GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G

Catalogue
GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G
4.9 26 rating
Graphics Card - 4GB GDDR5 (7008MHz), NVIDIA (GP107) Pascal GeForce GTX1050Ti (1392MHz), Boost Clock 1506MHz, PCIe x16, 128bit, DisplayPort, DVI, HDMI
Code:  EG235f1 Product Number:  GV-N105TG1 GAMING-4GD Producer's Website:
GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G Discontinued

GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G

NVIDIA adds a piece of uncompromising iron to its gaming graphics card. The card, fit for Full HD resolution, and provided with a uniquely sophisticated cooling system, sends your computer to the very top. Enjoy the performance of the Pascal core, selectable operating modes or the revolution in screenshot functionality of 360° images.

Key Features

  • The new Pascal architecture with 14nm production process
  • The core clock frequency varies depending on the current workload of the card
  • Ideal for gaming experience in High Definition
  • Sophisticated and efficient cooling system
  • Low power consumption and high output
  • Customizable RGB backlighting
  • Five outlets

Energy-saving Operation

Thanks to the 14nm process technology and the new architecture Pascal the manufacturer boasts not only significantly higher performance but far greater efficiency. Expected consumption thus moves to the edge of only 75W. The core GTX 1050 Ti gives you a high performance. The chip is clocked to 1392MHz supported by memory that runs at a frequency of 7000 MHz. The core consists of 768 processing units and crushes competition not only with performance but also with efficiency, low power consumption and silent cooling. This contributes to the efficiently smart traffic system and cooling depending on the current workload of the card.

Honed Frequency

The GTX 1050 Ti core in Gigabyte belongs among the fastest-clocked cards. Extreme increase in frequency was only possible due to a very well carried out cooling system. The temperatures maintained by a dual-fan cooler whose heat-pipes are directly in contact with the core card. The result is a perfectly rapid heat drain not only through the cooler but also through the subsequent air flow exchange. Low-temperature stress is a given, as is silent operation with the fans switching off. The quality of the design highlights a heat distributor on the back of the card. The card shows off with an RGB LED backlight.

Specifications

Width
118 mm Done!
Height
40 mm Done!
Depth
219 mm Done!
Chip manufacturer
NVIDIA GeForce Done!
Model designation
GTX 1050 Ti Done!

Dimensions

Width
118 mm Done!
Height
40 mm Done!
Depth
219 mm Done!

Chip

Chip manufacturer
NVIDIA GeForce Done!
Model designation
GTX 1050 Ti Done!
Number of stream processors
768× Done!
Production technology
14 nm Done!

Performance & usage

Use
Game playing Done!

Memory

Size of operational RAM
4 GB Done!
Memory type
GDDR5 Done!
Bus width
128-Bit Done!

Frequency

Core frequency
1,392 MHz Done!
Core clock speed (Boost clock)
1,506 MHz Done!
Memory frequency
7,008 MHz (7.01 GHz) Done!

Interface

PC connection
PCI Express x16 3.0 Done!
Monitor connection
DisplayPort, DVI, HDMI Done!
Number of outputs
5 Done!

Technology

DirectX version
12 Done!

Cooling system

Cooling type
Active Done!
Cooling size
Dual-slot Done!

Consumption

TDP
75 W Done!
Auxiliary power supply
1× 6-pin Done!
Recommended power sources
300 W Done!
More Specifications

Gigabyte, founded in 1986, is an irreplaceable player in the field of computer components. They put great emphasis on key technologies and the strictest quality standards. The company produces a wide range of basic computer components such as motherboards and graphics cards, but also have many computer peripherals, laptops, tablets, desktops and even network solutions and servers on offer. Recently they also introduced a line of Gigabyte mobile phones.

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

GTA V na kolko FPS ? a je dobre k CPU AMF FX 6300 ?

Dobry deň chcem sa opytať či by tato grafiky išla v pohode s tymto procesorom : Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 , a na tuto dosku:GA-EP43T-UD3L a ešte sa chcem opytať ktora z grafik je podľa vas naj msi,asus,alebo gigabyte ? ďakujem za odpoveď

Dobrý deň.. Chcem sa spýtať či bude kompatibilná s Asus H81M-K motherboard? Ďakujem.

Zdravím, mám desku, která podporuje pouze PCIe 2.0. Ale někde na forech jsem četl, že PCIe 3.0 karty lze dát do desek s PCIe 2.0. Dotaz zní: Půjde tato karta v počítači s deskou, která má pouze PCIe 2.0 rozhraní? Díky moc

Zvládne tato kartu hru Farming simulator 19 na maximální detaily na 23 palc monitoru FullHD připojeném přes DisplayPort ? Samozřejmě zcela plynule, ideálně stabilních 60fps

Dobrý den, je tato graficka karta kompatibilní se základní deskou H110M-S2H Ultra durable Motherboard?

