AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE

Zobraziť katalóg
ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE
4,5 4 hodnotení
Kamerový systém s 1TB 3.5" SATA HDD, LAN, VGA, H.264, vodeodolné IP kamery s nočným videním až 20m, rozlíšenie 720P, 4x Ethernet kábel, myš, mobilné alikácia na vzdialené sledovanie
Kód:  QL500k Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE Predaj skončil

ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE

Kamerový systém so štvoricou LED kamier v balení je určený na monitorovanie vnútorných a vonkajších priestorov. DVR rekordér umožňuje pripojenie štyroch kamier pomocou napájacích a dátových káblov, ktoré sú tiež súčasťou setu. Predinštalovaný firmware si hravo poradí vedľa monitorovania a záznamu s radom ďalších funkcií vrátane detekcie pohybu alebo sledovania z mobilných zariadení. Set je dodávaný s predinštalovaným pevným diskom s kapacitou 1 TB.

Kľúčové vlastnosti

  • Set so štvoricou LED HD kamier v balení
  • Ochrana vo dne aj v noci
  • Kamery odolné voči poveternostným vplyvom
  • Niekoľko možností sledovania kamier
  • Detekcia pohybu s upozornením na email
  • Multitasking
  • P2P protokol bez nutnosti mať verejnú IP adresu
  • Česká lokalizácia
  • Jednoduchá inštalácia

Prístup k záznamu odkiaľkoľvek

DVR server podporuje protokol P2P, takže inštalácia systému je naozaj jednoduchá a zvládne ju každý používateľ. Nie je potrebné zložitých nastavovaní portov na routeri alebo poznať verejnú IP adresu. Používateľ má k dispozícii niekoľko možností sledovania kamier. Tou najchytrejšou je použitie mobilnej aplikácie Zsight, ktorá je k dispozícii pre obľúbené operačné systémy Android a iOS. Pre používateľov desktopového systému Windows je pripravený program Zviewer, ktorý sa hodí najmä pri použití v lokálnej sieti. Poslednou možnosťou je cloudová služba Meshare.com, ktorá umožňuje sledovanie kamier na internete z akéhokoľvek počítača.

Obraz s dôrazom na detail

All-in-one systém umožňuje nastaviť všetky štyri vonkajšie HD kamery v priebehu niekoľkých minút. Rozlíšenie 720p poskytuje obraz s vynikajúcim rozoznaním všetkých detailov. Obraz je oveľa širší a neskreslený, preto sa bez problémov môže použiť aj v komerčných priestoroch. Diódy na kamerách zaisťujú skvelú viditeľnosť až 20 m, a to dokonca aj v úplnej tme alebo v zle osvetlených priestoroch. Kamery sú uzavreté v kovovom tele, sú teda odolné proti vode aj zlým poveternostným podmienkam a úplne chránené pred prachom a dažďom.

Univerzálny systém pre viacerých používateľov

Multitasking, ktorý je súčasťou operačného systému kamerového setu, si hravo poradí so zobrazením niekoľkých operácií naraz, a to vrátane záznamu, prehrávanie, zálohovanie, prístupu z chytrého telefónu a podobne. V systéme môžete nastaviť rôzne oprávnenia celkom pre 16 používateľov. Pokoj na duši vám dodá funkcia detekcie pohybu, ktorú je dokonca možné zapnúť pre ľubovoľnú kameru či nastaviť plochu pohybu pre väčšiu presnosť. Pokiaľ dôjde k pohybu v sledovanej oblasti, systém okamžite odosiela snímku s upozornením na používateľom prednastavený email.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné na tomto zařízení připojení internetu přes USB?

Aka je dlzka prilozenych kablov k danemu tovaru a video vystup je len VGA? Nie je tam HDMI? Celkovo mi k danemu tovaru chybaju technicke parametre.

Dobry den, pokud pripojim LCD do VGA tak mohu sledovat aktualni obraz ze vsech kamer? Dekuji

Kde najdu formát adresy odchozí pošty, potřebujeme ho nastavit pro odesílání emailu z Zmodo Děkuji za odpoved

Dobrý den, je možné využít stávající natažené LAN kabely, které mám připravené ve zdi? Na obouch stranách budou koncovky LAN? Děkuji

Parametry a specifikace. Kolik se vejde záznamu, spotřeba el.en., detail na 50m,atd.

Me by take zajimalo jak dlouhe jsou ty kabely? A je k tomu cesky navod?

Dobrý den, chci se zeptat jak je dlouhý kabel spojovací mezi samotnou kamerou a centrálou? Jde o zboží ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE. Děkuji mockrát za odpověď

Diskusia a poradňa k ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE
Príslušenstvo pre ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zmodem 4-Kanal-Recorder NVR + 4x IR-IP-Kamera mit PoE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zmodem 4-Kanal-Recorder NVR + 4x IR-IP-Kamera mit PoE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zmodem 4 csatornás felvevő NVR + 4x IR IP kamera PoE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií