AD elektro AP+ plus nový vizuál

Rollei postroj pre psa

Zobraziť katalóg
Rollei postroj pre psa
4,5 2 hodnotení
Popruh na fotoaparát na upevnenie kamery GoPro a Rollei
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  ROLL10n Produktové číslo:  21595

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rollei postroj pre psa Predaj skončil

Rollei postroj pre psa

Tento jedinečný postroj je určený pre tých, ktorí chcú, aby sa ich štvornohý priateľ podieľal na zaznamenávaní všetkých zážitkov počas športovania, výletov, ale aj pri obyčajnom venčení. Vďaka tomu môžete získať veľmi cenné zábery zo psej perspektívy. Držiak je kompatibilný s radom akčných kamier Rollei 200, 300, 400 a 500. Postroj sa najlepšie hodí pre stredné až veľké psy.

Brušnú pracku a hrudný popruh je možné nastaviť presne podľa vašich požiadaviek. Tento upínací systém zaisťuje bezpečné pripevnenie kamery, ale tiež zachováva pohodlie psa. Vďaka vonkajšiemu odolnému polyesterovému materiálu je postroj vhodný aj na náročnejšie používanie. Myslené bolo aj na bezpečnosť vášho chlpatého priateľa a postroj je vybavený reflexnými prvkami.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká kvalita vyhotovenia
  • Reflexné prúžky
  • Určené pre stredné až veľké psy
  • Odolný materiál
  • Rozmery 31,5 × 19,5 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei postroj pro psa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rollei Geschirr für den Hund. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rollei Geschirr für den Hund. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rollei hám a kutya.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií