On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
AD květen univerzal

B2B Deals - Truck

Catalogue
Price
-
Availability
Order status
Customer reviews
Brands
Dräger
(1)
Filter

    • Are you not seeing promotional B2B prices? Sign up and enjoy the best price offers.
    • If you already have a company registration, just log in and you will immediately be able to see promotional B2B prices for individual products. Want to know more? See what benefits our B2B programme offers and join our satisfied business customers.
Was this information useful?
This form is used only for evaluating the information in the description above.
If you have any question about our products, services, transport or any other request, please contact our customer support.
What should be improved? Is anything missing here? Is anything wrong? Share it with us.
1 item
4.5
Dräger Alcotest 4000
Alcohol Tester - with electrochemical sensor, measuring range: 0-5‰, deviation: 0,017‰, for personal and company use, with mouthpiece, Calibrated sensor, CR123A battery
372.90 €
Buy
In stock > 5 pcs
Order by midnight, get it at the AlzaBox in the morning.
Info
Order Code: Moto19476

B2B Deals - Truck

car4 typy vodičov. Ktorý z nich ste vy? Riadi kdekto – a občas sú to zvláštne typy ľudí. Poďme sa pozrieť na štyri najzaujímavejšie. Nepoznáte ich náhodou zo svojho okolia?
Nákup ojazdeného automobilu nemusí byť tak jednoduchý, ako sa zdá. Medzi jednotlivými kusmi sú veľké kvalitatívne rozdiely, ktoré možno odhaliť už pri stretnutí s predajcom. Takže ako kúpiť ojazdené auto a nenaletieť? Bazár alebo súkromník? Na čo si dávať pri kúpe pozor...
Podnikáte a radi by ste znížili firemné náklady? Potom by ste sa mali poobzerať po nejakej z elektro dodávok. Sú síce drahšie, časom ale ušetríte vďaka lacnej prevádzke a minimálnym nákladom na servis.
electric motorcyclesElektrické motorky Zero Motorcycles ponúknu veľa zábavy Elektromobily už v ponuke máme, teraz ale prichádza rad na elektromotorky! Spoločnosť Zero Motorcycles z USA sa ich vývojom a výrobou zaoberá a v portfóliu ich má hneď niekoľko. Aké majú jednotlivé modely prednosti a nedostatky, koľko kilometrov najazdia na jedno...
Robíme ďalší významný krok v predaji elektromobilov cez internet. Máme radosť, že nový prírastok do našej ponuky hrdo nesie logo nemeckého automobilového giganta BMW. Privítajte čistý elektromobil BMW i3, ktorý prekvapí dizajnom a možno až nečakanými jazdnými...
Ako sa postarať o vaše auto pred cestou na letnú dovolenku? Prevedieme vás celou prípravou počnúc zahraničnými dopravnými predpismi cez kontrolu technického stavu vozidla až po nutné dokumenty a povinnú výbavu.
More articles
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info