Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS MINING RX470 4 GB

Zobraziť katalóg
ASUS MINING RX470 4 GB
Grafická karta 4GB GDDR5 (7000MHz), AMD Radeon Polaris 10, Boost clock 1206MHz, PCIe x16 3.0, 256bit, 1x DVI-D ** špeciálny model pre cryptomining iba pre B2B zákazníkov, 6 mesiacov záruka **
Kód:  EC303m2 Produktové číslo:  90YV0AY0-M0NB00 Stránky výrobcu

ASUS MINING RX470 4 GB

Upozornenie

Tento produkt je určený pre komerčné využitie/podnikateľské účely. Predaj iba na IČO so zárukou po dobu 6 mesiacov od zakúpenia. V prípade záujmu o produkt kontaktujte našich obchodníkov:

ASUS predstavuje ťažobný GPU

Spoločnosť ASUS sa rozhodla zúročiť svoje skúsenosti a pripravila špeciálnu grafickú kartu určenú pre ťažbu kryptomeny. Máme pre vás úplnú novinku v podobe ASUS MINING RX470 4 GB, s ktorou získate skvelý potenciál na ťaženie rôznych kryptomien.


ASUS MINING RX470 4 GB

Grafická karta v základe vychádza z AMD Radeon RX470, ale je špeciálne upravená pre ťažbu kryptomeny.

ASUS MINING RX470 4 GB

ASUS MINING RX470 4 GB

Obrazový výstup DVI-D

GPU ASUS MINING RX470 4 GB pomerne prekvapujúco obsahuje grafický výstup v podobe natívneho DVI-D. V praxi však nebude tento obrazový výstup pravidelne používaný.


Ideálny pre nepretržitú prevádzku

Spoločnosť ASUS navrhla také chladenie, ktoré počíta s prevádzkou 24/365. Samotné ventilátory sú práve preto vybavené duálnym ložiskom. Je tak garantovaná nízka hlučnosť aj v rámci dlhšieho časového úseku. 

ASUS MINING RX470 4 GB

ASUS MINING RX470 4 GB

Predĺžená životnosť

Od ťažobnej grafickej karty karty sa očakáva bezproblémová prevádzka v zložitejších podmienkach. Práve preto sa ASUS rozhodol ventilátory certifikovať štandardom IP5X, ktorý zaisťuje zvýšenú odolnosť proti prachu.


Spoľahlivosť s logom ASUS

Výroba grafickej karty ASUS MINING RX470 4 GB prebieha úplne automatizovaným procesom a s použitím prvotriednych komponentov série Super Alloy Power II.

ASUS MINING RX470 4 GB

Parametre a špecifikácia

Šírka
240 mm Hotovo!
Výška
130 mm Hotovo!
Hĺbka
38 mm Hotovo!
Modelové označenie
RX 470 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 048× Hotovo!

Rozmery

Šírka
240 mm Hotovo!
Výška
130 mm Hotovo!
Hĺbka
38 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
RX 470 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 048× Hotovo!
Výrobné technológie
16 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Profesionálne Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
256-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
926 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 000 MHz (7 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DVI Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
400 W Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu karty je uvedeno "není určený pro užití při vysokých zátěžích", ale zároveň je zařazena do kategorie "Těžba kryptoměn". To si trochu odporuje, ne? Je tedy určena pro těžbu nebo není?

Dobrý den, Chci se zeptat jestli je možné dostat slevu na grafiku jestli budu měsíčně odebírat hodně grafik protože chci postavit celou halu na eth mining děkuji Michal.

Dobrý deň kedy budu dostupne a koľko kusou bude naskladnených a hlavne dostupnosť pri odbere nad 36kusov

Dobrý den, v popisku Parametry a specifikace máte uvedeny nepravdivé údaje...např. grafický čip není od spol. nVidia atd.

asi tam mate spatne uveden rok...

Dobrý den, rád bych se zeptal, kdy bude karta dostupná. Díky

Kdybych si chtel udelat pc sestavu pro pc, jaky zdroj, zakladni desku, a dalsi zarizeni bych potreboval? Kolik by me stalo poskladani? Dekuji za odpoved.

Dobrý deň, je reálne, že tieto kraty budete niekedy mať, alebo má človek prestať dúfať, ak áno tak kedy? Ďakujem za odpoveď-

Dobry den, v pocte 6 ks, aky je potrebny vykonovo napajaci zdroj?

mesiac ubehol a stále nič...ocakavate dostupnost stale este 7.augusta?

12
Diskusia a poradňa k ASUS MINING RX470 4 GB
Ďalšie informácie

Litecoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Litecoin sa dlhodobo radí medzi najpopulárnejšie kryptomeny sveta. Vedeli ste, že litecoin je vlastne len upravená kópia bitcoinu? Vieme, v čom pramenia rozdiely medzi litecoinom a bitcoinom, ako sa litecoin ťaží aj ako ľahko a rýchlo zistiť aktuálny kurz LTC! V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o litecoinoch vedieť.

Vertcoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Vertcoin býva často označovaný ako kryptomena pre ľudí. Je nastavený tak, aby odolával ultimátnemu ťažiacemu hardvéru v podobe ASIC zariadení, a umožnil tak ťažbu aj drobným ťažiarom. Aké sú ďalšie vlastnosti tejto kryptomeny a prečo je jej história tak zaujímavá? Čítajte v našom článku!

Od počiatku ZenCash až k platforme Horizen! (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

V dnešnom článku sme sa zamerali na unikátny projekt ZenCash (dnes Horizen). Ako sami vývojári zdôrazňujú, nejde len o ďalšiu kryptomenu, ale skôr o rozšíriteľnú privátnu platformu na báze blockchainu, ktorá výrazne presahuje rámec obyčajných transakcií. V čom tkvie unikátnosť a prečo si ZenCash zaslúži vašu pozornosť? Čítajte v našom článku!

Ethereum Classic (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Ethereum Classic (ETC) patrí medzi kryptomeny s veľmi nádejnou budúcnosťou. Zakladá si predovšetkým na decentralizovanom charaktere a nemennosti, čo sú vlastnosti, ktoré v tak veľkej miere neponúka ani jeho oveľa známejší potomok – Ethereum (ETH). Aké sú ďalšie kľúčové vlastnosti ETC? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o kryptomene Ethereum Classic vedieť!
Príslušenstvo pre ASUS MINING RX470 4 GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS MINING RX470 4GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS MINING RX470 4GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS MINING RX470 4GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS MINING RX470 4GB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií