AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

POWERPLUS POWDPG7542

Zobraziť katalóg
POWERPLUS POWDPG7542
5 1 hodnotení
Strunová kosačka – 1 aku, 20/40V, 1.5Ah, Li-Ion, 8500ot./min, záber 250mm, struna 1.6mm, automatické odvíjanie struny, teleskopická, hmotnosť 2.3kg, systém DUALPOWER
Kód:  PWP151a3 Produktové číslo:  POWDPG7542 Stránky výrobcu

POWERPLUS POWDPG7542

Táto strunová kosačka využíva úplne nového spôsobu napájania Dual Power. Môžete k nej pripojiť 20 V aj 40 V akumulátor a nemusíte sa starať o benzín či prívodný kábel. Žiadne emisie a maximálna voľnosť pohybu. To sú jej jednoznačné pozitíva. Ďalej sa môže pochváliť nízkou hmotnosťou (2,3 kg), teleskopicky nastaviteľnou rukoväťou a automatickým systémom odvíjania struny. Elektromotor dokáže strunu roztočiť až 8 500× za minútu, čo je dostatočná hodnota pre pohodlnú údržbu trávy. Strunovú kosačku oceníte najmä pri sekaní okolo múrikov, kmeňov, okrajov záhonov a ďalších miest, kam sa rotačná kosačka nedostane. V balení nájdete priložený 20 V akumulátor i s nabíjačkou. Výhodou je fakt, že akumulátor pasuje aj na ďalšie ručné náradie Powerplus.

Prednosti strunovej kosačky POWERPLUS POWDPG7542

  • Ekologická akumulátorová prevádzka
  • Teleskopická rukoväť
  • Ideálna pre obsekávánie krajov trávnika
  • 20 V akumulátor s nabíjačkou súčasťou balenia
  • Kompatibilná so 40 V akumulátormi Powerplus
Produktové línie: DUALPOWER 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kde lze zakoupit náhradní strunu?

Jak dlouho vydrží baterie při sekaní

Je akumulátor shodný s 20V aku z programu Hecht 1278?

Dobrý den, v popisu je uvedeno automatické odvíjení struny, jak to funguje? Struna pokud se zkrátí tak musím otevřít strunovou hlavu a strunu ručně povytáhnout, sama se odvíjet nechce. Nevím jestli je potřeba něco promazat?

Dobrý deň,je súčasťou balenia aj nabíjačka aj batéria, ďakujem

Diskusia a poradňa k POWERPLUS POWDPG7542
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerPlus POWDPG7542. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POWERPLUS POWDPG7542.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií