Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zalman ZM1000-EBT

Zobraziť katalóg
Zalman ZM1000-EBT
5 3 hodnotení
PC zdroj – 1000W, ATX 2.3, 80PLUS Gold, aktívne PFC, 6× PCIe, tichý 13.5cm ventilátor, modulárne káble
Kód:  UE270b8e Produktové číslo:  ZM1000-EBT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zalman ZM1000-EBT

Zháňate pre vašu počítačovú zostavu naozaj kvalitný zdroj? V tom prípade bude ZM1000-EBT od spoločnosti Zalman tou správnou voľbou. Počítačový zdroj honosiaci sa tichým chodom, vysokým výkonom a kvalitným spracovaním je to pravé, čo by ste si mali do vašej počítačovej zostavy rozhodne zaobstarať. Doprajte si kvalitu za rozumné peniaze. Zakúpením počítačových komponentov od tejto rokmi preverenej spoločnosti určite chybu neurobíte.

Kľúčové vlastnosti

  • Ultra tichý chod
  • Certifikácia 80 PLUS Gold (vysoká účinnosť)
  • Komponenty prémiovej kvality
  • Modulárna kabeláž
  • Výkonný a vysoko spoľahlivý DC-DC modul
  • Aktívne PFC
  • Integrovaný obvod Green IC
  • Napájací kábel a upevňovacie skrutky v balení

Spoľahlivosť a tichý chod

Veľkou prednosťou tohto zdroja pre PC zostavy je tichý a spoľahlivý chod. To všetko vďaka najnovším konštrukčným štandardom, ktoré so sebou nesú kompatibilitu so širokou škálou procesorov, dosiek a grafických kariet. Certifikácia 80 PLUS Gold zaisťuje vysokú účinnosť pri transformácii energie pre vaše komponenty, čím šetrí vaše peniaze. Ďalšia z charakteristík tohto zdroja je výkonná 12 V vetva, dodávajúca prúd pre lepšie rozloženie záťaže, do ktorej sa počítajú aj výkonné grafické karty. Zdroj disponuje aktívnou kompenzáciou účinníka PFC.

Obvod Green IC

O chladenie sa stará 135 mm ventilátor, ktorého otáčky sú inteligentne regulované tepelným senzorom. Ak teda taký výkon nepotrebujete, bude zdroj tichý. Naopak, pri záťaži bude dobre chladený. V pohotovostnom režime zase zabezpečí nízky energetický odber integrovaný obvod Green IC. Vďaka modulárnej kabeláži použijete iba tie káble, ktoré naozaj potrebujete. To sa potom prejaví na lepšom prúdení vzduchu v PC skrini.

 
  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Výkon
1 000 W Hotovo!
Výbava a funkcie
Aktivny PFC Hotovo!
Certifikácia
80 PLUS Gold Hotovo!
Šírka
150 mm (15 cm) Hotovo!
Výška
86 mm (8,6 cm) Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
1 000 W Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Aktivny PFC Hotovo!

Účinnosť

Certifikácia
80 PLUS Gold Hotovo!

Rozmery

Šírka
150 mm (15 cm) Hotovo!
Výška
86 mm (8,6 cm) Hotovo!
Hĺbka
180 mm (18 cm) Hotovo!
Hmotnosť
4,6 kg (4 600 g) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nepřijde mi to jako standartní chování, ale vždy když přepojím/připojím nějaký konektor ke zdroji, například nový PCIE kabel, nebo nový molex kabel, tak mi zdroj po zapnutí vždy napoprvé vyhodí pojistky. Jakmile je zapnu, tak již přepínač pojistky nevyhodí. Dělá to vždy jen poprvé a pouze když zdroj před výměnou vypnu a pak zapnu. Je to na reklamaci, nebo je to "normální" ?

Zdravím, prosím u zdroje Zalman ZM1000-EBT píšete,že má 6x pci express konektory, ale já potřebuji nutně vědět kolik jich je 8-pinových a kolik jen 6-pinových. Děkuji za odpověd a jsem s pozdravem: Zimprich-Louny

Diskusia a poradňa k Zalman ZM1000-EBT
Príslušenstvo pre Zalman ZM1000-EBT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zalman ZM1000-EBT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zalman ZM1000-EBT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zalman ZM1000-EBT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zalman ZM1000-EBT.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií