AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Asus ROG Phone 7 16 GB / 512 GB biela

Zobraziť katalóg
Asus ROG Phone 7 16 GB / 512 GB biela
5 9 hodnotení
Mobilný telefón – 6,78" AMOLED 2448 × 1080 (165Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, fotoaparát: 50Mpx (f/1,9) hlavný + 13Mpx širokouhlý + 5Mpx makro, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP54, rýchle nabíjanie 65W, batéria 6000 mAh, model 2023, Android
Kód:  AST057c2 Produktové číslo:  AI2205-16G512G-WH-EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Asus ROG Phone 7 16 GB / 512 GB biela

Mobil Asus ROG Phone 7 patrí medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Umožní vám sledovať udalosti online, nahrávať videá a vyhotovovať fotografie trojitým snímačom, ale tiež používať praktické aplikácie alebo si zahrať hry. Mobil je osadený 6,78" displejom, čo si obľúbia fanúšikovia veľkých telefónov. Vnútri je pripravený priestor, do ktorého sa zmestí dual SIM. Všetky operácie a funkcie ovláda 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Kapacita operačnej pamäte predstavuje 16 GB. Na súbory, fotky aj videá je dostupná 512GB vnútorná pamäť. Táto veľkosť vám umožní uložiť množstvo kvalitných fotografií a dlhších videí. Dostatočné množstvo energie dodáva batéria s kapacitou 6000 mAh. Určite tiež oceníte jeho konektorovú výbavu Jack (3,5 mm) a USB-C. Ponúkaný mobilný telefón je vodoodolný, čo znamená, že zvládne náročné situácie v bežnom živote. Jeho ochrana dosahuje stupeň krytia IP54. Mobil ASUS bol oficiálne predstavený v roku 2023.

Mobilný telefón Asus ROG Phone 7 16 GB / 512 GB biela ...
Mobilný telefón Asus ROG Phone 7 16 GB / 512 GB biela ...

Hlavné prednosti mobilu Asus ROG Phone 7 16 GB / 512 GB biela

  • Inteligentný mobil ASUS je vybavený 6,78" displejom
  • O hladký chod systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť má kapacitu 16 GB
  • Batéria disponuje dostatočnou kapacitou 6000 mAh
  • Istotne vás zaujme konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB-C
  • Znesie aj nehody spojené s vodou vďaka svojej vodoodolnosti so stupňom krytia IP54
  • Hlavný zadný fotoaparát má rozlíšenie 50 Mpx
  • Na zadnej strane nájdete celkovo 3 snímače fotoaparátu
  • Mobilný telefón je osadený 6,78" AMOLED displejom
  • Priaznivci rýchlych scén si budú pochvaľovať 165Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Medzi ďalšie vlastnosti displeja sa radí Gorilla Glass, HDR 10+ a adaptívna frekvencia
  • Prináša svietivosť displeja až 1500 Nits
  • Základné funkcie spravuje operačný systém Android 13 vrátane nadstavby ROG UI
  • Na súbory, fotky aj videá je pripravená vnútorná pamäť s veľkosťou 512 GB
  • V mobile je slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) a HSCSD (2G) dátové služby
  • Energiu obstaráva vstavaná batéria s kapacitou 6000 mAh

Na displej mobilu ASUS je potešenie pozerať sa

Každý moment strávený s mobilom ASUS bude nezabudnuteľný, keďže svojím 6,78" AMOLED displejom prináša obsah v príjemnej kvalite. Obrovskú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 165Hz obnovovacej frekvencii displeja. Frekvencia sa navyše môže meniť v závislosti od toho, čo sa na displeji odohráva. Súčasťou výbavy mobilu je bezpečnostné sklo Gorilla Glass, ktoré zabraňuje poškriabaniu aj mechanickému poškodeniu. Zabudovaný formát HDR 10+ patrí k pokročilým formátom, v ktorých budú všetky scény nádherne prekreslené. Displej bude lepšie čitateľný, keď zvýšite úroveň jasu. Mobilný telefón ASUS prináša svietivosť displeje až 1500 Nits, s ktorou všetko uvidíte jasne aj na slnku.

Mobilný telefón Asus ROG Phone 7 16 GB / 512 GB biela ...
Mobilný telefón Asus ROG Phone 7 16 GB / 512 GB biela ...

Zaznamenávajte pekné okamihy na každom kroku

K výbave na fotenie v mobile náleží trojitý fotoaparát. Telefón ASUS sa pýši 50Mpx zadným fotoaparátom, 13Mpx širokouhlým objektívom, 5Mpx makro objektívom. Makrofotoaparát je ideálny na fotografovanie z krátkej vzdialenosti a zachytenie detailov na malých objektoch, ako sú kvety, hmyz alebo drobné predmety. Makrofotografia sa venuje dosiahnutiu vysokého stupňa detailu a preskúmaniu drobných štruktúr, ktoré sú obvykle nepozorovateľné. Širokouhlý fotoaparát sa vyznačuje krátkou ohniskovou vzdialenosťou na zachytenie širokého uhla záberu. Slúži na zachytenie širokých obrazov a panorám, kde je dôležité zachytiť čo najväčšie množstvo vizuálneho priestoru. Pri natáčaní videí prinesie elektronická stabilizácia obrazu významné vylepšenie. Pomocná prisvetľovacia dióda je nevyhnutná pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok.

Batéria mobilu má dostatočnú výdrž

Mobilu ASUS zabezpečuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 6000 mAh, ktorá obstojí pri dvoj- aj viacdňovom využívaní. Disponuje rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 65 W a k tomu aj rýchlym bezdrôtovým nabíjaním. Telefón ASUS disponuje dostatočnou kapacitou batérie na to, aby mohol fungovať ako zdroj energie na bezdrôtové nabíjanie iných zariadení, ako sú ďalšie inteligentné telefóny, slúchadlá alebo inteligentné hodinky. To znamená, že môže fungovať ako powerbank pre iné zariadenia, ktoré podporujú bezdrôtové nabíjanie. Na dobíjanie slúži konektor USB-C.

Mobilný telefón Asus ROG Phone 7 16 GB / 512 GB biela ...
Mobilný telefón Asus ROG Phone 7 16 GB / 512 GB biela ...

Mobil ASUS vám poskytne spoľahlivý výkon

Elementárne funkcie a operácie mobilu ASUS pracujú na operačnom systéme Android vo verzii Android 13 s nadstavbou ROG UI. Android je uznávaný pre svoju otvorenosť a bohatý výber dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť telefónu má veľkosť 16 GB, s ktorou môžete hrať aj 3D hry alebo obsluhovať virtuálnu realitu. Na vaše obrázky, videá a ďalšie súbory je k dispozícii vnútorná pamäť s veľkosťou 512 GB, ktorá je konkurencieschopná s notebookmi, takže vám uľahčí ukladanie aj najobjemnejších dát a aplikácií.

Telefón ASUS disponuje viacerými spôsobmi komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom zaistí NFC, WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS. Technológia NFC (Near Field Communication) poskytuje bezdotykové spojenie medzi zariadeniami na krátky dosah, bežne do 10 cm. To vám umožní bezkontaktné platby mobilom v obchodoch bez nutnosti vyťahovania platobnej karty. Vďaka prítomnosti WiFi na svojom telefóne môžete komfortne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Technológia Bluetooth uľahčuje bezdrôtové spojenie s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti drôtového prepojenia. A-GPS je pokročilý systém na určenie polohy, ktorý kombinuje satelitné signály s dátami z mobilných sietí. Túto technológiu oceníte najmä v prípadoch, keď je signál z družíc slabší alebo prerušovaný.

Komunikujte a buďte v spojení za každých okolností

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prístup k internetu, odosielanie aj prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám sprostredkujú rýchle 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) a HSCSD (2G) dátové služby, s ktorými sa sťahovanie veľkých súborov, sledovanie streamovaného obsahu a uskutočňovanie videohovorov stane úplne plynulým a bez problémov. Hudbu môžete počúvať na slúchadlách pomocou 3,5 mm Jack konektora.

Funkcie mobilu, ktoré sú šikovne navrhnuté

Prežite každý deň naplno s mobilom ASUS. Vďaka biometrickému rozpoznávaniu tváre môžete telefón odomknúť jednoducho pohľadom. Okrem toho je v displeji smartfónu aj snímač odtlačkov prstov. Mobilný telefón obsahuje notifikačnú diódu. Má za cieľ upozorniť používateľa na rôzne udalosti alebo zmeny stavu na zariadení bez nutnosti zapínať displej. MMS vám umožní zdieľať s ostatnými obsah, ktorý je bohatší než len textové správy. Smartfón je kompatibilný s funkciou OTG, ktorá dovoľuje pripojenie ďalších periférií vrátane myši alebo klávesnice. Pomocou senzora priblíženia telefón spozná, keď je tvár blízko neho počas hovoru, a automaticky vypne displej na zabránenie náhodnému dotyku.

Konektory mobilu:

jack (3,5 mm) a USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom), obal a nabíjací kábel (USB-C na USB-C)

Rozmery telefónu:

173 × 77 × 10,4 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

239 g

Parametre a špecifikácia

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6,78" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2448 × 1080 Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,78" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2448 × 1080 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
50 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
32 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2023 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Rýchle nabíjanie, Rýchle bezdrôtové nabíjanie, Čítačka odtlačkov prstov v displeji, Odomykanie tvárou, Reverzné bezdrôtové nabíjanie, Notifikačná dióda, Podpora MMS, OTG Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Stupeň krytia
IP54 Hotovo!
Verzia Gorilla Glass
Victus Hotovo!
Výška
173 mm Hotovo!
Šírka
77 mm Hotovo!
Hĺbka
10,4 mm Hotovo!
Hmotnosť
239 g Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
50 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,9 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie makro fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Svetelnosť makro fotoaparátu
f/2 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
32 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,5 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,9 Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 480fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
6 000 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
65 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
16 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
512 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Nepodporuje Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
3,2 GHz (3 200 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 740 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Verzia Bluetooth
5.3 Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom), Obal, Nabíjací kábel (USB-C na USB-C) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 13 Hotovo!
Nadstavba
ROG UI Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Asus ROG Phone 7 16 GB / 512 GB biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ROG Phone 7 16GB/512GB bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 7 16GB/512GB weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 7 16GB/512GB weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus ROG Phone 7 16 GB/512 GB fehér.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií