IN Remote control for door operators

Catalogue
IN Remote control for door operators
2.3 3 rating
Remote Control to PB and PC models
23.90 €
Price Guarantee
Add to Cart Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options.
Warranty 24 months Code:  Stors21a13 Product Number:  553036
IN Remote control for door operators 23.90 € Ordered on request 1 pcs
Buy

IN Remote control for door operators

If you are searching for an alternative to your old remote control, whether due to a malfunction or additional functionality, Remote Control for IN Gate Operators is an ideal solution.

Key functions of the remote control Remote Control for IN Gate Operators

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobrý deň, kúpil som si od vás pohon brány IN SW 220 AL. Boli tam originálne ovládače, avšak tie sú veľmi citlivé na dotyk, takže už vo vrecku samé otvoria bránu. Chcem sa spýtať či majú tieto tlačidlá ktoré vyžadujú silnejší stisk a či sú k pohonu kompatibilné. Ďakujem

Dobry den, bude dany ovladac fungovat aj na branu znacky Motorline? jedna sa o 433 MHz. Je potrebne ovladac parovat cez samotne zariadenie (pohon) garazovych dveri? Alebo sa da kod (signal) naucit aj od samotneho original dialkoveho ovladaca? dakujem

dobrý den, našim vratům už 25 let starým byl ovladač na 306 mhz. Bude tento po nastavení fungovat?

Dobrý den, kde seženu manuál k výrobku(dálkový ovladač https://www.alza.cz/diskuze-poradna/in-dalkovy-ovladac-k-pohonum-vrat-6326714.htm)? V balení není a na vašich stránkách též ne.

Dálkový ovladač vrat IN (Kč 499.-) Prosím radu, při výměně baterie zůstanou nastavené kódy pro ovládání vrat? Děkuji za odpověď Snopek mujjarda outlook.cz

Jak mam ovladač vyresetovat a naprogramovat ?

Dobrý deň, len pre istotu by som sa chcela spýtať, či je to ovládač k zábranám IN PARCO Automaticka parkovací zábrana, lebo pôvodný vyzerá trocha inak a či si viem nový ovládač spárovať priamo ja, alebo treba dať niekde načipovať.

dobrý den, je tento ovládat kompatibilní s ovladači Hormann? Děkuji Lohr

Vásároltam ezt a távnyitót és az kapunyitóhoz történő illesztéshez kérek segítséget.

Očakával som, že v balení bude návod. Nebol. Ako to mám spárovať, resp, skopírovať kód z iného ovladača?

12
Questions and answers: IN Remote control for door operators
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IN Dálkový ovladač k pohonům vrat. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IN Távirányító ajtóvezérlőkhöz.
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info