On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
P&G boost AD 1. týden květen

Sapphire Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling

Catalogue
Sapphire Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling
5 3 rating
Graphics Card - 8GB HBM2 (1.9Gbps), AMD Radeon Vega XTX (1406MHz), Boost clock 1677MHz, 4096 SP/64 CU, PCIe x16, 2048bit, HDMI, 3x DisplayPort, Back Plate
Code:  EL793c7 Product Number:  21275-00-40G Producer's Website:
Sapphire Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling Discontinued

Sapphire Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling

AMD Radeon returns to high-end graphics cards with the latest and most advanced Vega architecture yet. The SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 Liquid Cooling is comparable to Nvidia's GeForce GTX 1080 Ti but with the addition of new technologies, including full hardware support for DirectX 12. This card is a great choice for high-quality gaming at  4K resolution and virtual reality.

Key Features of the SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 Liquid Cooling

  • Top graphics card with All-In-One cooling
  • First design with full hardware support for DirectX 12
  • Designed for playing the most demanding current and future games
  • Perfect for playing in 4K and VR
  • AMD Freesync, XConnect, Eyefinity, Crossfire, LiquidVR, and Virtual Super Resolution
  • Chassis cut from luxury aluminium

Graphics Chip AMD Radeon Vega RX 64

The brand new graphics core carries 4096 stream processors in 64 computer blocks. With this impressive combination, you'll get bandwidth up to an incredible 483GB/s. Due to these parameters, there are heightened consumption levels of energy at 264W. A pair of 8-pole connectors are powered up.

Supported technologies include: the proven Freesync, which provides a seamless image; Eyefinity for up to six monitors; Crossfire is used to combine graphics applications seamlessly. Enthusiasts of virtual reality will enjoy the AMD LiquidVR technology, which offers a number of optimizations for using VR glasses.

Full 8 GB of HBM2 Memory

This new kind of 3D memory leaves all others in the dust. HBM2 is designed to be able to use PCI Express memory while maintaining high performance. This pushes the GPU to work with more data than before. For example, 8GB of HBM2 memory can handle the same work as 16GB GDDR5.

Specifications

Width
272 mm Done!
Height
112 mm Done!
Depth
40 mm Done!
Model designation
Vega Done!
Number of stream processors
4,096× Done!

Dimensions

Width
272 mm Done!
Height
112 mm Done!
Depth
40 mm Done!

Chip

Model designation
Vega Done!
Number of stream processors
4,096× Done!
Production technology
14 nm Done!

Performance & usage

Use
Game playing Done!

Memory

Size of operational RAM
8 GB Done!
Memory type
HBM2 Done!
Bus width
2,048-Bit Done!

Frequency

Core frequency
1,406 MHz Done!
Memory frequency
945 MHz (0.95 GHz) Done!

Interface

PC connection
PCI Express x16 3.0 Done!
Monitor connection
DisplayPort, HDMI Done!
Number of outputs
4 Done!

Technology

Special graphics card features
Radeon VR-Ready Premium Done!
Multiple cards supported
Dual CrossFireX Done!
DirectX version
12 Done!

Cooling system

Cooling type
Active Done!
Cooling size
Dual-slot Done!

Consumption

TDP
264 W Done!
Auxiliary power supply
2× 8-pin Done!
More Specifications

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

MSRP pre tento produkt je pri aktualnom kurze USD/CZK 18607 Kc s DPH, smiem vediet preco je cena nastrelena o dalsich 16% (~3000 Kc)navyse a to bez hernych kuponov ? za tychto podmienok si tento produkt odmietam kupit

Proč jste změnili cenu z cca 18 000 Tisíc na 21 000 ? ted o ni nemám zájem, je dražší než ostatní.

Lze tuto grafickou kartu taktovat na vyšší frekvence ? jako ostatní zde RX Vega s Vodním Chlazením ? na 1 677 MHz v režimu Boost Clock ?

Dobrý den, nedávno karta přešla ze stavu "přijímáme předobjednávky" do "Těšíme se", co to přesně znamená? Také dalo by se odhadnout kdy bude karta přibližně naskladněna? Děkuji

Dobrý den, můj dotaz jek délce záruky, za posledních deset se mi nestalo, že bych pořídil ať už lowend GPU (cena 3000-5000) nebo i highend 10000+ se zárukou pouze 24 měsíců, vždy měli 36 měsíců, nejedná se o omyl u zadání produktu? Očekával bych u takto drahého komponentu je 36 měsíců standard a bez dalšího 10% příplatku, to mě přijde trochu nehoráznost..

to si děláte srandu ne? radeon RX Vega 64 water cooling zde byla před cca třema měsícema za 19tis a teď 30? Víte o tom že průměrná inflace v ČR je 2,5% ročně? Za tyto peníze to koupí vážně jen vůl... j

co to ma jako bejt stima GK to ty ceny schvalne nafukujete? si delate ..... a tim nemyslim jenom vegu lae vsechny karty :D

Dobrý den sleduju že mesic není dostupná a muj dotaz nebude jiný už mate nejaké info ? dekuji

Dobrý den, chci se zeptat, jakým způsobem je možné si tuto GK s vodním chlazením předobjednat? Děkuji

To čo máte vysokohorské prirážky?

123
Questions and answers: Sapphire Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling
More Information

Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling (RECENZIA A TESTY)

Kvalitné chladenie je nevyhnutným predpokladom každej úspešnej grafickej karty na trhu a nie je to inak ani v prípade nových modelov VEGA spoločnosti AMD. My sa dnes na jeden taký veľmi zaujímavý systém chladenia pozrieme. Otestujeme si totiž tú najvýkonnejšiu Vega64 s vodným chladením na palube v podaní grafickej karty Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling.

Asus Strix GTX 1070 O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Už vás nebaví hrať počítačové hry pri nízkej snímkovej frekvencii a chceli by ste, aby bola vaša budúca grafická karta výkonnejšia, ideálne priamo zo segmentu high-end? Ak sú vaše finančné možnosti obmedzené, ideálnou voľbou na vstup do tohto sveta vysokých výkonov by mohla byť Asus Strix GTX 1070 O8G Gaming, ktorá rovnako ako ostatné grafické karty GeForce GTX 1070 ponúka solídny pomer výkonu a ceny. Poďme si ju teda otestovať.

Inno3D iChill GTX 1070 Ti X3 V2 (RECENZIA A TESTY)

Pekný strieborný dizajn chladiča s tromi čiastočne zakrytými ventilátormi, pod ktorými sa skrýva grafický čip GeForce GTX 1070 Ti spoločnosti NVIDIA. Tak to sú neklamné znaky toho, že v dnešnej recenzii si otestujeme grafickú kartu Inno3D iChill GTX 1070 Ti X3 V2.

Sapphire Nitro+ RX Vega64 8G HBM2 (RECENZIA A TESTY)

Vega64 je v súčasnosti najvýkonnejší grafický čip spoločnosti AMD. Grafická karta Sapphire Nitro+ RX Vega64 8G HBM2 je potom vybavená práve týmto najvýkonnejším čipom a my si dnes otestujeme, ako si s jeho uchladením poradila spoločnosť Sapphire.

MSI GTX 1080 Armor 8G OC (RECENZIA A TESTY)

Veľmi vydarene vyhotovený čiernobiely dizajn s logom MSI na ventilátoroch chladiča, tak to sú presne neklamné znaky grafických kariet edície Armor spoločnosti MSI. Grafická karta MSI GTX 1080 Armor 8G OC spadá práve do tejto peknej edície, ale pretože vzhľad nie je všetko, poďme si túto grafickú kartu tiež dôkladne otestovať!

Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition disponuje novým a svojimi rozmermi iste neprehliadnuteľným systémom chladenia s trojicou ventilátorov Tri-X. Ako sa tejto grafickej karte darilo v testoch na Alza.sk, to sa dozviete práve v tejto recenzii.

Zotac GTX 1080 Ti AMP! Edition (RECENZIA A TESTY)

Ak zháňate tú najvýkonnejšiu grafickú kartu súčasnosti, celkom iste ju nájdete v našej ponuke pod označením GeForce GTX 1080 Ti. Tieto grafické karty sú ponúkané rôznymi výrobcami pod rozličnými menami, ale my sa dnes zameriame na ponuku spoločnosti Zotac. Dnes si totiž otestujeme grafickú kartu Zotac GTX 1080 Ti AMP! Edition.
Accessories for Sapphire Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling.
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info