Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Acer Aspire Z3-605 Touch CZ

Zobraziť katalóg
Acer Aspire Z3-605 Touch CZ
All In One PC - kapacitný dotykový 23" 1920x1080 IPS LED Edge to Edge, Intel Core i3 3227 Sandy Bridge, RAM 4GB DDR3, AMD Radeon HD8670 1GB, HDD 1TB 5400 otáčok, DVD Slot-in, WiFi, Bluetooth 4.0, webkamera, USB 3.0, HDMI, reproduktory Harman Kardon, bezdrôtová klávesnica a myš, Windows 8 64-bit
Kód:  TC063f5g Produktové číslo:  DQ.SP9EC.001

Acer Aspire Z3-605 Touch CZ

Moderný počítač pre celú rodinu ukrytý v tenkom tele monitora sa určite stane obľúbeným spoločníkom každej domácnosti. Na prvý pohľad si zamilujete multidotykový displej s podporou až desiatich dotykov súčasne. Za veľmi zaujímavú cenu získate multimediálne centrum zábavy, s ktorým si užijete veľa zábavy. Nezľakne sa plynulého prezerania internetových stránok, sledovania videí na nádhernom monitore s Full HD rozlíšením, chatovania s priateľmi a rodinou na sociálnych sietí a ani videohovorov s ľuďmi po celom svete so zabudovanou webkamerou.

Bohatú výbavu završuje moderný operačný systém Microsoft Windows 8 v 64-bitovej verzii a pribalený set bezdrôtovej klávesnice a myši, s ktorým ste ihneď po vybalení pripravení vstúpiť do sveta multimédií.


Výbava na jednotku

  • Brilantný dotykový 23" IPS displej
  • Dvojjadrový procesor a 4 GB RAM
  • Skvelé reproduktory Harman Kardon
  • Pevný disk so štedrou kapacitou 1 TB
  • Bezdrôtová klávesnica a myš
  • Rýchla Wi-Fi a port USB 3.0
  • Microsoft Windows 8 64Bit

Dotknite sa zábavy


Čelnej strane monitora dominuje veľký dotykový 23" IPS displej s úžasne jemným rozlíšením 1920 x 1080 a úsporným LED podsvietením, ktorý je zárukou dokonale ostrého obrazu so živými farbami a vysokým kontrastom. Vďaka širokouhlému pomeru strán a grafickej karte AMD Radeon HD 8670 sa môžete naplno ponoriť do sveta HD filmov i hier v tej najvyššej kvalite. O plynulý chod systému sa postará dvojjadrový procesor Intel Core i3 3227 z veľmi podareného radu Ivy Bridge.

V tenkom tele zdravý duch


Perfektné a neopakovateľné zážitky zo sledovania HD filmov a seriálov zaisťujú tiež integrované reproduktory s vysokým výkonom. Ich výrobca firma Harman Kardon je špička vo svojom odbore. V rámci multimediálnych funkcií možno vyzdvihnúť veľmi podarené umiestnenie dôležitých konektorov na prednej strane. Pohodlný prístup k portu USB 3.0, čítačke pamäťových kariet a výstupu na slúchadlá oceníte za každej situácie. Na hornej strane umiestnená HD webová kamera dovoľuje náklon až 20° a teda presné zacielenie na snímanú osobu.

Operačný systém bez hraníc


S počítačom Acer Aspire Z3-605 Touch spoznáte všetky krásy nového operačného systému Microsoft Windows 8 v 64-bitovej verzii. Po zapnutí počítača vás milo prekvapí rýchly štart systému. Všetka práca v ňom je tiež veľmi svižná. Dlaždicová plocha nového prostredia je plná praktických informácií o počasí, dianí vo svete alebo stave vašej emailovej schránky. Na portáli Windows Store nájdete ďalšie množstvo nemenej zaujímavých aplikácií, ktoré vám uľahčia prácu alebo vylepšia zábavu. Predinštalovaný internetový prehliadač Internet Explorer 10 prináša novú éru prezerania internetových stránok, pretože je rýchlejší, bezpečnejší, intuitívnejší a lepšie nastaviteľný.
  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC, Kancelársky Hotovo!
Uhlopriečka displeja
23" (58,42 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Frekvencia procesora
1,9 GHz (1 900 MHz) Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC, Kancelársky Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
23" (58,42 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Frekvencia procesora
1,9 GHz (1 900 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Max TDP
17 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
AMD Radeon Hotovo!
Model grafickej karty
HD 8670 Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
1 GB Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1155 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Dotykový displej, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11 a/b/g/n Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Zdroj

Zdroj
90 W Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
16 GB Hotovo!
Počet slotov RAM
2 ks Hotovo!
Počet osadených slotov
1 ks Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!

Skrinka

Šírka
566,8 mm Hotovo!
Výška
441 mm Hotovo!
Hĺbka
54 mm Hotovo!
Hmotnosť
9 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Acer Aspire Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Aspire Z3-605 Touch CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire Z3-605 Touch CZ.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií