Hmotnosť telefónu: 129 g

Úhlopříčka displeje

5,15 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0 Marsmallow

typ operačného systému

Výdrž baterie

3000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2 × nanosím

typ SIM karty

Rozměry

69,2 × 144,55 × 7,25 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx + 4 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

pripojenie k internetu

SD karta

nie je

slot pre pamäťové karty

Váha

129 g

hmotnosť telefónu

Model inteligentného telefónu MI5 je novou vlajkovou loďou čínskeho výrobcu Xiao. Uchváti geniálnym dizajnom do detailu dotiahnutou konštrukciou zo skla a kovu, ktorá váži len neuveriteľných 129 gramov. Cieli na najnáročnejších používateľov a prináša nekompromisnú výbavu. Výkon mu dodáva supervýkonný procesor Snapdragon 820 a pracuje na operačnom systéme Android 6.0 Marsmallow s používateľským prostredím MIUI 7.0. Samozrejme nesmie chýbať čítačka odtlačkov prstov a fajnšmekrov poteší podpora rýchleho nabíjania QuickCharge 3.0.

Kľúčové vlastnosti

  • Pohon má na starosti jeden z najvýkonnejších procesorov súčasnosti
  • Full HD displej s uhlopriečkou 5,15"
  • Operačný systém Android 6.0 s grafickou nadstavbou MIUI 7.0
  • Čítačka odtlačkov prstov umožní rýchle odomknutie telefónu
  • Kapacita batérie 3 000 mAh a technológia rýchleho nabíjania
  • Podpora dvoch SIM kariet

Displej si zamilujete

Netradičná uhlopriečka IPS displeja 5,15" prináša Full HD rozlíšenie a skvelý pomer kvality a spotreby. Dokonale vás vtiahne do deja hier či filmov, ktoré zobrazí v 16 miliónoch realistických farbách a ostrých detailoch. Xiaomi MI5 je vybavený 16 ultrasvietivými a energeticky úspornými LED diódami, ktoré zlepšujú jas displeja až o 30 % pri zachovaní extrémne živých farieb. Veľmi tenké sú rámčeky okolo displeja, ktoré nezaberajú zbytočne veľa priestoru a nenavyšujú rozmery telefónu.

Prvotriedne fotky a videá

Nad displejom tradične našla svoje miesto predná kamerka s rozlíšením 4 Mpx, s ktorou zaobstaráte dokonalé selfies. Hlavné slovo však má zadný vylepšený fotoaparát so senzorom od Sony, štvorosovou stabilizáciou a rozlíšením 16 Mpx. Nechýba autofocus, panoramatický režim, HDR, zaostrenie dotykom, detekcia tváre či úsmevu alebo LED svietidlo, ktorá vypomôže v zhoršených svetelných podmienkach. Šošovka zvládne aj natáčanie videa v rozlíšení 1080p.

Čítačka odtlačkov prstov a rýchle nabíjanie

Čítačka odtlačkov prstov je veľmi účinným bezpečnostným prvkom, ktorý vám tiež uľahčí prácu. Zabezpečí vaše dáta a odomknutie telefónu vám oproti nakresleniu gesta či zadania číselného kódu zaberie iba zlomok sekundy. Trávite veľa času v teréne a nestihli ste si nabiť svoj telefón? Potom určite oceníte podporu rýchleho nabíjania Qualcomm QuickCharge 3.0, ktoré batériu s kapacitou 3000 mAh z úplného vybitia na 83 % nabije za 30 minút.

Pohodlie funkcie Dual SIM

Náročných používateľov nadchne prítomnosť druhého slotu pre SIM kartu. Využívajte rôzne dátové tarify, ušetríte peniaze a ľahšie svoj smartfón použijete v zahraničí alebo efektívne oddelíte prácu od zábavy. Mobilný telefón Xiaomi MI5 je skrátka parádne vybavené zariadenia, ktoré sa výbavou môžete smelo rovnať so svetovou špičkou. Oproti konkurentom však ponúka výhodu výrazne nižšej ceny.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Hĺbka
7,25 mm Hotovo!
Hmotnosť
129 g Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
4 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude se to vůbec prodávat ? Už se těšíme nejak dlouho.

Dobrý den, má telefon zvlášť 2 sloty pro SIM a zvlášť slot pro MicroSD? Děkuji.

Trošku to už preháňate mate tu ten xiaomi mi5 už 3 mesiace a len tešíme sa

Rád bych jen upozornil, že dle technických parametrů Alza.cz má tento telefon chytat LTE. Pravda je to ovšem asi jen na půl. Podle čínského výrobce a jejich popisu na jejich oficiálních stránkách tento mobil umí z našich LTE pásem chytat pouze band 3 na frekvenci 2100 MHz. Tuto frekvenci ovšem operátoři používají pouze v Praze a v Brně kvůli vysoké vytíženosti sitě. Po zbytku celé ČR (pokrytí asi 99%) běží LTE na band 20 což je frekvence 800 MHz (používají ji všichni tři síťový operátoři). Bohužel model Mi 5 (ani předchozí) neumí chytat frekvenci 800 MHz, což znamená, že LTE budete chytat v Praze a v Brně, ale po zbytku republiky nikoliv. Poprosil bych Alzu o uvedení informací na pravou míru, protože právě informace, že nechytnu po zbytku republiky LTE, mi dává důvod, proč si tento mobil nekoupit.

Dobry den. Viete mi povedat co som mohol prehliadnut v pripade specifikacie co robi Vasu ponuku tohto mobilu drahsiu oproti ponuke na mp3.sk ? ( Odkaz do neznáma ). Na prvy pohlad sa zda ze su to rovnake telefony :) (Nemam v umysle robit reklamu. Len sa snazim zistit preco by som mal uprednostnit Vasu ponuku)

Ake LTE pasma Mi5 podporuje?

Aký ROM sa nachádza na tomto zariadení? Originál čínsky alebo už Global? Alebo nebodaj už aj so slovenčinou?

Da sa na tomto telefone hrat Pokemon Go?

Všiml jsem si že už je na objednávku.O jakou se jedná velikost paměti.Děkuji

Dobry den, ako je to s podporou LTE, tj. 4G v sietach SK operatorov? Ak dobre viem nie vsetky pasma su podporovane, co moze byt problem niekedy. Vdaka za odpoved!

Diskusia a poradňa k Xiaomi MI5 64GB White
Príslušenstvo pre Xiaomi MI5 64GB White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi5 64GB White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi5 64GB Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi5 64GB Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi5 64GB White.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií