Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55" Sony Bravia KD-55XE8096

Zobraziť katalóg
55" Sony Bravia KD-55XE8096
4,7 8 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, 139 cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 400 Hz, HDR, 4K X-Reality PRO, Triluminos, Live Colour, dynamické vylepšenie kontrastu, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB , CI+, DLNA, bluetooth, WiFi, Miracast, HbbTV, USB HDD nahrávanie, webový prehliadač, diaľkový ovládač na hlasové ovládanie, VESA, repro Bass Reflex 10W + 10W, A
Kód:  WS1018u3 Produktové číslo:  KD55XE8096BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Sony Bravia KD-55XE8096


Odhaľuje nové farby

Televízor Sony Bravia KD-55XE8096 a technológia TRILUMINOS selektívne mapuje farby v širšej palete, aby jemné farby neboli presýtené a neprirodzené. Verný obraz oživí každú scénu.

Každý detail s 4K X-Reality PRO

 

S technológiou 4K X-Reality PRO objavíte mimoriadnu jasnosť. Usilovne pracuje na každom pixeli. Jednotlivé časti každej scény sa analyzujú a porovnávajú s obrazovou databázou, ktorá samostatne rieši štruktúru, kontrast, farbu a okraje. Preto, nech už sledujete čokoľvek, rozdiel ihneď uvidíte v odhalených podrobnostiach.

 

Sony Bravia KD-55XE8096
 

Vysoký dynamický rozsah 4K

Tento televízor s uhlopriečkou 55" kombinuje vynikajúcu zreteľnosť rozlíšenia 4K s jasom, farbou a detailmi vysokého dynamického rozsahu (HDR). Teraz si tak môžete vychutnať detaily aj v oblastiach tmavých tieňov a slnečného svetla.

Sony Bravia KD-55XE8096
 

Užite si HDR aj počas hrania

Tento 4K HDR televízor je ideálnym parťákom na herné konzoly PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro. Doprajte si zábavný herný svet so živými textúrami a výraznými farbami.


Sony Bravia KD-55XE8096 - symbol nádherného dizajnu

Panel je vsadený do úzkeho hliníkového rámu, vďaka ktorému nielen skvele vyzerá, ale aj perfektne zapadne do každej obývacej izby. Efektívne vyhotovenie nebudú narušovať ani nevzhľadné káble, na ktoré je pripravený šikovný systém na ich usporiadanie. Káble tak budú dokonale schované.

 

Krásna hliníková úprava dodáva televízoru špičkový vzhľad.

Sony Bravia KD-55XE8096

Všetky káble vedúce od set-top-box alebo prehrávačov Blu-ray schováte do unikátneho stojanu.

Sony Bravia KD-55XE8096

Svet Google Android a Google Play

Inteligentný televízor je teraz ešte inteligentnejším. Objavujte filmy, hry a ďalší obsah v službe Google Play. Čaká na vás obrovská, stále rastúca ponuka. Pracné zadávanie textu odpadáva s hlasovým vyhľadávaním. Len povedzte, čo chcete alebo si nechajte odporučiť film napríklad podľa žánru. Cez Chromecast následne prenesiete aj obsah zo svojho osobného zariadenia na úchvatnú obrazovku televízora.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Canal+, SledovanieTV Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,2 cm Hotovo!
Výška
78,6 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký k této televizi doporučujete pohyblivý držák na stěnu? Díky za reakci.

Hdmi 2.0 jsou všechny? Nevidím tuto zásadní informaci ani u Vás ani u Sony. Intel NUC s hdmi 2.0 a tedy 4k 60hz potřebuji připojit..

Jaky ma tv input lag vcetne zapnuteho hdr? Dekuji

Dobrý den, chci se zeptat jestli bude televize přehrávat filmy po připojení pevného disku WD USB 3.0 který je ale napájený že sítě. Děkuji

Dobrý den, nemůžu se rozhodnout, kterou z těchto modelů zakoupit, 55XE8096, 55XE8596, 55XF7596. Děkuji

Dobry Den Co se stane pokud k televizi pripojim xbox one x? Bude to hratelne nebo se budou delat artefakty a obraz se bude zatrhavat dekuji.mam z toho docela strach

Daju sa k tomuto televitoru pouzit sluchadla Panasonic RP-WF830E-K ?

Dobrý den.Mam tuhle TV a řeším problém s podsvícením při sledování zejména při tmavsich scénách .Okraje takové flekate;šedivé než černé .Je to vada,nebo to takhle momentálně sony má ?U nižší i vyšší rady co jsem vysledoval ten problém nebyl vydet!Dekuji za pomoc,radu

Dobrý den,má tato televize satelitní tuner,jestly stačí jenom koupit kartu,parabolu vše mám.děkuji.a jaké karty to podporuje.děkuju za odpověd

Dobrý den. Lze prostřednictvím této TV stahovat filmy z internetu na USB a následně si je přehrát?

123
Diskusia a poradňa k 55" Sony Bravia KD-55XE8096
Príslušenstvo pre 55" Sony Bravia KD-55XE8096 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia KD-55XE8096. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55XE8096. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55XE8096. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Sony Bravia KD-55XE8096.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií