Alzaboxy Q1 Stellar Blade

On the Wings

Catalogue
On the Wings
4.9 29 rating
Board Game - informative and educational and family game for 1–5 players, suitable from the age of 10 years, game lasts about 60 min
54.90 €
Price Guarantee
Add to Cart Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options.
Warranty 24 months Code:  HRAif14026 Product Number:  8595558303649

On the Wings

On the wings is a great choice for all small and large ornithologists , bird watchers, explorers and nature lovers. Place selected species of birds in your aviary, get adequate food, take care of the young and perform various tasks. Everything is evaluated by points you can earn for interesting birds, egg laying, food and tasks. Who gets the most points, win. Board game on the wings brings various interesting information about birds and enrich the new information and spent time together the whole family.

Key Features of Party Games On the Wings

  • A social game for the whole family
  • Great for bird and nature lovers
  • You earn points for completing tasks
  • Lots of attractions and information about birds
  • Also suitable for single player
  • On the wings is suitable for children from 10 years

Players perform their own and common tasks

At the beginning, each player gets an aviary, 5 birds, 7 food tokens, 8 action dice and 2 quest cards to choose from 1 quest. Common tasks for all players are also selected. The player keeps as many birds as he wants. The game is played in 4 rounds , in each of them there are different amount of moves. The player can place the bird in the aviary, raise food, take care of the eggs or draw a card. Bird cards may also contain various additional effects. At the end of each round, a common task is evaluated and the bird cards are exchanged from the public offer. At the end of the game the final scoring takes place.

Specifications

Product type
Board game Done!
Product type
Base game Done!
Package contents
Figures, Playing board, Cards, Cube, Chips Done!
Minimum number of players
1 Done!
Maximum number of players
5 Done!

Product type

Product type
Board game Done!

Games and puzzles

Product type
Base game Done!
Package contents
Figures, Playing board, Cards, Cube, Chips Done!
Minimum number of players
1 Done!
Maximum number of players
5 Done!
Game length
60 min Done!
Difficulty
Medium Done!

Language

Language
Czech Done!

Genres and game mechanics

Genre
Informative and educational, Family Done!
Sub-genre (Theme)
Nature, Animals Done!

What You Must Know

Suitable for
10 year(s) Done!
More Specifications

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobry den, chcem sa opytat kedy bude hra opat dostupna. Mala som nastaveneho aj strazneho psa, ale bohuzial po 3h od dorucenia mailu uz tovar nebol dostupny :( Planujete v najblizsej dobe este dalsiu dodavku? Dakujem za odpoved.

Dobrý deň, chcel by som sa informovať či máte aktuálne verziu hry, ktorá vyšla ako dotlač v kde sa už nachádza promo balíček, ktorý v minulosti nebol súčasťou balenia. Za odpoveď vopred ďakujem.

Dobrý den, koupil jsem u Vás základní hru Na křídlech loni na podzim. Nyní s dotiskem základní hry Mindok zdarma distribuoval i promo balíček Střemhlavý start. Máte tento promo balíček k dispozici. Děkuji Hubáček

Questions and answers: On the Wings
More Information

Canvas (RECENZIA) – Vo víre inšpirácie

Výtvarne výrazné stolové hry hýriace pestrými farbičkami, podivnými ilustráciami a bezhraničnou fantáziou majú medzi doskovkármi estétmi svoje pevné miesto. Ich rady sa snaží rozšíriť titul Canvas, v ktorom sa počas niekoľkých sekúnd premeníte na maliara s úžasnými nápadmi pre svoje diela. Nemusíte sa báť zložitosti, svoje prvé plátno zvládne aj úplný nováčik, o čom vás presvedčí naša recenzia.

Jízdenky, prosím!: Evropa + Asie (RECENZIA) – Vlakom až na koniec sveta

Na doskoherný trh každoročne pristanú desiatky nových titulov, ktoré sa uchádzajú o vašu pozornosť, ale medzi nimi nájdete niekoľko stálic, ktoré stále bavia široké okolie. Medzi takéto rodinné stolné hry je možné vedľa Osadníkov z Katanu či Carcassonne bez problémov zaradiť aj sériu Jízdenky, prosím! (predtým známe ako Ticket to Ride). V dnešnej recenzii si rozoberieme jeden zo základných variantov Európa a tiež najnovšie rozšírenie, ktoré vás vezme až do ďalekej Ázie.

