AlzaBoxy Q1 Aplikace

XtendLan IDS-CS118 zabezpečovacia ústredňa TUYA

Zobraziť katalóg
XtendLan IDS-CS118 zabezpečovacia ústredňa TUYA
Zabezpečovací systém – 2,4" farebný displej, podpora mobilnej aplikácie Tuya, GSM, WiFi, 433 MHz, záložná Li-Ion batéria, 2× detektor pohybu, 4× diaľkový ovládač, 4× senzor otvorenia dverí/okná, ultra tenký dizajn
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  Xten_22_01 Produktové číslo:  IDS-CS118-KIT
XtendLan IDS-CS118 zabezpečovacia ústredňa TUYA 201,90 € Momentálne nedostupné

XtendLan IDS-CS118 zabezpečovacia ústredňa TUYA

Zabezpečovacia ústredňa XtendLan IDS-CS118-KIT s kompletným vybavením

Potrebujete starostlivo strážiť vašu domácnosť aj v rámci interiéru? Zverte tieto starosti spoľahlivej zabezpečovacej ústredni XtendLan IDS-CS118-KIT, ktorá vďaka dodávanému príslušenstvu zaistí komplexný dohľad nad zvereným priestorom . Obsahuje totiž hneď štyri senzory okien/dverí, dva detektory pohybu a štyri diaľkové ovládače pre každého člena domácnosti. Lákavým benefitom je možnosť pripojiť ústredňu k bezdrôtovej WiFi sieti alebo vložiť SIM kartu a nechať si zasielať notifikácie pomocou SMS.


Obsah baleniaXtendLan IDS-CS118-KIT

  • 1× zabezpečovacia ústredňa (základňa)
  • 4× senzor otvorenia dverí/okná
  • 4× diaľkový ovládač
  • 2× detektor pohybu PIR (pohybové čidlo)

Centrálna jednotka s displejom a klávesnicou

Centrálna jednotka XtendLan IDS-CS118-KIT je osadená 2,4“ TFT displejom a typicky sa umiestňuje na stenu blízko vchodu. Systém podporuje mobilné aplikácie Tuya a Smart Life + hlasového asistenta Amazon Alexa . V zabezpečovacej ústredni XtendLan IDS-CS118-KIT je zabudovaná interná Li-Ion batéria, ktorá zaistí chod zariadenia pri výpadku prúdu. K dispozícii je pozícia pre SIM kartu. Po jej vložení budete mať nad systémom prehľad aj po výpadku internetu.

XtendLan IDS-CS118-KIT pomôže ochrániť vašich blízkych

Chytrý zlodej sa pokúsi vlámať po zotmení, ale zabezpečovacia ústredňa XtendLan IDS-CS118-KIT ich väčšinu odradí. Aj vďaka prítomnosti hlučnej 85dB sirény .

Mobilná aplikácia zaistí kompletný prehľad nad zabezpečovacou ústredňou XtendLan

K systému XtendLan IDS-CS118-KIT je dodávaná mobilná aplikácia Tuya s podporou slovenského jazykového rozhrania. S jej pomocou sa potom dozviete o všetkých notifikáciách. Príjemným bonusom je možnosť zabezpečovaciu ústredňu XtendLan začleniť do obľúbených platforiem chytrej domácnosti - výrobca totiž avizuje podporu pre Amazon Alexa.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, GSM Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Kompatibilné aplikácie
Tuya Hotovo!
Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Do siete, Na batérie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, GSM Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Kompatibilné aplikácie
Tuya Hotovo!
Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Do siete, Na batérie Hotovo!
Jazyk aplikácie
V češtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie, Ovládanie okien, dverí, brán Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné ovládače a spínače pre Amazon Alexa
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, poprosím vás o radu. Kupil som si a nainštaloval zabezpečovačku Xtendlan ids-cs118-kid. Vyskytli sa mi dva problémy. Prvý je ten, že mi neprichádzajú poplachové SMS, pri poplachu príde iba hovor napriek tomu, že som povolil pri poplachu aj hovor aj SMS. Druhý problém - pri inštalácii do aplikácie sa mi nainštalovala zabezpečovačka iba do jedného telefónu. Keď som dal inštalovať zabezpečovačku aj do druhého telefónu tak táto sa síce do druhého nainštalovala, ale z prvého telefónu zmizla. Nebude problém v tom, že som použil dve rozdielne aplikácie a to Tuya a Smart Life? Ďakujem za odpoveď. Miro.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na dokup dalších čidel z zabezpečovacímu zařízení XtendLan IDS-CS118 zabezpečovací ústředna TUYA. Bohužel jsem na Vašich stránkách nedohledal, děkuji Beneš.

Dobrý deň, mám ešte otázku ohľadne zabezpečovačky Xtendlan ids-cs118. Display na zabezpečovačke má stále svietiť, alebo má aj nejaký šetriaci režim? Ďakujem za odpoveď. Miro.

Dobrý den, mohu mít několik dotazů? ukazuje prosím v aplikaci vybitou baterii v senzorech? Lze odemykat alarm i klávesnicí (nikoliv klíčenkou nebo aplikací)? Pokud ano, lze mít klávesnici uvnitř střežené místnosti a alarm by se spustil až se zpožděním, pokud by včas nedošlo k odkódování? Díky!

Dobrý den, dají se připojit čidla i drátově? Pokud ano, případně kolik? Pokud ne, kterou zabezpečovačku byste doporučili?

IDS-CS118 Zabezpečovací ústředna, hledám, jak donutit ústřednu, aby mi na zadaná telefonní čísla poslala hlášení o stavu aktivity čidel. To musí na všech telefonech být spoštěna aplikace Tuya? Děkuji Petr Bělousov, [email protected]

Diskusia a poradňa k XtendLan IDS-CS118 zabezpečovacia ústredňa TUYA
Príslušenstvo pre XtendLan IDS-CS118 zabezpečovacia ústredňa TUYA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XtendLan IDS-CS118 zabezpečovací ústředna TUYA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XtendLan IDS-CS118 Sicherheitszentrale TUYA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XtendLan IDS-CS118 Sicherheitszentrale TUYA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XtendLan IDS-CS118 vezérlőpanel TUYA.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií