Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture AD homeoffice

24" Samsung F24T350

Zobraziť katalóg
24" Samsung F24T350
4,5 61 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, IPS, 16:9, 5 ms, 75Hz, FreeSync, 250 cd/m2, kontrast 1000:1, HDMI 2.0, VGA, VESA
Kód:  WH603r3e Produktové číslo:  LF24T350FHUXEN/LF24T350FHRXEN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung F24T350

Ak dlhodobo používate monitor na pracovné alebo súkromné účely, potom nepodceňujte jeho výber, správny typ môže vašu prácu zefektívniť a tiež spríjemniť. Za vyskúšanie potom stojí LCD monitor Samsung s uhlopriečkou 24", ktorý by mohol spĺňať vaše očakávania. Rozlíšenie typu Full HD 1920×1080 px ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Aj vo veľmi svetlom prostredí vám matný povrch displeja ponúkne príjemnú čitateľnosť. Bez únavy budete môcť dlhšie pracovať, pretože predstavuje menšiu záťaž pre oči.

LCD monitor 24
LCD monitor 24

Hlavné vlastnosti LCD monitora 24" Samsung F24T350

  • LCD monitor Samsung s uhlopriečkou 24" uspokojí aj náročných používateľov
  • Maximálne rozlíšenie má 1920×1080 px
  • Jedinečná zobrazovacia technológia IPS
  • Matný povrch displeja menej zaťažuje vaše oči
  • Jeho 5ms odozva slúži na pohodlnú kancelársku prácu či sledovanie multimédií
  • Obnovovacia frekvencia s hodnotou 75 Hz na štandardné potreby
  • Pomer strán LCD monitora Samsung je 16:9
  • Hodnota maximálneho jasu je 250 cd/m2
  • Kontrast monitora LCD je 1000:1
  • Spotreba v SDR režime dosiahne 16 kWh/1000h
  • FreeSync slúži na synchronizáciu obnovovacej frekvencie monitora
  • Kompatibilný s VESA držiakmi 100×100
  • Farba výrobku je čierna
  • Jeho hmotnosť dosahuje 2,7 kg
  • Typ pripojenia: HDMI 2.0 a VGA

Prekvapí vás svojím obrazom

Pri výbere monitora je dôležitá kvalita obrazu, pričom LCD monitor Samsung vám rozhodne ponúkne skvelý zážitok. Vykreslenie obrazu má na starosti technológia IPS, ktorá sa pýši veľmi prirodzenými farbami a taktiež širokým pozorovacím uhlom. Odozva LCD monitora Samsung, konkrétne 5 ms, je perfektná pre bežnú činnosť aj pozeranie multimédií. Obnovovacia frekvencia v hodnote 75 Hz je optimálna pre bežné potreby používateľov. Zvládne kancelárske aplikácie, prezeranie internetových stránok či sledovanie filmov.

LCD monitor 24
LCD monitor 24

Výbava LCD monitora Samsung

LCD monitor Samsung disponuje výbavou, ktorá sa bude hodiť pri práci, ale aj pri hraní hier. Pripojíte ho k PC pomocou HDMI 2.0 a VGA. Monitor možno upevniť do klasického stojana alebo aj pripevniť na stenu pomocou VESA držiaka. Rozstup otvorov LCD monitora pre jeho montáž na stenu je 100×100. Spolu s LCD monitorom Samsung získate aj HDMI kábel.

LCD monitor Samsung vám dopraje aj zaujímavé funkcie

LCD monitor Samsung ponúka užitočné funkcie pre čo najdokonalejší zážitok z jeho používania. Technológia Flicker-free eliminuje blikanie monitora LCD, ktoré po dlhšej dobe spôsobuje únavu očí a celkové nepohodlie. Integrovaný filter modrého svetla účinne znižuje množstvo škodlivého modrého svetla vyžarovaného obrazovkou. Výnimočná funkcia, akou je FreeSync, slúži na synchronizáciu obnovovacej frekvencie LCD obrazovky podľa grafickej karty, čo spoznáte najmä pri hraní her, obraz bude veľmi plynulý.

LCD monitor 24

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
75 Hz Hotovo!
Odozva
5 ms Hotovo!
Maximálny jas
250 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, VGA Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
54 cm Hotovo!
Výška
42,6 cm Hotovo!
Hĺbka
23,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
16 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 23" až 24"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer obrazovka sa samovolne vypína prepína sa z HDMI na analóg potom píše že HDMI nie je pripojené aj keď je.

Dobry den, monitor po zapnuti PC nerozsviti se ihned, ale az pote, co vice krat davam tlacitko vzadu do ruznych poloh včetně zapnout/vypnout. Pozor, daval jsem pozor, aby byl zapnuty (monitor po vypnuto PC nevypinam) a cekal jsem i pres 5 minut ...ne rozsvitil se ... Toto nastane vzdy, kdyz prijdu do prace a zapnu PC napoprve. Kdyz vypnu a zapnu PC behem prace, finguje jak ma. Otazka, proc po "vychladnuti" je monitor na heslo?! Je to na reklamaci ...?

Má to reproduktori??

Prosím aký je rozdiel medzi týmto monitorom a monitorom Samsung S24R350 ?

dobry den ako nadstavit uhly na otocenie monitoru?

Prosím o radu. Koupila jsem si tento monitor, ale mám rozmazané písmo. Jsem amatér. Nemohl by jste mi někdo prosím poradit co s tím ? Nebo je to tím monitorem ??

Dobrý den, můžu si připojit k tomuto monitoru playstation 4 předem děkuji za odpověď.

Dobry den, ak si chcem prepojit tento monitor Samsung F24T350 s nb ale z monitoru cez vga a do notebooku hdmi, aku redukciu alebo kabel treba zakupit? Stary kabel vga 15 pinovy z predosleho monitora mam. Tato redukcia, co som nasla je spravna https://m.alza.sk/vention-hdmi-to-vga-converter-with-3-5-mm-audio-d6092270.htm? To z dovodu, ze kablom hdmi mi notebook nejak nechce zobrazovat na monitore.

Jde monitor naklánět?

Dobrý den, Chtěla bych se jenom zeptat, jestli by to šlo připojit k iPadu přes HDMI?

123...
Diskusia a poradňa k 24" Samsung F24T350
Ďalšie informácie

Čo je TFT displej?

Ide o spôsob vykreslenia obrazu LCD displeja. Ten je v našom prípade tvorený prostredníctvom tenkého tranzistorového filmu. Pre predstavu. Súčasťou displeja je tenká súčiastka, ktorá je tvorená drobnými tranzistormi. Tie riadia jednotlivé obrazové body - pixely. Objavenie tejto konštrukcie siaha až do minulého storočia. Oproti predchádzajúcim technológiám so sebou priniesla vysokokvalitný obraz, vysoký kontrast, nižšiu spotrebu energie a predovšetkým menšie rozmery. Dnes je najväčšou výhodou TFT displejov predovšetkým cena. Oproti prémiovým OLED majú aj výrazne dlhšiu životnosť.

Typ displeja: Lesklý vs Matný | TN vs IPS

Každý typ displeja je vhodný na iný účel. Najčastejšie používané typy matice sú TN, IPS, VA, AMOLED a OLED. Ďalej ich možno rozdeliť na lesklý a matný.

IPS displej

IPS, čiže In-Plane Switching displej, často označovaný aj ako Super TFT. Ide o jednu z odnoží zobrazovacích technológií LCD. Predstavuje vynikajúci pomer kvality a ceny. Vyniká prirodzeným podaním farieb, nízkou spotrebou a širokým pozorovacím uhlom. Ten dosahuje takmer 180 stupňov. Na displej je preto dobre vidieť zo všetkých strán, zatiaľ čo odtieň farieb zostáva nezmenený.

Grafiky NVIDIA už podporujú FreeSync – Ako ho sprevádzkovať?

NVIDIA sa rozhodla, že bude podporovať otvorený štandard Adaptive Sync, ktorý zastrešuje obľúbenou technológiou FreeSync. Môžete tak zabudnúť na drahé G-SYNC monitory a zaobstarať si cenovo dostupný herný monitor s rýchlou obnovovacou frekvenciou. Pokiaľ ho už máte, tak vám poradíme, ako FreeSync na kartách NVIDIA nastaviť.
Recenzie 24" Samsung F24T350
Príslušenstvo pre 24" Samsung F24T350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Samsung F24T350. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Samsung F24T350FHR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Samsung F24T350FHR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Samsung F24T350.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií