Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27" ViewSonic XG2703-GS

Zobraziť katalóg
27" ViewSonic XG2703-GS
5 3 hodnotení
LCD monitor Quad HD 2560×1440, displej IPS, 16:9, odozva 4ms, obnovovacia frekvencia 165Hz, G-Sync, jas 350cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, HDMI 1.4, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, repro
Kód:  WV256b8 Produktové číslo:  XG2703-GS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" ViewSonic XG2703-GS

Stvorený pre rýchle herné akcie

Herný monitor ViewSonic XG2703-GS je určený pre náročných hráčov, ktorým ponúkne neskutočne ostrý obraz, ktorý obstojí aj pri tých najzbesilejších herných akciách. Displej sa vyznačuje nízkou latenciou, vysokou obnovovacou frekvenciou 165 Hz a perfektným zobrazením farieb. Navyše vďaka Nvidia technológiám je zaručená dokonalá plynulosť hrania.


Kľúčové vlastnosti monitora ViewSonic XG2703-GS

  • WQHD rozlíšenie (2 560 × 1 440 px)
  • 27" SuperClear IPS panel
  • Obnovovacia frekvencia 165 Hz
  • Technológia šetriaca zrak
  • Podpora NVIDIA G-Sync a NVIDIA Ultra Low Motion Blur
  • Výkonné reproduktory s čistým zvukom
  • 5× USB, DisplayPort, HDMI
  • Flexibilné nastavenie polohy displeja
  • Vylepšená viditeľnosť v tmavých scénach

Vysoké WQHD rozlíšenie

WQHD panel ponúka oproti Full HD displejom takmer dvojnásobné rozlíšenie, vďaka čomu dosahuje oveľa ostrejší obraz pri zachovaní rovnakého pomeru strán 16 : 9, bez toho aby došlo k jeho deformácii či roztiahnutiu. Navyše poskytuje až o 77 % viac priestoru na obrazovke, čo umocní váš herný zážitok na maximum.


Úžasne farebný herný svet

SuperClear IPS panel poskytuje výnimočný obrazový výkon so širokými pozorovacími uhlami a podporou farebného gamutu 99 % sRGB, takže výsledné farby sú živšie a presnejšie. Navyše je podporovaný obsah s vysokým dynamickým obsahom HDR10, ktorý obsahuje podrobnejšie informácie z jasnejších a tmavších scén pre zobrazenie bohatších farieb a detailov.


NVIDIA G-Sync

Výhodou tohto monitora je podpora technológie NVIDIA G-Sync, ktorá plynule synchronizuje výstup snímkovej frekvencie medzi grafickou kartou a monitorom, čím eliminuje nepríjemné trhanie obrazu pri akčných scénach. Výsledkom je oveľa plynulejší herný zážitok.


NVIDIA Ultra Low Motion Blur

Technológia NVIDIA Ultra Low Motion Blur efektívne znižuje rozmazanie pohybu a minimalizuje tvorbu artefaktov. Či už pretekáte, bojujete alebo utekáte pred nepriateľom, všetky pohyblivé časti na obrazovke zostávajú dokonale ostré a hladké, rovnako ako vaše vlastné reflexy.


Úplne plynulý obraz

Monitor ViewSonic XG2703-GS sa pýši rýchlou obnovovacou frekvenciou 165 Hz, ktorá zaistí vyššiu plynulosť obrazu a úžasnú grafiku bez ohľadu na to, ako rýchlo sa herná akcia rozvíja. Už vás nebude obmedzovať pohybová neostrosť a trhanie obrazu. Užite si plynulosť herného sveta v dokonalých detailoch.


Prednastavené herné módy

Pomocou klávesových skratiek môžete počas hrania vyvolať vopred nakalibrované nastavenia, ktoré prinášajú skvelú kombináciu farieb a technológií prispôsobených pre konkrétne herné scenáre. Napr. voľba ColorX zabezpečí optimálnu obnovovaciu frekvenciu, dobu odozvy a farbu, ktorá je ideálna pre first-person hry.


Komfort pre oči

Ak denne pracujete s monitorom, určite sa stretávate s častou únavou očí. ViewSonic sa snaží tento jav eliminovať a svoje monitory vybavil technológiou zabraňujúcou blikaniu obrazu. Zahrnutý je tiež filter modrého svetla, ktorého vyžarovanie má negatívny vplyv na kvalitu spánku a únavu očí.


Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
165 Hz Hotovo!
Odozva
4 ms Hotovo!
Maximálny jas
350 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
G-Sync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
HDMI 1.4 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
62,44 cm Hotovo!
Výška
53,24 cm Hotovo!
Hĺbka
25,04 cm Hotovo!
Hmotnosť
7 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, monitor se začal sám od sebe vypínat (respektive na vteřinu se co cca 20 minut restartuje) a v pravém horním rohu se objeví menu okno "HDMI / DisplayPort". Drivery mám aktuální ze stránek výrobce, kabel mám zakoupený nový od vás (Video kabel PremiumCord DisplayPort 1.2 M/M propojovací 5m černý), přibalený kabel byl krátký. Je to důvod k reklamaci? Nebo jde o řešitelný problém, o kterém víte? Děkuji

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli tento monitor má menu v češtině . Dík Dan

Diskusia a poradňa k 27" ViewSonic XG2703-GS
Príslušenstvo pre 27" ViewSonic XG2703-GS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ViewSonic XG2703-GS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ViewSonic XG2703-GS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ViewSonic XG2703-GS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" ViewSonic XG2703-GS.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií