Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55" LG 55QNED81

Zobraziť katalóg
55" LG 55QNED81
4,7 46 hodnotení
Televízor SMART QNED, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×300, repro 20W, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612d13a0 Produktové číslo:  55QNED813QA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55QNED81


Chcete si doma užiť rovnakú atmosféru ako v kine? V tom prípade si zaslúži vašu pozornosť televízor LG z radu LG QNED. Vychutnajte si úžasné obrazové zážitky vďaka technológii QNED a podpore formátov HDR10 a HLG. Vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne ohromia a budú tým pravým pôžitkom. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium uspokojí aj tých najnáročnejších herných fanúšikov. Fantastickému obrazu robí spoločnosť skvelý zvuk v podaní 20W reproduktorov. Smart TV LG využíva novodobú technológiu operačného systému WebOS a jeho vydarený dizajn dolaďuje vskutku elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora navyše doplní sivá farba. Na pripevnenie televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je pribalený k výrobku.

Televízor 55
Televízor 55

Hlavné prednosti televízora 55" LG 55QNED81

  • Obraz ako v kine, to vám ponúkne televízor LG radu LG QNED
  • Ohromujúce obrazové zážitky predvedie technológia QNED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Fanúšikovia dynamických scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete prekvapení zvukom 20W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva moderný operačný systém WebOS
  • Ponúkne vám podsvietenie Edge LED
  • K výbave patrí HDR a Local Diming
  • Bezchybný zvuk má na starosti Dolby Digital 2.0, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly a Canal+

Prekvapí vás výnimočne ostrý obraz televízora

Nechajte starosti bokom, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor LG vám umožní vnímať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Označenie 4K predstavuje štyrikrát väčší počet zobrazovaných bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz je zložený z 3840 × 2160 pixelov, tým je možné prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Edge LED má umiestnené LED diódy iba na okrajoch obrazovky a je zaujímavou možnosťou pre tých, ktorí hľadajú TV s tenkým profilom a vkusným vzhľadom. Funkcia lokálneho stmievania má na starosti kontrolu podsvietenia v tmavých oblastiach. Local dimmig tak prirodzene zníži jas a pritom to nebude mať výrazný vplyv na kvalitu jasných častí obrazu.

Televízor 55
Televízor 55

QNED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia QNED TV ponúka vynikajúci vizuálny zážitok. QNED technológia prináša široký pozorovací uhol, čo znamená, že obraz zostáva konzistentný a vo vysokej kvalite, nech už sa nachádzate kdekoľvek v miestnosti.

Podporuje širokú škálu formátov HDR

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie ide o technológiu HDR10 a HLG. HDR10 upravuje jas obrazu na základe scény s maximálnym jasom.

Televízor 55
Televízor 55

Dosiahnite herné majstrovstvo s televízorom LG

So vstavanými hernými funkciami získate výhody proti súperom. Pri hraní hier sa kladie dôraz na výbornú grafiku, okamžité reakcie a nízku odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium si užijete ten naozajstný herný zážitok. Využitím technológie VRR budú hry zobrazené s krásnou plynulosťou a bez rušivého trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia sa postará o minimálnu odozvu. Televízor LG pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Najmodernejší operačný systém prináša nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor WebOS prináša rozmanité funkcie, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Budete tak mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, reflektovať mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a integrovať TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším pomocníkom v TV svete. Jednoducho vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo obzvlášť využijú deti. Budú si môcť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez toho, aby museli ručne písať jej názov na klávesnici. Všetky prepojené prístroje budete mať pod kontrolou s jedným inteligentným ovládačom. Iba jednoduchým stlačením tlačidla si môžete zobraziť svoju obľúbenú aplikáciu.

Televízor 55

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor premieňa na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje nielen sledovanie televízie, ale tiež prístup k ďalším online možnostiam bez toho, aby bolo potrebné využiť externé zariadenie či prepínať medzi jednotlivými aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Televízor podporuje ovládanie gestami. Budete schopní meniť hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie operácie. S televízorom si ľahko nastavíte aj webový prehliadač. Prezerajte si stránky priamo na televíznej obrazovke. Využite smart funkcie na prechádzanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Obľúbenou vymoženosťou je prehrávanie 360° videa. Môžete si tak pozrieť video zo všetkých smerov. Tým získate možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by inak zostali skryté v bežnom videu.

Užite si všetky multimediálne funkcie na jednom mieste

QNED televízor LG vás pritiahne svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nemáte čas na svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď už nebudete mať chuť sledovať televíziu, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si svoj vlastný materiál. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožní rýchle a efektívne vyhľadanie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Pomocou základného hotelového režimu môžete nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Rozmery:

78,1 × 123,3 × 27,1 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

71,6 × 4,42 cm (V × H)

Hmotnosť:

17,9 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
82 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
129 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
82 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
129 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QNED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,3 cm Hotovo!
Výška
78,1 cm Hotovo!
Hĺbka
27,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,42 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
84,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den doskladníte ještě tento měsíc tento typ TV?

Dobrý den, televize je super...jen bych chtěl vědět do kterého HDMI slotu mám zapojit PS5,,aby mi podporované hry běželi na 120hz..? Děkuji

Dobrý den, má televize IPS panel? Děkuji

Dobrý den, je tato TV kompatibilni s Playstation4? A dají se k ní připojit bluetooth sluchátka? Děkuji

dobrý den, podporuje tato TV Sledovanitv.cz ? děkuji

Dobrý den, opravdu tato nemá Dolby Atmos? Ptám se protože její vetší verze jí mají.

Dobrý den, prosím, připojím k této TV ještě XBOX 360? Děkuji

Dobry den, aky typ dialkoveho ovladaca sa dodava s tymto TV? LG MR22GN alebo GA? dakujem

Dobrý den, je možné na tuto tv doinstalovat aplikaci telly? Děkuji.

Dobrý den, prosím Vás můžete mi poslat odkaz na ovladač k televizi, děkuji

12
Diskusia a poradňa k 55" LG 55QNED81
Príslušenstvo pre 55" LG 55QNED81 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55QNED81. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55QNED81. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55QNED81. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG 55QNED81.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií