AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27" Dell UltraSharp U2720Q

Zobraziť katalóg
27" Dell UltraSharp U2720Q
4,8 13 hodnotení
LCD monitor 4K 3840 × 2160, displej IPS, 16:9, odozva 8ms, obnovovacia frekvencia 60Hz, jas 350cd/m2, kontrast 1300:1, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB-C, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA, Power Delivery až 90 W
Kód:  ADL27u65b Produktové číslo:  210-AVES Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Dell UltraSharp U2720Q

Pracovný monitor Dell UltraSharp U2720Q s USB-C konektorom

Monitor Dell UltraSharp U2720Q bol navrhnutý na prácu v podnikovom prostredí. Vysoké 4K rozlíšenie spoločne s prémiovým IPS panelom zaistí vynikajúci farebný výkon a ostrý obraz v každom detaile. A vďaka úzkym rámčekom priamo nabáda k používaniu dvoch monitorov vedľa seba.

3 840 × 2 160

Rozlíšenie

16 : 9

Pomer strán

IPS

Typ panela

Pohodlie s USB-C

Vďaka USB-C konektoru už nebudete zápasiť so zbytočnou kabelážou na stole. Notebook totiž pripojíte k monitoru Dell U2720Q UltraSharp jedným káblom, cez ktorý sa budú prenášať dáta, obraz a až 90 W napájanie.

Dell UltraSharp U2720Q

Prvotriedne farebné podanie

Monitor Dell radu UltraSharp je z výroby kalibrovaný na 99 % pokrytie farebného priestoru sRGB a 99 % pokrytie priestoru Rec. 709. Tiež sa pripravte na lepšie farebné prechody a presnosť s viacerými odtieňmi a podporou VESA DisplayHDR 400.

Dell UltraSharp U2720Q

Úzky rámik monitora

Displej je vypracovaný až do samotných okrajov. Vďaka tomu sú rámčeky mimoriadne tenké a monitor Dell UltraSharp U2720Q tak môžete dobre využiť napríklad v páre vedľa seba.

Konektory monitora Dell UltraSharp U2720Q

Monitor Dell UltraSharp U2720Q je vybavený jedným HDMI portom vo verzii 2.0. Ďalej budete mať k dispozícii obrazový vstup v podobe DisplayPort 1.4. Nechýba už spomínaný USB-C s možnosťou napájania pripojeného zariadenia. Výhodou je hneď trojica USB portov, pričom na bočnej strane sa nachádza jeden konektor typu USB-A a druhý USB-C.

Dell UltraSharp U2720Q

Flexibilita na celodenné pohodlie

Vďaka možnosti kompletného otočenia monitora na výšku môžete zostať v pohodlí celý pracovný deň.

Dell UltraSharp U2720Q

Kľúčové vlastnosti monitora Dell UltraSharp U2720Q

  • Obrazovka so 4K rozlíšením
  • Ideálny firemné monitor
  • Tenké rámčeky
  • Nízka spotreba energie
  • Stojanček s funkciou pivot
  • Konektory DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB-C
  • Rozbočovač pre 2× USB 3.1

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
8 ms Hotovo!
Maximálny jas
350 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1300:1 Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB-C
2 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Farebné pokrytie

sRGB
99 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!
Maximálny výkon Power Delivery
90 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,13 cm Hotovo!
Výška
35,6 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
32 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
37 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Možná někomu ušetřím nervy a peníze. Dosud jsem používal dva monitory Dell U2718Q v duálním režimu - oba monitory připojené do Thunderbolt 3 hubu a ten připojený k Macbook Pro. Zakoupil jsem dva U2720Q a byť mají špičkový obraz, tak nefungují zároveň v jakémkoliv Thunderbolt 3 hubu (zkoušel jsem Belkin, Elgato, i-Tec). Při zapojení obou monitorů funguje jenom jeden, nikdy ne oba současně. Fungují pouze samostatně, tj. jeden monitor v hubu a druhý zapojený do dalšího portu v nb. Podpora Dellu mi sdělila, že u monitorů negarantují žádnou funkčnost s Applem či huby jiných výrobců a že tento nový monitor má nová střeva, jak hw, tak i sw a že pokud předchozí typ monitoru fungoval, tak to neznamená, že budou fungovat i nové monitory na stejném hw/hubech a nic s tím tedy dělat nebudou. Takže pokud monitor budete provozovat jako single, žádné minus asi u něj nenajdete, je to opravdu špička. Pouze se mu vyhněte, když jej budete chtít provozovat v duálním režimu.

Dnes ráno se mi objevil svislý pruh bleděmodrých pixelů na monitoru Dell U2720Q po používání po dobu 15 měsíců. Zcela stejná závada, která se objevila na předchozím modelu Dell U2718Q, za který jsem v záruce dostal novější model výměnou. Bohužel mi tříletá záruka již vypršela, protože se počítá od doby zakoupení původního modelu. Technická podpora Dellu tvrdí, že poškození LCD panelu mohlo vzniknout přepětím. Jak se dá proti přepětí bránit? Monitor používám jako USB hub pro napájení notebooku HP ProBook 455 G7 standardem Power Delivery. Mám podezření, že poškození vzniklo následkem aktualizace ovladače grafického čipu AMD, která proběhla dnes ráno. Podpora HP se od poškození monitoru Dell distancuje, vůbec nedoporučuje napájet notebook HP z jakéhokoliv monitoru, místo toho mi doporučuje dock. Pak si ale nedokážu vysvětlit, proč i HP prodává monitory, které výslovně nabízejí napájení notebooků pomocí USB-C konektoru.

Dobrý den, lze tento monitor propojit s pc kabelem USB C (monitor) usb A (notebook) Díky, Honza

Dobrý den. Reproduktorová lišta uvedená na fotce je k dispozici? Děkuji

Dobrý den, bude možné propojit tento monitor s tímto monitor https://www.alza.cz/24-asus-vg248qe-bazar-d598143.htm Přes Macbook pro M1 16" ? Případně jakou dockinu bych měl použít ? Děkuji za radu

Dobrý den, pokud bych chtěl tento monitor používat v duálním režimu, společně s DELL P2417H (HDMI Výstup) a společně je napojit na MacBook, bude to fungovat? Případně, jaké kabely / redukce k tomu potřebuji. Předem děkuji.

Dobrý den, je možné tento monitor pripojiť k Macbook Pro 15-inch mid-2014 (HDMI alebo mini Display Port)? Je možné prepojiť monitor s ďalším monitorom (daisy chain) LG UltraFine 4K?

Dobrý den, máte ho vystavený v Holešovicích?

Dobrý den, kdy bude prosím tento monitor opět dostupný? Děkuji

Dobrý den. Prosím Vás, neopotřebovává se baterie notebooku neadekvátně při permanentním nabíjení přes monitor? Je případně možné nabíjení přes monitor deaktivovat? Pokud bych připojil monitor k notebooku přes HDMI, nesníží se tím kvalita přenášeného obrazu? Velice Dekuji za odpověď. S pozdravem Adam Borovička

12
Diskusia a poradňa k 27" Dell UltraSharp U2720Q
Príslušenstvo pre 27" Dell UltraSharp U2720Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Dell U2720Q UltraSharp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Dell UltraSharp U2720Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Dell UltraSharp U2720Q.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií