Alza pre firmy

Acer Aspire Z3-710 Touch

Zobraziť katalóg
Acer Aspire Z3-710 Touch
4,0 1 hodnotení
All In One PC - multidotykový 23,8" 1920 x 1080 IPS LED, Intel Core i7 4785T Haswell, RAM 16 GB DDR3, NVIDIA GeForce 840M 2 GB, HDD 2 TB 5400 otáčok, DVD, WiFi, bluetooth 4.0, webkamera, čítačka kariet, USB 3.0, HDMI, klávesnica a myš, reproduktory , Windows 10 Home 64-bit (AZ3-710_Wtdb_135 W)
Kód:  TC063i7j Produktové číslo:  DQ.SZZEC.005

Acer Aspire Z3-710 Touch

Štýlové počítače s ostrým obrazom

All-in-one počítače Aspire Z boli navrhnuté tak, aby ste si mohli ľahko a štýlovo vychutnať každodennú prácu na počítači. Môžu sa pochváliť moderným, priestorovo úsporným dizajnom, ostrým Full HD displejom, možnosťou ergonomického náklonu a výkonnými procesormi Intel. Či už hľadáte najnovšie multimediálne funkcie, lepšie videohovory alebo intuitívne dotykové nástroje, tieto all-in-one počítače sú pre vás tou pravou voľbou a predčia vaše očakávania.


vypnuté
Ideální pro domácí multimedia
 

Ideálne pre domáce multimédiá

Domáca zábava ešte nikdy nebola tak sofistikovaná. Full HD displej s rozlíšením 1 920 × 1 080 px prináša ostrý a živý obraz optimalizovaný na sledovanie filmov či čítanie drobného textu. Vďaka technológiám Acer BluelightShield a Flicker-less, ktoré chránia oči a znižujú namáhanie zraku, môžete obrazovku sledovať, ako dlho len budete chcieť.

vypnuté
Ergonomický profil pro co nejpohodlnější používání
 

Ergonomický profil na čo najpohodlnejšie používanie

Jednoduchý all-in-one s čistým dizajnom a hrúbkou len 36 mm šetrí priestor a umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie. Vďaka ľahkému naklápaniu v uhloch od - 5 ° do 25° môžete zdieľať radosť s niekým na izbe alebo si počítač optimálne prispôsobiť.

vypnuté
Výkonný počítač bez kompromisů
 

Výkonný počítač bez kompromisov

Najnovšie procesory Intel Core, Intel Pentium alebo Intel Celeron a grafiky NVIDIA GeForce zaisťujú rýchlu a bezproblémovú každodennú prácu s počítačom aj vzrušujúcu zábavu. Navyše budete mať vďaka pevnému disku s kapacitou až 2 TB dostatok priestoru na archiváciu všetkých svojich multimédií.


vypnuté
Široké pozorovací úhly
 

Široké pozorovacie uhly

Technológia IPS poskytuje mimoriadne široké 178° pozorovacie uhly, takže môžete zdieľať svoje obľúbené multimédiá s kýmkoľvek v miestnosti, bez toho aby došlo k skresleniu farieb či rozmazaniu obrazu.

vypnuté
HD webkamera a dva mikrofony
 

HD webkamera a dva mikrofóny

Aspire Z 710 je vybavený Full HD 1080p webkamerou, vďaka ktorej vás ostatných používateľov uvidia v realistických detailoch. Dvojica zabudovaných mikrofónov dokáže identifikovať, odkiaľ hlas prichádza a ten je tak čistejší a zreteľnejší aj v hlučnom prostredí. Konečne si môžete vychutnať živé rozhovory s priateľmi, rodinou i obchodnými partnermi.

vypnuté
Pohodlné a snadné připojení
 

Pohodlné a jednoduché pripojenie

Najčastejšie používané vstupy a výstupy, medzi ktoré patrí čítačka pamäťových kariet, dva porty USB 3.0 a zabudovaná DVD zapisovacia mechanika, umožňujú ľahký a rýchly prístup k čomukoľvek si budete priať. Bezdrôtovo sa môžete pripojiť pomocou rozhrania bluetooth 4.0 a 802.11 a/b/g/n/ac WiFi.


vypnuté
Ovládání deseti dotyky současně
 

Ovládanie desiatimi dotykmi súčasne

Vďaka multidotykovému ovládaniu až desiatimi prstami súčasne je presne zaznamenaný každučký pohyb prsta. S predinštalovanými dotykovými aplikáciami a funkciami môžete všetko ovládať intuitívne, slobodne a pohodlne.

Dostupné len v určitých modeloch.

vypnuté
Nejkvalitnější zvuk
 

Najkvalitnejšie zvuk

Výkonné vyladené stereo reproduktory s technológiami Acer TrueHarmony a Dolby Digital Plus Home Theater poskytujú tú najpresnejšiu reprodukciu zvuku a bohatý, silný zvukový zážitok. Pohodlne sa usaďte a užite si show!

vypnuté
Ukládejte, synchronizujte a sdílejte s Acer BYOC
 

Ukladajte, synchronizujte a zdieľajte s Acer BYOC

Zostavte si svoj vlastný cloud, ktorý pracuje vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisné zabezpečenie a súkromie. To znamená, že môže byť kapacita úložiska vášho cloudu tak veľká, ako budete chcieť, a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo, a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadenie, bez ohľadu na pripojenie k sieti, operačný systém alebo značku zariadení.

 
  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Cache procesora
8 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,2 GHz (3 200 MHz) Hotovo!
Max TDP
35 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
840M Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
384× Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1150 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska
2 000 GB (2 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Zdroj

Zdroj
90 W Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!

Skrinka

Šírka
397 mm Hotovo!
Výška
592 mm Hotovo!
Hĺbka
36 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,2 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Acer Aspire Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Aspire Z3-710 Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire Z3-710 Touch.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií