Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

Aligator RX700 eXtremo čierna

Zobraziť katalóg
Aligator RX700 eXtremo čierna
4,0 6 hodnotení
Mobilný telefón 5,7" IPS 1 440 × 720, 4jadrový procesor, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, microSD až 128 GB, zadný fotoaparát 16 Mpx + 5 Mpx, predný fotoaparát 5 Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov, dual SIM, nárazuodolný, neblokovaný, batéria 4300 mAh, Android 8.0 Oreo
Kód:  AL3016b1 Produktové číslo:  ARX700BB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Aligator RX700 eXtremo čierna

Vlastnosti telefónu

155,5 mm

Aligator RX700 eXtremo

75 mm

Aligator RX700 eXtremo

10,4 mm

Hmotnosť telefónu: 208 g

Uhlopriečka displeja

5,7"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 8

Typ operačného systému

Kapacita batérie

4 300 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

2× Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

75 × 155,5 × 10,4 mm

Rozmery telefónu (Š×V×H)

Vnútorná pamäť

32 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

Duálny 16 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

Micro SD až 128 GB

Slot na pamäťové karty

Hmotnosť

208 g

Hmotnosť telefónu

Aligator RX700 eXtremo, odolný telefón novej generácie

Už sa vám niekoľkokrát podarilo rozbiť nový inteligentný telefón? V tom prípade odporúčame zvoliť odolný telefón, ktorý okrem množstva funkcií ponúkne aj mimoriadne pevné telo. Aligator RX700 eXtremo kombinuje špičkovú výbavu pre náročných používateľov s pogumovanými bokmi tak, aby bol maximálne odolný voči nečakaným pádom.


Aligator RX700 eXtremo

Dobre čitateľný 5,7" displej

Rám okolo 5,7" displeja je zmenšený na samotné minimum. Aj hrúbku sa podarilo zmestiť na iba 10 mm, čo je porovnateľná hodnota s bežnými telefónmi. Vďaka miernemu skoseniu zadnej strany v bočných partiách sa skvele drží a ovláda. S týmto telefónom si neurobíte hanbu v saku ani v montérkach!


Aligator RX700 eXtremo podporuje NFC

Telefón Aligator RX700 eXtremo možno vďaka NFC použiť napríklad ako platobnú kartu. Pomocou funkcie Android Beam je možné s pomocou NFC jednoducho prenášať dáta do iného telefónu jednoduchým priložením. Môžete tiež ľahko pripojiť príslušenstvo obyčajným priložením k telefónu.

Aligator RX700 eXtremo

Bezpečné odomykanie

Moderný inteligentný telefón musí obsahovať ochrannú bariéru proti nezvaným hosťom. V prípade Aligator RX700 eXtremo možno využiť nielen čítačku odtlačkov prstov na zadnej strane, ale aj odomykanie pomocou tváre.

Skvelý zvuk a čisté hovory

So smartfónom Aligator RX700 eXtremo je radosť komunikovať. Je totiž vybavený kvalitným mikrofónom, takže vás protistrana bezchybne bude počuť v akejkoľvek situácii. Rovnako tak obsahuje aj hlasný reproduktor, vďaka čomu vám neunikne žiadny prichádzajúci hovor. Skrátka vítaný pomocník aj pre tie najzložitejšie pracovné podmienky.


Aligator RX700 eXtremo

Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu Aligator RX700 eXtremo

  • Atraktívne poňatý inteligentný telefón so zvýšenou odolnosťou voči pádom alebo vode
  • 5,7" displej vhodný aj na pohodlné prehrávanie filmov
  • Bezpečnosť používateľských dát je pod ochranou odtlačku prsta alebo snímania tváre
  • Fukcie Volt a podpora Dual 4G
  • Zdvojený fotoaparát s vlastným tlačidlom
  • USB-C a slúchadlá bez krytiek

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,7" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1440 × 720 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
5 Mpx Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
2 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie hĺbkovej kamery
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 300 mAh Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
3 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nemám otázku, skôr upozornenie. Vlastním tento smartfón. Recenziu naň napíšem, keď mi alza pošle výzvu na napísanie recenzie. Zatiaľ som s ním spokojný. Nemenil by som ho. Ale mám upozornenie pre alza.sk. V úvodnom popise tohto produktu máte napísané chybné rozlíšenie displeja. Je to 1440 x 720. a nie 1140x720. Potom je tam ďalej napísané, že telefón podporuje funkciu OTG. No, nepodporuje. Skúšal som to, ale nefunguje to. Pýtal som sa výrobcu tohto mobilu, a ten mi potvrdil, že naozaj nepodporuje OTG. Podporuje ho Aligator RX 600 a nie RX700. Dnes som si všimol, že si na ich stránkach (výrobcu) opravili popis tohto produktu. Takže alza.sk neklamala, len skopírovala popis výrobku od výrobcu. A ešte ku operačnému systému. Je tam Android 8.1 a nie Android 8.0 Oreo.

Nikde se mi nedaří najít recenzi, nebo alespoň zmínku o tom, jak mobil fotí. Mohl by prosím někdo z vlastníků zaslat nějaké ukázkové fotografie? (Stačí ze zadního foťáku.) Je OS Android "čistý", nebo je nějak upravn výrobcem? (Předinstalované pochybné aplikace...) Děkuji.

Dobrý den, zhruba po třech měsících se objevil první problém. Dost často zlobí dotyk, mobil věčně téměř nereaguje ! Lze tento problém nějak řešit ? Např továrním nastavení nebo tak. Jen podotýkám že mobil mi nikdy nespadl nebo něco takového. Vše začalo samo, jen tak.

Dobrý den, někdy v březnu 2019 jsem u vás koupil RX700. S mobilem jsem spokojen, nicméně v poslední době se mi stává, že když přijmu příchozí hovor, tak je spojení jednosměrné. Já protistranu slyším, ona mne ne. Když pak zavolám zpět, tak je už vše OK. Není to vázáno na jeden kontakt. Můžete prosím poradit? Díky

Dobrý deň, aká je maximálna kapacita pamäťovej karty? Vy uvádzate 128 GB, výrobca 256 GB. Ktorý údaj je správny?

Dobrý den, rád bych se zeptal jaký má tento model svítilnu ?, vlastnil jsem jeden starší model a tam byla svítilna opravdu žalostná a vlastně k ničemu, děkuji za odpovědi.

Chci opravit položku výbava: telefon má v základní výbavě sluchátka s mikrofonem.

Dobrý den, zajímá mě, zda je telefon možné nabít i běžným kabelem od jiného telefonu (se stejným konektorem). Totiž u odolných telefonů bývá nutné použít kabel s prodlouženým konektorem.

Dobrý den, rád bych se zeptal, jaká je hodnota výdrže baterie v pohotovostním režimu a hodnota hodin volání ?

Ako sa vlastne zapína GPS

Diskusia a poradňa k Aligator RX700 eXtremo čierna
Príslušenstvo pre Aligator RX700 eXtremo čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator RX700 eXtremo černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aligator RX700 eXtremo Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aligator RX700 eXtremo Schwarz.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií