AD elektro Star Wars

Alza GameBox i7 RTX2060

Catalogue
Alza GameBox i7 RTX2060
5 2 rating
Gaming PC , Intel Core i7-9700F Coffee Lake 4,7 GHz, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, RAM 16GB DDR4, SSD 960GB, Without Optical Drive, Wi-Fi, HDMI and DisplayPort, 4× USB 3.1, 2× USB 2.0, Case Type: Midi Tower, Windows 10 Home
Code:  sklRB4b10c Product Number:  AZGB2060i7v4

Alza GameBox i7 RTX2060

WHY CHOOSE ALZA PC ALZA PC

  • 3-year warranty
  • Guarantee of repairs within 10 working days
MORE INFORMATION

We are proud of the quality of our machines, so we are not afraid to provide you with a 3-year warranty and if we take more than 10 working days to repair any defect, we will replace your computer with a new one.

Specifications

Processor series
Intel Core i7 Done!
CPU Passmark
16,523 Done!
Operating system
Windows 10 Home Done!
Extended warranty
Extended Warranty Done!
Package includes
Power cable Done!

Performance

CPU Passmark
16,523 Done!

Operating system

Operating system
Windows 10 Home Done!

Warranty

Extended warranty
Extended Warranty Done!

Package contents

Package includes
Power cable Done!

Use

Assembly type
Gaming Done!

Processor

Processor series
Intel Core i7 Done!
Processor model
Intel Core i7 9700F Coffee Lake Done!
Processor frequency
3 GHz (3,000 MHz) Done!
Number of processor cores
8 × Done!
Processor cache
12 MB Done!
Core boost frequency
4.7 GHz (4,700 MHz) Done!
Max TDP
65 W Done!

GPU brand/model

Graphics card brand
NVIDIA GeForce Done!
Model graphics cards
RTX 2060 Done!

Graphics card

Graphics card memory
6 GB Done!
Number of stream processors
1,920× Done!
Special graphics card features
GeForce VR-Ready Done!
GPU Passmark
12,841 Done!

Motherboard

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Done!
Slots for additional cards
PCI Express x1, PCI Express x16, M.2 Done!

Hard Drive

Kapacita úložiště (celková)
960 GB (0.96 TB) Done!
Storage Type
SSD Done!
SSD Capacity
960 GB (0.96 TB) Done!
Internal interface
M.2 (PCIe 3.0 4x NVMe) Done!

Equipment

Basic equipment
Wi-Fi Done!
WiFi type
ASUS PCE-N15 Done!

Colour and design

Colour
Black Done!
Wardrobe size
Midi Tower Done!

PSU

PSU
650 W Done!

Memory

Size of operational RAM
16 GB Done!
Memory frequency
2,666 MHz Done!
Number of RAM slots
4 piece(s) Done!
Number of installed slots
2 piece(s) Done!

Outputs

USB 2.0
2 × Done!
USB-C
1 piece(s) Done!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Done!
Graphics
HDMI, DisplayPort Done!
Optical drive
Without Optical Drive Done!

Case

Width
210 mm Done!
Height
450 mm Done!
Depth
395 mm Done!

Product series

PC series
Alza GameBox Done!
More Specifications
Note:
  • Information about the displayed capacity in Windows operating system.
  • Unless otherwise specified, the assembly is delivered to a Czech localization.

Dobrý den uvažuji si tuto sestavu koupit, ale mám jednu otázku je možné aby jsem si do toho pc dal jeden hdd disk. konkrétně 1 TB

Dobrý den, rád bych se zeptal, kolik má tato sestava portů na připojení monitorů / obrazovek - tj. HDMI, DVI, DP... Informace ve specifikaci nekorespondují s obrázkem. Děkuji moc

Dobrý den, rád bych se zeptal na kolik fps to rozjede Fortnite na low detajlech.

Chcel by som sa opýtať koljo watov ma zdroj tohto pc

Dobrý den chci se zeptat jestli si tenhle pc můžu vzít na splátky a za jakou cenu splátky za měsíc děkuji hezký den

osobytne dokupovať Word Excel a podobne

Ked by som dokupil 16GB RAM a dosadil do zostavy a bola by 32gb RAM. Stratim tym padom zaruku?

Dobrý den rozjede to doom eternal na vysoké detaily a 60fps ?

Dobrý den, má tento počítač bezdrátové připojení k wifi?

Dobrý deň utiahne tento pc Fortnite na 144(low detaily,1920x1080),na 144hz monitore ?

12
Questions and answers: Alza GameBox i7 RTX2060
More Information

Microsoft v júli vypne svoju streamovaciu službu Mixer, nepomohol ani Ninja

Herný svet si už zvykol, že Microsoft svoje prenosy vysiela taktiež na vlastnej streamovacej platforme, ktorá mala konkurovať Twitchu a YouTube. Nedávne pretiahnutie významného streamera Tylera „Ninju“ Blevinsa práve z Twitchu mohlo naznačovať narastajúci vplyv Mixera, ale opak je pravdou. Služba podľa Microsoftu neuspela, a preto ju už budúci mesiac vypne. Služby a aplikácie Mixeru budú presmerované na platformu Facebook Gaming. Viac informácií v dnešnej novinke.

Následky zrušenia E3 2020: herné spoločnosti plánujú vlastné online konferencie (NOVINKA)

Herný svet dnes zasiahla správa o zrušení tohto ročníka hernej výstavy E3. Usporiadateľ už v oficiálnom vyhlásení avizoval, že aktuálne zvažuje možnosť preniesť E3 2020 do online prostredia a podľa očakávaní podobne zmýšľajú aj hlavní herní vydavatelia. S odvolaním na zrušenie E3 2020 oznámil online konferenciu Microsoft, ďalšie spoločnosti podobné kroky zvažujú. Viac o plánoch týchto a ďalších herných firiem aj budúcnosti E3 sa dočítate v dnešnej novinke.

Takto budú vyzerať hry na next-gene, Epic predstavil Unreal Engine 5 (NOVINKA)

Od nových konzol čakáme predovšetkým posun v grafickom spracovaní, ale poriadnych gameplay záberov sme sa zatiaľ nedočkali. Náplasť na túto bolesť dnes bez predchádzajúceho varovania priniesol Epic v rámci Summer Game Festivalu Geoffa Keighleyho, kde sme mohli prvýkrát vidieť v akcii Unreal Engine 5 – najnovšiu verziu grafického enginu, ktorý budú podporovať nové aj existujúce konzoly, PC, ale aj mobilné platformy. Viac informácií vrátane gameplay záberov nájdete v článku.

Steelrising – Boj proti robotom tyranského Ľudovíta XVI. (OZNÁMENIE)

Svet počítačových hier dáva absolútnu slobodu tvorivej fantázii, a preto sa často stretávame s veľmi zaujímavými nápadmi. Francúzske štúdio Spiders nám po svojom alternatívnom kolonizovaní Nového sveta v GreedFall predkladá ďalšiu otázku typu „Čo by sa stalo, keby“, tentokrát zameranú na veľkú francúzsku revolúciu. V novinke Steelrising totiž Ľudovít XVI. nepodľahol rozvášnenému parížskemu davu, ale porazil ho pomocou armády robotov. Viac informácií nájdete v ďalších riadkoch.

Ori and the Will of the Wisps (RECENZIA) – Záchranná výprava uprostred močiara

Čarovná skákačka Ori and the Blind Forest bola pred piatimi rokmi zjavením, ktoré chytilo za srdce každého milovníka žánru metroidvania. Zároveň sa ukázalo, že malý tím vývojárov dokáže vytvoriť kvalitnú hru, ktorá zaujme širšiu verejnosť. Preto všetci netrpezlivo očakávali pokračovanie Ori and the Will of the Wisps, ale museli vydržať dlhých päť rokov. Na otázky, ako sa za ten čas tajomný les zmenil a či sa z Ori stala dospelá svetluška, vám odpovie naša recenzia.

Diablo 2 (Retro RECENZIA) – Akčné RPG za dvadsať rokov takmer nezostarlo

Spoločnosť Blizzard patrí k niekoľkým málo vývojárom, ktorých titul prepožičal názov celému žánru. Pod pojmom izometrické akčné RPG si urobia jasnú predstavu o hrateľnosti len kovaní hráči, ale keď sa povie pojem „diablovka“, chytí sa oveľa väčší počet ľudí. A práve o najslávnejšom zástupcovi sa dnes budeme baviť, pretože Diablo 2 oslavuje dvadsatiny. V dnešnej retro recenzii sa pozrieme na dôvody jeho slávy, prípadne či je ešte atraktívna pre dnešného hráča.

Warcraft III: Reforged (RECENZIA) – Obstojný remaster s radom chýb na kráse

Súčasné časy prajú návratu hier, ktorých presný dátum vydania si dnes už pamätá skutočne len pár skalných fanúšikov, ktorí nikdy úplne nezabudli na svojich obľúbených hrdinov a príbehy, v ktorých vystupovali. Po spoločnosti Capcom, ktorá minulý rok ovládla hernú scénu so svojím remakom Resident Evil 2, sa po totožnej ceste vydáva tiež Blizzard, ktorého čiernym koňom je aktuálne vydaná RTS Warcraft III: Reforged, o ktorej vám viac povieme v našej recenzii.

Deep Rock Galactic (RECENZIA) – Nenápadný klenot, ktorý by vás nemal minúť

Nemalá časť na kooperáciu zameraných titulov sa v minulosti sústredila primárne na zombie tematiku, ktorá dlhodobo predstavovala dobrý základ pre tímovú hru. V posledných rokoch už však nemŕtve hordy tak neletia, a tak sa niektorí tvorcovia snažia prichádzať s originálnejšími témami. Deep Rock Galactic je kooperačná strieľačka, ktorej hlavnými protagonistami sú futuristickí trpaslíci. Či nám sadla podobne alebo viac než napríklad Left 4 Dead, vám povie naša recenzia.

Predator: Hunting Grounds (RECENZIA) – Sklamanie z džungle

Asymetrický multiplayer, kde proti sebe stoja dve úplne odlišné strany, má v sebe čosi, čo láka hráčov aj vývojárov. História na čele s online akciou Evolve z roku 2015 však ukazuje, že vytvoriť taký titul je veľmi ťažké, ba dokonca možno aj nemožné. Ak by sme si ale mali na niekoho staviť, bolo by to práve štúdio IllFonic, ktoré má s asymetrickou hrateľnosťou skúsenosti vďaka ich titulu Friday the 13th: The Game. Či však taká príprava stačila, alebo herný zážitok krváca ako obete mimozemského Predátora, zistíte v recenzii.
Accessories for Alza GameBox i7 RTX2060 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza GameBox RTX2060+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza GameBox i7 RTX2060. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza GameBox i7 RTX2060. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza GameBox i7 RTX2060.
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info