Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

XPPen Star G640

Zobraziť katalóg
XPPen Star G640
4,8 21 hodnotení
Grafický tablet , aktívna plocha 152×102 mm, 8192 úrovní prítlaku, rozlíšenie snímacej vrstvy 5080 lpi, hmotnosť 480g
Kód:  XPP2a3 Produktové číslo:  G640

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XPPen Star G640

Rozšírte svoju kreativitu s grafickým tabletom XPPen Star G640

Grafický tablet XPPen Star G640 ponúka veľkú pracovnú plochu na kreslenie a príjemné rozmery, takže sa pohodlne prenáša a je vhodný na prácu kdekoľvek. Tablet je dodávaný s perom, ktoré dokáže rozpoznať až 8 192 úrovní pritlačenia na citlivú prácu pri kreslení, alebo prácu so štetcami. Star G640 sa skvele hodí aj na hranie OSU! hier, rôzne náčrty, elektronické podpisy, alebo vytváranie poznámok v kancelárskych programoch.

Kľúčové vlastnosti grafického tabletu XPPen Star G640

  • Tenké telo s nízkou hmotnosťou
  • Aktívna plocha 152 × 102 mm
  • XPPen Star G640 má citlivý stylus s 8 192 úrovňami pritlačenia
  • Rozlíšenie snímacie vrstvy 5080 lpi
  • Vhodný pre pravákov aj ľavákov
  • Navrhnutý na hranie OSU! hier
  • USB rozhranie
  • Grafický tablet je kompatibilný so systémami Windows a macOS
  • 20× náhradný hrot, držiak pera, USB kábel

XPPen Star G640 spolupracuje takmer s každým zariadením

Grafický tablet XPPen Star G640 je kompatibilný so širokou škálou profesionálneho softvéru ako je Photoshop, Illustrator, GIMP, Blender, ZBrush, Maya, ArtRage a mnohé ďalšie. Spolupracuje s operačnými systémami Windows 10/8, alebo Mac OS X 10.10 a vyšším. S počítačom tablet XPPen Star G640 prepojíte cez USB kábel, ktorý je súčasťou príslušenstva.

Grafický tablet XPPen Star G640 poskytuje prirodzený zážitok z kreslenia

Dodaný stylus disponuje mimoriadnou citlivosťou rozlišujúcou až 8 192 úrovní tlaku a svižnou odozvou 266 RPR, vďaka čomu je zaručená vysoká presnosť a plynulosť počas kreslenia, alebo maľovania. Pero je navyše mimoriadne ergonomické, takže získate pocit, ako keby ste kreslili ceruzkou na papier. Na napájanie stylusu nie je vyžadovaná žiadna batéria.

Tablet XPPen Star G640 je navrhnutý na hranie OSU! hier

Grafický tablet XPPen Star G640 je ideálny na hranie zábavných OSU! hier, ktoré využívajú rytmus hudby na zobrazenie pohybujúcich sa objektov, na ktoré pomocou tabletu klikáte, čím zvyšujete svoje skóre. Na použitie funkcie navyše nemusíte inštalovať žiadny špeciálny softvér ani ovládače.

Rýchle vkladanie digitálneho podpisu a manuálnych poznámok

Grafický tablet XPPen G640 je synchronizovaný s funkciou digitálneho podpisu aplikácie Adobe Acrobat Reader DC®, vďaka čomu bude podnikanie pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Taktiež môžete pomocou stylusu ľahko vkladať manuálne poznámky v kancelárskych aplikáciách Microsoft Word, PowerPoint, OneNote a podobne.



Parametre a špecifikácia

Úrovne tlaku
8 192 Hotovo!
Rozlíšenie snímacej vrstvy
5080 lpi Hotovo!
Technológia displeja
Bez displeja Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!
Šírka
152 mm Hotovo!

Parametre

Úrovne tlaku
8 192 Hotovo!
Rozlíšenie snímacej vrstvy
5080 lpi Hotovo!
Technológia displeja
Bez displeja Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Aktívna plocha

Šírka
152 mm Hotovo!
Výška
102 mm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
0,9 mm Hotovo!
Šírka
26 mm Hotovo!
Výška
16 mm Hotovo!
Hmotnosť
480 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Potřebuji se zeptat jestli si to tady koupím dostanu to starou verzi rev A nebo rev B? Já totiž potřebuji ten rev A.Ptám se protože tady není žádná možnost si to vybrat..hrozně moc to potřebuji.Děkuji předem

Dobrý den, je možné prostřednictvím XPPen Star G640 dělat rukopisné poznámky do dokumentů v apple Pages nebo do pdf dokumentů v aplikaci apple Náhled? Je to funkce, kvůli které bych si to zařízení kupoval. S pozdravem KN

Dobrý den. Zobrazuje se na grafickém tabletu co zrovna kreslíte atd.? Děkuji.

Dobrý den, Tablet na obrázku je G640S (V názvu je G640)... G640 je levnější verze tohohle tabletu... Také se chci zeptat jestli v balení jsou náhradní hroty... :) Předem děkuji za odpověď.

Funguje tablet aj so štandardným skicárom, poprípade Gimp, Inkscape, 3D skicár a programy, ktoré sú zadarmo dostupné už vo Windowse alebo si musím zakúpiť nejaký špeciálny program na kreslenie kompatibilný s tabletom ?

Je kompatibilní s Windows 11

Dobrý deň, nedávno som napísal otázku a nejak sa mi to pokazilo a poslalo sa to veľmi vela krát. Za to sa velmi ospravedlňujem. Prajme pekný deň.

dobrý deň, vedeli by ste mi povedať, že či sa dá tablet používať aj na kreslacie stránky ako je napríklad "garticphone" alebo "scribble.io"? Ak to neviete zistiť tak nevadí. Prajem pekný deň :)

dobrý deň, vedeli by ste mi povedať, že či sa dá tablet používať aj na kreslacie stránky ako je napríklad "garticphone" alebo "scribble.io"? Ak to neviete zistiť tak nevadí. Prajem pekný deň :)

dobrý deň, vedeli by ste mi povedať, že či sa dá tablet používať aj na kreslacie stránky ako je napríklad "garticphone" alebo "scribble.io"? Ak to neviete zistiť tak nevadí. Prajem pekný deň :)

123...
Diskusia a poradňa k XPPen Star G640
Príslušenstvo pre XPPen Star G640 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XPPen Star G640. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XP-PEN Star G640. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XP-PEN Star G640. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XP-PEN Star G640.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií