Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

32" JVC LT 32VH52L

Zobraziť katalóg
32" JVC LT 32VH52L
4,4 5 hodnotení
Televízor SMART LED, 80cm, HD Ready, PPI 400 (50Hz), Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, Netflix, VESA 200×100 mm, repro 12W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A+
Kód:  WJV032e3 Produktové číslo:  JVCLT32VH52L Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" JVC LT 32VH52L


JVC LT-32VH52L je cenovo dostupný 32" televízor s pestrou výbavou. Dominantou je LED panel s HD ready rozlíšením a frekvenciou 400 Hz PPI – môžete sa tak spoľahnúť, že obraz bude čistý, plynulý a ostrý. Skvelý obraz dopĺňa špičková zvuková kulisa v podaní dvoch 6 W reproduktorov s Dolby Digital Plus. Iste oceníte aj prítomnosť bezdrôtovej technológie bluetooth, vďaka čomu môžete televízor ľahko spárovať so slúchadlami, soundbarom alebo externým reproduktorom. 

Kľúčové vlastnosti televízora JVC LT-32VH52L

  • Podpora DVB-T2 HEVC/H.265
  • Integrovaná WiFi
  • Možnosť pripojenia do domácej siete – DLNA
  • Skylink FastScan – výrazne uľahčuje ladenie a aktualizácie programovej ponuky satelitného príjmu
  • Bluetooth
  • Predĺžená záruka

Televízor, s ktorým si užijete nekončiacu zábavu

S televízorom JVC LT-32VH52L budete môcť sledovať akýkoľvek typ televízneho vysielania, disponuje totiž digitálnym, káblovým i satelitným tunerom. Úplnou samozrejmosťou je podpora DVB-T2 vysielania s kodekom HEVC/H.265. Vo výbave televízora nechýba ani integrovaná WiFi s webovým prehliadačom a predinštalovanými aplikáciami ako napr. YouTube, Facebook alebo Twitter. WiFi dopĺňa LAN konektor, nič tak nebráni pripojiť JVC LT-32VH52L k domácej sieti. Funkcie AVS – Audio Video Share a ScreenShare umožňujú jednoduché prepojenie televízora s mobilnými telefónmi, tabletmi a ďalšími zariadeniami podporujúcimi túto funkciu. 

JVC LT-32VH52L má zaujímavé funkcie a predĺženú záruku

Tešiť sa môžete aj na funkciu HbbTV – teda hybridné televízne vysielanie. Touto funkciou už disponuje takmer každá televízna stanica a vy si tak môžete vychutnať nekonečnú zábavu.

Spoločnosť JVC poskytuje na svoje televízory predĺženú záruku na 42 mesiacov. Pre využitie tejto nadštandardnej záruky je potrebné sa zaregistrovať na webe www.jvc-tv.cz.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, D-SUB (VGA) Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,5 cm Hotovo!
Výška
48 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
44 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
10,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, s televizí máme násludují problém: po naladění normálně funguje a najednou při přepínání programů se nějaké programy vymažou poté se musí znovu naladit, seřadit programy... stalo se to opakovaně kokrétně naposle to vymazalo program stanoce ct, minule zase novu co s tím? děkuji M.P.

Dobrý den, po zapnutí je zvuk na nule. Když zesiluju naskakuje vyšší číslo, ale jakmile pustím tlačítko ovládání ihned se zvuk vrací sám zpět na nulu. v Nastavení zvuku mi při nastavování položky samo vše jezdí (např. vyvážení se samo stáhlo na -50 a nejde vrátit). Prosím o radu. Děkuji

Dobrý den, jak prosím umožnit zrcadlení toho androidu? Bohužel mi telefon ani tablet přes BT nenaleznou TV pro spárování. Děkuju, PN

Dobrý den, prosím o radu jak na této TV stáhnout aplikaci HBO GO. Děkuji K.L.

Dobry den, chtela bych se zeptat zda je něco potřeba dokoupit aby se televize mohla připojit pres WIFI? A take, je možné nainstalovat HBO go? Dekuji

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli nevíte co může být s televizí když po vypnutí začala blikat dioda a jednou za cca 2 minuty se na obrazovce objeví nápis JVC?

Dobrý den, chci propojit notebook s TV JVC lt-32vh52l a používat TV JVC jako display. Signál z notebooku mám (Displayport) veden kabelem do TV (HDMI). Kabel PremiumCord DisplayPort - HDMI propojovací 2m -Kód: WD942n. V televizi je kabel zapojen do HDMI 2 (ARC). Vstup do TV je nastaven na HDMI 2 (ale u zvoleného vstupu do TV - HDMI 2 není uvedeno ARC (ani u žádného jiného HDMI (1 a 3). Obraz z notebooku se přenáší bez problému, ale nefunguje audio/zvuk. Prosím o radu. Děkuji * Ivan

Dobrý den Prosím o informaci,zda je u tohoto typu přístroje možné mít zapnuté Bluetooth i repro .Jeden člen rodiny špatné slyší.Děkuji!

Dobrý den, funguje nebo jde nainstalovat do TV apliakce O2TV? Děkuji

Lze nahrávat pořady nebo filmy na ext disk přes USB port? Děkuji za odpověď. E.Nováková

12
Diskusia a poradňa k 32" JVC LT 32VH52L
Príslušenstvo pre 32" JVC LT 32VH52L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" JVC LT-32VH52L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" JVC LT 32VH52L.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií