AEG Cooker with Lid A9KLLC0

Catalogue
AEG Cooker with Lid A9KLLC0
-
Code:  AEGPRIS024 Product Number:  902979677 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

AEG Cooker with Lid A9KLLC0 Discontinued

Těch 29,7 cm je šířka nebo délka? Výška 7,8 je kam? Po horní okraj spodní části? Nebo jinam?

Questions and answers: AEG Cooker with Lid A9KLLC0
More Information

Varíme s Alzou – sviatočné menu v parnej rúre AEG ľahko a zdravo

Hľadáte tip na vynikajúce sviatočné menu? Pripravili sme pre vás skvelé recepty, ktorými určite zaujmete akúkoľvek návštevu alebo potešíte svojich najbližších. Nechajte sa inšpirovať receptami z magazínu Varíme s Alzou a pripravte pokrmy, ktoré každý ocení. Zaujímavý predkrm z lososa, výdatná zeleninová polievka, kuracia roláda ako výborný hlavný chod a lahodný a vláčny cheesecake ako dezert. S multifunkčnou parnou rúrou AEG so zabudovanou teplotnou sondou to zvládnete ľahko, rýchlo a zdravo.

Objavte kúzlo varenia a pečenia v pare s multifunkčnou parnou rúrou AEG

Objavte úplne novú dimenziu pečenia za pomoci pary s multifunkčnými rúrami AEG. Parné rúry, v ktorých môžete piecť, variť a grilovať vám umožnia servírovať aj doma pokrmy plné chuti, farby a živín, tak ako v tých najlepších reštauráciách. Doprajte si mäso pripravené vždy tak, ako ho máte radi. Dali by ste si steak rare, medium alebo well done? Alebo to bude radšej šťavnatý losos? Teplotná sonda sa postará, aby mäso bolo upečené vždy presne podľa vašej chuti. Pečenie s pridaním pary prináša vždy nesporné benefity, ktoré môžete využívať aj vy vo vašej kuchyni. Cesto vďaka pridania pary vykysne vždy o niečo vyššie a pečivo bude nadýchané a chrumkavé. Mäso sa vždy podarí s lahodnou kôrkou na povrchu a šťavnatosťou vnútri. Zelenina bude plná farieb, chuti a zachovaných vitamínov. Podávajte aj doma pokrmy v tej najlepšej kvalite. Stavte na multifunkčnú parnú rúru AEG.

Ako vyčistiť rúru

Čistenie rúry nemusí byť drina, ako by sa niekedy pri pohľade na jej vnútro mohlo zdať. Poradíme vám, ako vyčistiť rúru od mastnoty a pripálených kúskov jedla, bez toho aby ste na nej „nechali ruky“. Hľadáte spôsob, ako vyčistiť rúru bez chémie? Máme pre vás tiež tipy, ako vyčistiť rúru jedlou sódou alebo octom. Bude opäť ako nová. A v prípade, že sa obzeráte po novej rúre do vašej kuchyne, určite vám prídu vhod rady odborníka, ako vybrať rúru, aby čo najlepšie vyhovovala vašim potrebám.

Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG A9KLLC0.
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info