Zdravim,pujde tato karta na teto desce asus m4a88t-V evo?dekuji.

Tato grafická karta svítí?

dobrý deň, mám otazku pouzivam tuto grafickú kartu už 4 mesiace nikdy som je netaktoval ai netažik kryptomeny ale kupil som si nový monitor s rozlíšením 4K a grafika začala mrznúť resp. cely počítač sa zasekne a to aj na 20min a už potomk neodmrzne hrám hry iba na fullHD a to iba CS GO ale ked som v 4K tak robim iba veci na ploche a na internete a v tedy po dakom čase karta resp. celý PC zamrzne zatial sa mi to stalo iba 5krát ale začína ma to hnevať som pripojení cez DisplayPort na 60HZ v 4K ale hry hram iba vo fullHD vo fullHD grafika NEMRZNE moje rozlišenie je 3840x2160 60HZ PC komponenty:MB asus B85M-E RAM 16 gb 1600mhz Grafika:GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G Procesor I5 4430 3GHZ NEVIEM včom je chyba ked mi to mrzne do v tedy ako som nema 4K išla úplne super.

Dobrý den,pujde to na zakladni desku IPISB-CH2 a procesor i7 2600 a nebo by ste doporucili jinou grafickou kartu? Dekuji

123...
Questions and answers: GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G
More Information

Gigabyte GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G (RECENZIA A TESTY)

Ponuka grafických kariet NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti je aj dnes viac než slušná, a tak vybrať si tú správnu, ktorá by uspokojila potreby nenáročného hráča počítačových hier, nie je až tak jednoduché. My si dnes otestujeme grafickú kartu Gigabyte GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G a kto vie, možno to bude karta ako stvorená práve pre vás.

Sapphire Nitro+ RX 580 8GD5 Special Edition (RECENZIA A TESTY)

Boj o to najvyššie miesto výkonnostného rebríčka mainstreamových grafických kariet je vždy centrom pozornosti širokej komunity hráčov počítačových hier. Teraz na jeden taký boj určite dôjde, v dnešnej recenzii si totiž prestavíme a tiež otestujeme nadštandardne taktovanú grafickú kartu Sapphire Nitro+ RX 580 8GDB Limited Edition.

Asus RX 560 O4G EVO (RECENZIA A TESTY)

Možno ani neviete, že pod označením Radeon RX 560 sa dnes predávajú hneď dva rozdielne výkonné varianty grafických kariet. V dnešnej recenzii si predstavíme grafickú kartu Asus RX 560 O4G EVO, ktorá je predstaviteľom práve toho slabšieho variantu, ale hlavne si tiež ukážeme, ako v ponuke grafických kariet správne rozpoznať výkonnejší Radeon RX 560.

Gigabyte GTX 1050 OC 2G (RECENZIA A TESTY)

Nie všetci hráči vyžadujú výkonné a drahé grafické karty. Niekto hranie počítačových hier berie len ako občasnú zábavku, a nie je preto ochotný za grafickú kartu dať celú výplatu. Gigabyte GTX 1050 OC 2G patrí práve medzi tie menej výkonné, no tiež lacnejšie grafické karty, ktoré by mohli osloviť nejedného nenáročného hráča počítačových hier. Ako sa tejto grafickej karte darilo v testoch sa môžete presvedčiť v našej recenzii.

Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G (RECENZIA A TESTY)

Nenáročné počítačové hry a jednoduchý eSport Gaming. Tak to sú presne oblasti, na ktoré cieli grafická karta Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G. Tá síce disponuje skromným herným výkonom, môže však ponúknuť celkom zaujímavú obstarávaciu cenu a ako uvidíte v tejto recenzii, tiež veľmi solídne prevádzkové vlastnosti.

Asus Cerberus GTX 1050 Ti O4G (RECENZIA A TESTY)

Asus Cerberus GTX 1050 Ti O4G patrí do novšej edície grafických kariet s názvom Cerberus, ktoré sú spoločnosťou Asus špeciálne „vyšľachtené“ pre vysporiadanie sa s dlhodobou hernou záťažou. Ako táto grafická karta nakoniec dopadla v našich testoch na Alza.cz, o tom sa môžete dočítať práve v tejto recenzii.

Far Cry 5 (TESTY) – výkony grafických kariet AMD aj NVIDIA

Far Cry 5 je jednou z najúspešnejších počítačových hier poslednej doby, ktorá si získala srdce nejedného hráča. Témou tohto článku však nie je chvála tejto skvelej hry spoločnosti Ubisoft. Dnes sa pozrieme na to, ako sa v tejto hre darí grafickým kartám súčasnej generácie a tiež vám poradíme, s akými kartami si Far Cry 5 zahráte najlepšie.
Accessories for GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G.
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info