Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27" Dell P2715Q UHD 4K

Zobraziť katalóg
27" Dell P2715Q UHD 4K
4,5 19 hodnotení
LCD monitor LED, IPS panel, černý, 1000:1, 350cd/m2, 9ms GTG, 3840x2160 4K, HDMI (MHL), DisplayPort, mini DisplayPort, USB 3.0 (NBD On-Site)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  WB907d4 Produktové číslo:  210-ADVO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Dell P2715Q UHD 4K

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Pro náročné

pre náročných

Nechajte sa očarovať rozlíšením Ultra HD s precíznymi farebnými detailmi, konzistentnom zobrazením z každej pozície a univerzálneho vďaka rozsiahlym možnostiam pripojenia. Získajte výnimočnú farebnú presnosť hneď po vybalení z krabice. Monitor je z výroby kalibrovaný na 99% sRGB farby s deltaE hodnotami menšími než 3, takže farby vyzerajú úplne úžasne a reálne.


Napriamo aj bokom

Polohu monitora nastavíte stojanom do optimálnej výšky, nakloníte si ho alebo obraz otočíte na výšku, ak sa vám to tak viac hodí. Nie je to však nutnosť, pretože s technológiou IPS máte konzistentné farby z extrémne širokého uhla pohledu (178 ° / 178 °), a tak môžete obdivovať obraz z prakticky akéhokoľvek uhla. K tomu má antireflexnú úpravu povrchu brániace odrazu slnko alebo svetiel.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Napřímo i bokem

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Plocha pro vaše fantazie

Plocha pre vaše fantázie

Užite si 27-palcový (68,5cm) plochu s vynikajúcou jasom a vysokým rozlíšením Ultra HD (3840 x 2160), ktorého obraz pohodlne pojme 2 celé stránky, hromadu panelov v aplikáciách alebo si rozložíte viac okien. 4x väčšia zobrazovacia plocha než štandardné Full HD rozlíšenie dáva priestor pre všetky vaše aplikácie. Produktivitu je možné zvýšiť aj použitím 2 alebo viacerých monitorov.


Konektorov na rozdávanie

Široký potenciál využitia naprieč elektronikou zaistí ponúkané porty. Pripojte monitor profesionálnym DisplayPortom či Mini DisplayPortom pre bezstratový prenos grafiky alebo zvoľte obľúbený HDMI. HDMI MHL dokáže prenášať obraz z mobilu či tabletu a zároveň dobíjať jeho batériu.

4portový USB rozbočovač spĺňa štandard USB 3.0, takže pripojenie často používaných periférií, ako je flashdisk, bude hračkou. Jeden z portov je priamo určený pre dobíjanie.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Konektorů na rozdávání

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Obsah balení

obsah balenia

  • Monitor a stojan
  • Napájacie káble (rôzne podľa krajiny)
  • Kábel DP-mDP
  • Kábel USB pre pripojenie k rozbočovaču
  • kryt káblov
  • Médium s ovládačmi a dokumentáciou
  • Sprievodca rýchlym nastavením
  • Bezpečnostné informácie a predpisy
  • Správa o kalibrácii vo výrobe

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si tento monitor společně s notebookem Acer V15 Nitro 2017 s GeForce 1060. Monitor jsem k notebooku připojit HDMI kabelem, ale jede jen na 4k 30Hz. Existuje způsob, jak můj notebook s tímto monitorem propojit tak, aby to jelo na 4k 60Hz? Pokud to nepůjde, budu muset monitor vrátit. Děkuji za odpověď.

Zakoupil jsem tento monitor, a zaboha mi nejedou reproduktory. Používám jak HDMI, tak mDP, zvuk do monitoru leze, protože je slyšet z audio out (konektor monitoru), ale jinak se monitor tváří, že vůbec žádné reproduktory v sobě nemá a nedá se ani regulovat hlasitost v menu. Má opravdu tento produkt reproduktory, jak uvádíte?

Dobrý den, tento monitor má uvedeno HDMI pouze ve verzi 1.4, je tato informace pravdivá? To by znamenalo, že nebude fungovat s notebooky, co mají HDMI 2.0+

Ahojte, chcem sa spytat jednu otazku. Ako je to s rozlisenim monitora 2560x1440 pri pripojenom MacBooku Pro Retina Late 2013 cez DisplayPort? Je rozlisenie pouzitelne? Resp. je obraz ako tak ostry? Vdaka za pomoc.

, prosím Vás, je na Vašej stránke možnosť nechať si zobraziť všetky monitory s frekvenciou od 120Hz vyššie? Nikde som takúto voľbu nenašiel, avšak jedná sa pre mňa o rozhodujúci parameter. Ďakujem,

Dobrý den, plánuji koupi nového PC + 2 monitory s 4K rozlišením. Je třeba nějaké speciální grafické karty pro 4K rozlišení? Grafickou kartu mám předvybranou tuto https://www.alza.cz/zotac-geforce-gt610-1gb-ddr3-zone-edition-d329781.htm?catid=18842862#popis , důvod - pasivní chlazení (tichost) a 2 DVI výstupy. Monitory mám vybrané tyto https://www.alza.cz/27-dell-p2715q-uhd-4k-d2275729.htm?catid=18854906#popis . Monitor už ale nemá DVI vstup, stačí pouze redukce DVI-D M HDMI F ? Je toto řešení dle Vás OK? Grafickou kartu nepotřebuji extra výkonnou, ale potřebuji připojit dva 4K monitory se samostatnou plochou. Nebo byste navrhovali jiné řešení? Děkuji za odpověď. S pozdravem Tomáš Sláma

Dobrý den, mám Macbook Pro 15' 2013 Late, k němu jeden externí monitor s UHD (4k), je prosím možné k němu připojit ještě jeden UHD monitor při 60hz? Děkuji.

Diskusia a poradňa k 27" Dell P2715Q UHD 4K
Príslušenstvo pre 27" Dell P2715Q UHD 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Dell P2715Q UHD 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Dell P2715Q UHD 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Dell P2715Q UHD 4K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Dell P2715Q UHD 4K.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií