Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zalman ZM-SHE500

Zobraziť katalóg
Zalman ZM-SHE500
Externý box – pre SATA, 2.5" HDD, bezpečnostný, displej, USB 3.0, čierny
Kód:  CA057fb Produktové číslo:  ZM-SHE500

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zalman ZM-SHE500

Zalman ZM-SHE500 je externý box pre 2,5" SATA disky, ktorý zaujme pokročilými bezpečnostnými funkciami, displejom a dotykovou klávesnicou. Jeho veľkou prednosťou oproti konkurenčným produktom je, že vašim dátam poskytne vysokú úroveň zabezpečenia pomocou AES 256-bitovému XTS algoritmu, ktorý využíva aj americká vláda na šifrovanie svojich dát, čo už o niečom vypovedá. V neposlednom rade zaujme veľmi zaujímavým dizajnom, ktorému dominuje dotyková klávesnica s 12 tlačidlami či zadná strana so zrkadlovou povrchovou úpravou.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre 2,5" disky (SATA III)
  • Dotyková klávesnica s 12 tlačidlami
  • Praktický displej
  • AES 256-bitové XTS zabezpečenie
  • Voľba 4 až 8-miestneho kódu
  • Rozhranie USB 3.0
  • Odolné polykarbonátové telo
  • Rozmery: 77 × 123,5 × 13,5 mm
  • Hmotnosť: 92 g
  • Štýlové vyhotovenie

Maximálna úroveň zabezpečenia

Zvoliť si môžete 4 – 8-miestny PIN kód a na výber budete mať teda z viac ako desiatky miliónov číselných kombinácií. Postup zadávania nového hesla, zmena PINu alebo odomykanie disku bude ľahké a intuitívne, pretože vás bude sprevádzať prehľadný informačný displej, na ktorom si okrem iného môžete zobraziť napr. teplotu disku, čas v prevádzke alebo typ pripojenia. Aj keď disk stratíte alebo vám ho niekto odcudzí, môžete mať istotu, že k dátam sa nikto nedostane. Externý box Zalman ZM-SHE500 disk zašifruje tak, že dáta nebude možné čítať, aj keď bude disk vložený do iného boxu.

Ak by došlo k fyzickému poškodeniu boxu, je tu stále cesta k záchrane dát prostredníctvom kombinácie sériového čísla produktu a správneho hesla. Ak používateľ zabudne heslo, je už nemožná obnova dát.

Konektor USB 3.0

Rýchly prenos dát zabezpečuje konektor USB 3.0 ponúkajúci oproti staršej verzii 2.0 až 10× vyššiu rýchlosť. Samozrejmosťou je spätná kompatibilita s USB 2.0. Ak chcete mať istotu, že vaše dáta nebudú zneužité a budú v maximálnom bezpečí, vyberte si tento jedinečný bezpečnostný box od spoločnosti Zalman. Súčasťou balenia je ochranné puzdro na zips s vreckom, USB 3.0 kábel, skrutkovač a skrutky na ľahkú montáž disku.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aký má chipset? Podporuje UASP?

Diskusia a poradňa k Zalman ZM-SHE500
Príslušenstvo pre Zalman ZM-SHE500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zalman ZM-SHE500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zalman ZM-SHE500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zalman ZM-SHE500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zalman ZM-SHE500.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií