AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

City Boss T7 čierna

Zobraziť katalóg
City Boss T7 čierna
3,5 4 hodnotení
Elektrická kolobežka maximálna rýchlosť 35 km/h, s dojazdom až 55 km, výkon motora 700 W, kapacita batérie 18,2 Ah
Kód:  SPTcb0001 Produktové číslo:  8594192730019

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

City Boss T7 čierna

City Boss T7 je výkonná elektrická kolobežka na presuny do 55 km, využiteľná je do mesta, na dedine, do lesa, do práce, do školy, a na mnoho ďalších spôsobov. Je veľmi ľahká, má skladací funkciu, ľahko ju tak behom niekoľkých sekúnd zložíte a preveziete napríklad autom, autobusom alebo vlakom kam potrebujete. Predné aj zadné LED svetlá sú doplnené LED brzdovým svetlom. Displej s mnohými užitočnými ukazovateľmi je multifunkčný a transflektívny pre dobrú viditeľnosť aj za zhoršených podmienok. Disponuje tiež USB portom pre nabíjanie vášho smartphonu či tabletu. Kolobežka spĺňa certifikáciu podľa ISO 12100: 2010, EN 12184: 2014 podľa smernice CE 2006/42/EC.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky City Boss T7

  • Elektrická kolobežka s výkonom 700 W a dojazdom do 55 km
  • City Boss T7 v dizajnovo peknom čiernom vyhotovení
  • Konštrukcia z leteckého hliníka
  • Predná a zadná kotúčová brzda doplnená elektrickou brzdou motora
  • Li-Ion batéria 18,2 Ah
  • Skladacia funkcia pre jednoduché prenášanie a transport
  • Nosnosť 150 kg

Výkonný motor, výkonná batéria, dojazd až 55 km

Nabíjanie batérie Li-Ion 18,2 Ah je veľmi rýchle, za cca 7 8 hodín je plne nabitá a priemerný maximálny dojazd je veľmi solídnych 55 km. Samozrejme pri nižšom náklade a pri šetrnom spôsobe jazdy môže byť aj vyšší dojazd a naopak. Kvalitný motor s výkonom 700 W je svižný aj pri plnom zaťažení. V prípade vypnutého motora je možné využiť tento stroj ako klasickú kolobežku na ľudský pohon.

Kvalitné nafukovacie pneu

Táto kolobežka má naozaj kvalitné kolesá, obidve nafukovacie s priemerom pneu 10" a šírkou pneu 2,5". Môžu sa tak pochváliť výbornými jazdnými vlastnosťami. Môžete jazdiť aj na vlhkom povrchu a majú dobrú priľnavosť. Tlmiče a blatníky sú potom samozrejmosťou. Výmenu pneumatiky zvládne vďaka konštrukcii tejto kolobežky každý domáci kutil.

Kvalitné brzdy, precízna konštrukcia, technické inovácie

3 režimy jazdy (pomalý 15 km/h, stredný 25 km/h, rýchly 35 km/h) je možné nastaviť pomocou prehľadného displeja. Transflektívny displej s USB portom pre nabíjanie je prehľadný a dobre viditeľný aj v noci a môžete tu sledovať základné ukazovatele ako aktuálnu rýchlosť, stav batérie. Kolobežka sa môže tiež pochváliť praktickým tempomatom pre nastavenie požadovanej rýchlosti. Rám kolobežky je vyrobený z leteckého hliníka a má výborné vlastnosti, kolobežka je ideálna pre postavy 150 210 cm a môže sa používať od 16 rokov. Zadné a predné nezávislé mechanické brzdy sú doplnené elektronickou brzdou v motore pre zvýšenú účinnosť. Predné a zadné svetlo, klaksón, smerovky, brzdové svetlo to všetko skvele doplňuje prednosti tejto kolobežky.

Parametre a špecifikácia

Kapacita batérie
18,2 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
18,2 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

DETAILNÍ POPIS PRODUKTU Elektrická koloběžka City Boss T7 vás úsporně dopraví do práce, do školy, po městě či na výlet. Ale v návodu je uvedeno.......BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ 9. Elektrická koloběžka CITY BOSS není schválena pro použití v běžném provozu na pozemních komunikacích. ???

Zdravím nevíte někdo jak odstranit závadu Vada plynu zapla se mi tahle kontrola díky

Dobrý den dá jazdit aj za dažďa ma to ip kritie

Dobrý den, NENAŠEL JSEM nikde k tomuto modelu T7 sedlo, které je k teto koloběžce určené !?

Dobrý den, je prosím k tomuto modelu T7 sedlo, které je k teto koloběžce určené? Děkuji M.P.

Dobry den, kupil som si od vas kolobezku city boss 7 pocas jazdy som musel prejist cez nieco a ohol som brzdovy kotuc teraz mi skrka o brzdove platnicky bude najlepsie ho vymenit da sa u vas objednat? pripadne kde by som ho mohol objednat alebo aky typ to je priemer... Dakujem za info

Zdravim, Dva dotazy: 1. Nikde jsem k tomuto modelu nenasel hmotnost. 2. Rozhoduji se mezi nekolika modely, je mozno se s touto ci dalsimi kratce svezt? Diky Linhart

Ako moze stat zanovna kolobezka viacej ako nova? Zanovna 1034 a nova 1032... Spravte si v tom prosim poriadok. Dakujem

Dobrý den, lze ke koloběžcec objednat i sedlo "Přídavné sedlo City Boss 10" ? Děkuji.

dobry den chtel bych se zeptat zda je mozne stim jezdit po silnici a jestli potrebuji ŘP ?

Diskusia a poradňa k City Boss T7 čierna
Príslušenstvo pre City Boss T7 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si City Boss T7 černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte City Boss T7 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: City Boss T7 - fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií