Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

55" Samsung QE55Q64TA

Zobraziť katalóg
55" Samsung QE55Q64TA
4,9 19 hodnotení
Televízor SMART QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PQI 3200 (50Hz), HDR10, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 200×200, repro 20W, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR179k4 Produktové číslo:  QE55Q64TAUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q64TA



Nová úroveň sledovania, nové zážitky


Dokonalosť v každej scéne

QLED Q64T je vybavená inovatívnym zadným podsvietením Dual LED, ktoré upravuje tón podsvietenia podľa sledovaného obsahu. Vy si tak môžete vychutnať živšie farby a vyšší kontrast v každej scéne.



Dynamické mapovanie odtieňov

Zásluhou technológie Q HDR so svetelnosťou až 1 000 nitov si môžete vychutnať svoje obľúbené filmy a relácie v neuveriteľne živých farbách vo viac ako miliarde odtieňov technológie Quantum Dot. Dynamické mapovanie formátu HDR10+ navyše optimalizuje jas a kontrast každej snímky, takže si môžete užívať skvelé sledovanie všetkých scén.



Rodinný album v režime Ambient

Obklopte sa svojimi spomienkami v režime Ambient. Kedykoľvek, keď sa nebudete na televíziu pozerať, budú sa na nej premietať vaše vybrané fotografie vo forme prezentácie alebo rôznych koláží. Režim Ambient navyše dokáže dokonale splynúť s okolitými stenami, takže nijako nenaruší štýl vašej obývačky.

Jeden ovládač vládne všetkému

Zbavte sa všetkých prebytočných ovládačov. Odteraz vám bude stačiť len jeden jediný – One Remote. Umožní vám prehľadne a rýchlo kontrolovať televízny obsah, set-top box, konzoly, lokálne aplikácie či streamingy.

Inteligentný Quantum Processor Lite

Skvelý obraz QLED Q64T je tvorený inteligentným čipom Quantum Processor Lite, ktorý riadi farebné spektrum, HDR a optimalizuje kontrast televízora v každej scéne.


Minimalizmus v hlavnej úlohe

Nechajte sa očariť nekonečnou obrazovkou Q64T lemovanou ultratenkými rámikmi, ktoré nebudú vyrušovať vašu pozornosť. Jediné, čo uvidíte, je nekonečná hĺbka farieb a pulzujúcich detailov vášho obľúbeného obsahu.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
103 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
113 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
103 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
113 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,01 cm Hotovo!
Výška
78,37 cm Hotovo!
Hĺbka
24,33 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,59 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,74 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
101,53 cm Hotovo!
Hmotnosť
16,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat ma tato televize herní režim ?

Aká je spotreba v zapnutom stave?

Dobrý den, ráda bych ještě dnes koupila TV 55” Samsung QE55Q64T, prosím vás o info jaký je vhodný/optimální kloubový držák a kabel pro toto TV? Velice děkuji za odpověď, pokud možno obratem, abych nákup stihla.

Dobrý den, rada bych se optala zda u toho typu televize potrebuji mit zapojeny o2 prijimac ci staci zastrcit do televize common interface ?

Jaké šrouby musím použít k držáku na zeď

Dobrý den, Umožňuje typ televize 55" Samsung QE55Q64T nahrávání pořadů do televize? Děkuji Novotná

Dobrý den. Mohu do této TV (55" Samsung QE55Q64T) vložit kartu Skylink Standard HD M7? Pokud ne, potřebuji dokoupit rozhraní? A jaké? Děkuji za odpověď.

Dobry den. Neviem sa rozhodnut medzi 3 modelmi tv. Rozdiely mi pridu male, az nepodstatne - pravdaze okrem podvieteni- edge led a direct led. Poradite mi, prosim, ktoru si vybrat a ktora je momentalne najlepsia moznost vyberu? Dakujem QE55Q60 QE55Q80T QE55Q64T

Alza udáva spotrebu v zapnutom stave 85W, vy udávate maximálnu spotrebu 135W. Podľa čoho sa mám orientovať?

Dobry den, nehrají nam HD programy, je ne ČT. Koupili jsme TV z druhe ruky, sle nedostali jsme k tomu adaptér na kartu Upc, kterou mame ze staré TV doma. Rada bych tento adaptér koupila, ale v obchodě kamenném se jiz neprodavaji. Kde a co mam zakoupit prosim. Predem dekuji Radka

123...
Diskusia a poradňa k 55" Samsung QE55Q64TA
Príslušenstvo pre 55" Samsung QE55Q64TA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q64T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q64T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q64T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung QE55Q64TA.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií