we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

CLEAN IT CL-700 Light Blue

Catalogue
CLEAN IT CL-700 Light Blue
4.8 151 rating
Cleaning Cloth - 42 x 40cm, for LCD, LED, plasma screens and glass surfaces, microfibre
3.40 €
Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options. Watch Availability
Add to list
Warranty 24 months Code:  JD790i1 Product Number:  CL-700 Producer's Website:
CLEAN IT CL-700 Light Blue 3.40 € Currently Unavailable

CLEAN IT CL-700 Light Blue

If only you could have a screen as polished as a mirror. With the CLEAN IT CL-700 cleaning cloth in light blue, this may no longer be a problem. The size is just right for your hand, it is easy to hold and even better at cleaning and polishing the LED, LCD and plasma TVs and glass surfaces. Perfectly removes dirt and dust.

Dimension:
40 × 42cm

Colour:
Light blue

Material:
Microfibre

Key Features

  • For glass surfaces
  • For cleaning LCD, LED and plasma screens
  • For TVs, laptops and tablets
  • Microfibre

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobrý den, jak dá se utěrka přát? Pokud ano, tak jak?

Dobrý den potřeboval bych něco na čištění display v autě na zabudovanou navigaci Škoda Octavie ,slyšel jsem že se display nesmí navlhcit hadirkou jinak dojde k poškození autonavigace ,můžete mně prosím Vás něco doporučit s pozdravem Mazura

Hadr z mikrovlakna asi nebude pouzitelny na polykarbonát jak tak čtu na LCD je použitelný ale lcd ma ze předu folii z nějakého plastu

Questions and answers: CLEAN IT CL-700 Light Blue
More Information

Vyčistením klávesnice znížite riziko nákazy (NÁVOD)

Pravidelné čistenie klávesnice patrí medzi základné činnosti pri snahe o udržanie čistého pracovného prostredia. Tým môžete predísť šíreniu vírusov a nečistôt. Ako a čím klávesnicu správne vyčistiť?

Home office – práca z domu a všetko okolo nej

Home office čiže práca z domu je pre väčšinu ľudí vítaným benefitom, a to hlavne z toho dôvodu, že nie sú viazaní pevnou pracovnou dobou. Avšak veľa ľudí sa kvôli súčasnému výnimočnému stavu v súvislosti s koronavírusom ocitlo v tomto flexibilnom režime práce zo dňa na deň a nie každý vie, ako prácu z domova zvládať. Preto sme pre vás pripravili článok, v ktorom sa dočítate všetko, čo o home office potrebujete vedieť. Ako pracovať z domu efektívne, aké sú home office pravidlá, ako sa ubrániť prokrastinácii, ako zostať aj pri práci z domu vo forme a ako vlastne prácu z domu upravuje zákonník práce. Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky nájdete v našom článku.

Ako vyčistiť počítač nielen od prachu? (NÁVOD)

Zaujímali ste sa niekedy o údržbu svojho zariadenia? Trpí váš počítač prehrievaním, náhlymi prepadmi výkonu alebo je jeho chladič nezvyčajne hlučný? Prečo je potrebné počítaču dopriať starostlivosť, ako rozobrať a vyčistiť svoje zariadenie a aké sú benefity pravidelnej údržby? Toto a mnoho ďalšieho sa dozviete v dnešnom podrobnom návode zameranom na čistenie stolného počítača od prachu. 

Ako vyčistiť notebook? (NÁVOD)

Zaujímali ste sa niekedy o údržbu svojho notebooku? Netrpí náhodou na prehrievanie, náhlymi prepadmi výkonu alebo je ventilátor stále hlučnejší a častejšie sa roztáča? V tom prípade budete musieť notebooku poskytnúť prvú pomoc. Poradíme vám, ako ho rozobrať a vyčistiť. Aj aké sú benefity pravidelnej údržby. To a mnoho ďalšieho sa dozviete v našom podrobnom návode zameranom na čistenie notebooku.

Reviews CLEAN IT CL-700 Light Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLEAN IT Čisticí utěrka z mikrovlákna, velká světle modrá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CLEAN IT CL-700 Hellblau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLEAN IT CL-700 Tisztítókendő, világoskék.
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info