Sonic a parťáci (RECENZIA) – Pretekanie s bodlináčmi

Modrý ježko Sonic patrí medzi jeden z tradičných symbolov spoločnosti SEGA, resp. celého počítačového hrania. Aktuálne sa dostal aj do hľadáčika filmových fanúšikov, takže záujemcov o rodinnú pretekársku doskovú hru Sonic a priatelia bude určite dosť. V našej recenzii sa tiež dozviete, ako funguje chytľavý mix podpory vlastného tímu a škodenia ostatným.

Světlonoš (RECENZIA) – Za iskričkou nádeje

Fantázia tvorcov stolových hier sa nezastaví pred ničím, takže sa môžeme tešiť na pravidelný prísun zaujímavých titulov, ktoré nás môžu donekonečna prekvapovať. Tak ako dnes recenzovaný projekt Světlonoš, v ktorom tvorcovia vsadili na osvedčený recept tvorby družiny a hádzania kockami, ktorý zabalili do nádhernej pochmúrnej čiernobielej grafiky. Ako sa hra od Cédrica Chaboussita hrá, sa dozviete v našej recenzii.

X-Men: Povstání mutantů (RECENZIA) – superhrdinské ťahanie naprieč kontinentmi

Vo svete doskových hier majú veľké licencie svoje pevné miesto, pretože na atraktívnu tému sa nechajú nalákať nielen vyznávači súbojov nad doskou stola, ale aj nováčikovia, ktorých privábi obľúbené univerzum. To určite platí pre komiksový fenomén Marvel, s ktorého licenciou v krátkom slede vyšlo hneď niekoľko titulov ako LCG Marvel Champions, kartové Marvel: rukavica nekonečna či marvelovská variácia na Splendor. Teraz sa na trhu objavuje projekt X-Men: Povstání mutantů, ktorý sa spolieha na kocky. Poďme sa na neho pozrieť.

Harry Potter: Rok v Bradavicích (RECENZIA) – Komu bude patriť školský pohár?

Kúzelnícky svet J. K. Rowlingovej sa neustále rozrastá o nové príbehy, ale ústrednú pozíciu bude mať zrejme navždy chlapec, ktorý prežil. Harry Potter a jeho osud je skrátka medzigeneračným fenoménom inšpirujúci aj tvorcov stolných hier. Udalosti pôvodných kníh/filmov a študentský život čarodejníka predstavuje vo svojom poňatí aj nová doska Harry Potter: Rok v Bradavicích.

Marvel United (RECENZIA) – Svet potrebuje superhrdinov

Komiksový hrdina si nikdy neoddýchne, tým skôr pokiaľ je jeho domovom vydavateľstvo Marvel. Každý deň sa objavujú nové hrozby a záporáci, ktorých najmenšou túžbou je aspoň ovládnutie sveta, keď ho práve nechcú hnať do úplnej záhuby. S výberom slávnych postáv sa v doskovke Marvel United musíte spoločne postaviť trom takýmto hrozbám. Trúfnete si vyzvať Red Skulla, Taskmastera a Ultrona?

Nevyzpytatelní (RECENZIA) – Nepriateľ medzi nami aj v hlbinách

Priaznivci atmosférických seáns nad doskovými hrami s hlbokým zážitkom môžu jasať, pretože na náš trh dorazila do českého jazyka lokalizovaná stolová hra Nevyzpytatelní. V nej sa s bandou priateľov snažíte prežiť nájazdy príšer z morských hlbín túžiacich potopiť váš parník, takže sa musíte oháňať, aby ste ich zahnali. Lenže vo vašich radoch sa nachádza niekoľko zradcov túžiacich slúžiť Prastarým. Ako sa dosková hra na motívy sveta H. P. Lovecrafta hrá, sa dozviete v našej recenzii.

Cthulhu: Aj smrť môže zomrieť + rozšírenie (RECENZIA) – Šialenstvom proti Prastarým

Autor brakovo hororových románov a poviedok H. P. Lovecraft je studnicou inšpirácie pre tvorcov doskových hier, v ktorých sa musíte postaviť prastarému zlu, ktoré spí mimo našej reality. V doskovke Cthulhu: Aj smrť môže zomrieť sa s bandou šalejúcich hrdinov stretnete so samotnými bohmi, ktorí túžia ovládnuť či zničiť náš svet. Viac o tejto náročnej výzve v našej recenzii.

Reviews On the Wings
Accessories for On the Wings Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Na křídlech.
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info