Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

AKAI EIE PRO

Zobraziť katalóg
AKAI EIE PRO
5 1 hodnotení
Zvuková karta – USB audio rozhranie s až 24-bitovým rozlíšením záznamu podporujúcim všetky štandardné samplovacie frekvencie (44,1kHz/48kHz/88,2kHz/96kHz), 4×XLR/6,3mm jacky combo s fantómovým napájaním a reguláciou zosilnenia, 4×pozlátené 6,3mm výstupy, 2×klasické VU metre VU, ďalšie tri USB porty pre pripojenie ďalších zariadení k počítaču (HUB), 5-pin DIN MIDI rozhranie, slúchadlový výstup s prepínateľným zdrojom a priamym monitorovaním - 124,50 €/ks
Kód:  AKI010 Produktové číslo:  EIE PRO

AKAI EIE PRO

Zvukové rozhranie Akai EIE Pro je skvelým riešením pre pripojenie akýchkoľvek zvukových zariadení. Ide o ideálne prispôsobený systém nielen pre profesionálnu zostavu prenosného štúdia. So štyrmi vstupmi a štyrmi výstupmi (4×4) umožňuje na počítačoch s Mac OS a Windows záznam v 16/24-bitovom rozlíšení prakticky do akejkoľvek DAW (systému domáceho štúdia), záznamového alebo produkčného softvéru. EIE Pro ponúka, okrem svojho hlavného USB portu, aj tri klasické USB vstupy plniace funkciu hubu, čo vám umožní pripojiť ovládač, pevný disk alebo iné periférie, keď vás obmedzuje počet integrovaných portov vášho počítača. Kompaktné nahrávacie rozhranie obsahuje vysoko kvalitné komponenty vrátane niklovaných vstupných konektorov a analógových JV metrov. Iste oceníte robustné hliníkové puzdro pre výkonné, profesionálne a prenosné zvukové riešenie.

Každý kanál rozhrania Akai EIE Pro poskytne 6,3 mm kombo jack XLR, takže môžete pripojiť mikrofón, linku alebo gitaru a pomocou prepínača zvolíte príslušný typ vstupu. EIE Pro ponúka štyri samostatné predzosilňovače so 48 V fantómovým napájaním pre použitie prakticky s ľubovoľným mikrofónom. Samostatné niklované 6,3 mm konektory na zadnej strane vám poskytujú vstupné kanály pre spracovanie externého zvuku. Výstup môžete nasmerovať na väčší počet štúdiových monitorov vďaka štyrom 6,3 mm symetrickým výstupom jack, ktoré sú tiež niklované. Výstupnú úroveň oboch párov je možné vizuálne sledovať pomocou vysoko kvalitných analógových JV metrov. K dispozícii je tiež slúchadlový výstup v podobe 6,3 mm konektoru, na ktorý možno smerovať signál z prvého/druhého páru výstupu alebo ich možno zlúčiť oba dokopy. Vysoko kvalitné A/D a D/A prevodníky zabezpečujú, že každý detail vašej nahrávky alebo produkcia budú zachytené a prehrané ako originál.

EIE Pro vysiela a prijíma štyri zvukové kanály po jedinom kábli USB, vďaka čomu je prepojenie s počítačom veľmi jednoduché. Ďalšie tri USB porty umožnia EIE Pro fungovať ako USB hub, rovnako ako preklenovacie zariadenie medzi MIDI kontrolérmi a počítačom. USB rozhranie je určené na použitie s Mac OS X a Windows XP, Vista a 7 bez potreby inštalácie ovládačov. EIE Pro disponuje tradičnými V/V konektormi MIDI na hru a ovládanie softvéru z klaviatúry, pad ovládačov hudobných pracovných staníc a ďalších kompatibilných zariadení MIDI.

Kľúčové prvky:

  • Zvukové rozhranie USB so vzorkovaním až 24 bit/96 kHz (DVD kvalita)
  • Štyri 6,3 mm konektory XLR combo jack s fantómovým napájaním a reguláciou zosilnenia
  • 4 niklované 6,3 mm výstupy pre dve oddelené monitorovacie cesty
  • 2 klasické vysoko kvalitné VU metre s prepínateľným zdrojom
  • 3 ďalšie USB porty pre pripojenie ďalších zariadení k počítaču (USB hub)
  • Rozhranie 5 pin DIN MIDI
  • Slúchadlový výstup s prepínateľným zdrojom a priamou kontrolou signálu
  • Pevná konštrukcia na stôl so skvelým vzhľadom a klasickým dizajnom
  • Profesionálne použitie s najvyššou možnou kvalitou

Parametre a špecifikácia:

Vzorkovanie (USB):
16/24 bit/44,1/48/88,2/96 kHz (DVD kvalita)

Konektory:
4× niklovaný 6,3 mm vstup XLR
4× 6,3 mm zvukový vstup
4× 6,3 mm zvukový výstup
1× 6,3 mm slúchadlový výstup s priamou kontrolou signálu
3-portový USB hub
5 pin MIDI V/V
USB B v2.0 pre pripojenie k PC

Podporované OS (bez inštalácie ovládačov):
Microsoft Windows XP, Vista, 7
Mac OS X

Štandardné príslušenstvo:
Napájací a USB kábel
Príručka spustenia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AKAI EIE PRO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI Pro EIE PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKAI Pro EIE PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKAI Pro EIE PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Akai Pro EIE PRO Hangkártya.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií