Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

Asus ROG Phone

Zobraziť katalóg
Asus ROG Phone
5 3 hodnotení
Mobilný telefón 6" AMOLED 2 160 × 1 080, 8jadrový procesor, RAM 8 GB, interná pamäť 128 GB, zadný fotoaparát 12 Mpx + 8 Mpx, predný fotoaparát 8 Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, čítačka odtlačkov, dual SIM, neblokovaný, batéria 4000 mAh, Android 8.1 Oreo
Kód:  AST032ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Asus ROG Phone

vlastnosti telefónu

158,8 mm

Asus ROG Phone

76,1 mm

Asus ROG Phone

8,3 mm

Hmotnosť telefónu: 200 g

Uhlopriečka displeja

6,0"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 8.1 Oreo

Typ operačného systému

Kapacita batérie

4 000 mAh

Batéria

MicroSim

2 × nano

Typ SIM karty

Rozmery

76,1 × 158,8 × 8,3 mm

Rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnútorná pamäť

128 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 + 8 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

Nie

Slot na pamäťové karty

Hmotnosť

200 g

Hmotnosť telefónu


Asus ROG Phone

Extrémne výkonný CPU Snpadragon 845

Asus ROG Phone

Inovatívny GameCool chladiaci systém s odparovacou komorou

Asus ROG Phone

Rýchly 90 Hz displej s odozvou 1 ms

Asus ROG Phone

AMOLED displej S HDR zobrazením

Asus ROG Phone

Citlivé AirTriggers s haptickými vnemami

Asus ROG Phone

Unikátny dizajn s postrannými konektormi

Uznávaná spoločnosť ASUS sa rozhodla ovládnuť mobilný trh s herným telefónom ROG Phone, ktorý je doslova našlapaný tým najlepším hardvérom súčasnosti. Ak to myslíte s hraním na mobile vážne, potom nemáte inú voľbu. Môžete sa tešiť na veľký displej, jedinečným spôsobom riešené chladenie aj špeciálne navrhnuté ovládanie s pomocou dvoch programovateľných ultrazvukových AirTriggers a haptických ovládačov.

Futuristický dizajn

Vodoodolné telo ASUS ROG Phone je tvorené výlučne materiálmi najvyššej možnej kvality. Konkrétne ide o kombináciu precízne rezaného 2,5D a 3D zakriveného skla Corning Gorilla s medenými detailmi a kovovým rámčekom.

Výkonný herný smartfón ASUS ROG

ROG Phone posúva mobilný herný výkon na novú úroveň vďaka svojim komponentom, ktoré sú všetky optimalizované pre citlivú odozvu bez prieťahov a oneskorenia. Osemjadrový procesor mobilnej platformy Qualcomm Snapdragon 845 beží na frekvencii neuveriteľných 2,96 GHz. Adreno 630 GPU je potom výkonný herný čip s grafickým výkonom presahujúcim predchádzajúce generácie až o 30 %.


Asus ROG Phone

ROG GameCool

Takýto výkon nutne generuje väčšie množstvo tepla. ROG Phone je však je vybavený vysoko účinným vnútorným chladením s parnými komorami a medeným rozvádzačom tepla a uhlíkovými výplňami na doske plošných spojov pre maximálny chladiaci výkon. K dispozícii je tiež odpojiteľný externý AeroActive Cooler pre dodatočné zvýšenie chladiaceho výkonu, keď ide skutočne do tuhého.


16 × väčšia oblasť pre rozptyl tepla

Až o 47 % vylepšená efektivita CPU

5 × dlhšia výdrž pri maximálnom výkone

6" AMOLED displej s HDR

ROG Phone využíva skvelý AMOLED displej s obnovovacou frekvenciou 90 Hz a časom odozvy 1 ms pre zobrazenie bez rozmazania, ktoré sú dokonale plynulé. S širokým 108,6 % DCI-P3 (sRGB 145 %) farebným gamutom sú farby neuveriteľne živé, takže herné svety vyzerajú tak nádherne, ako bolo zamýšľané a HDR zobrazenie s pomerom kontrastu 10 000:1 pomáha odhaliť každý herný detail ukrytý v temných kútoch.

Bočný port USB-C a programovateľné AirTriggers

Logickým dôsledkom hrania náročných hier je zrýchlené čerpanie batérie. Práve preto sa ASUS rozhodol osadiť multifunkčný port USB-C na stred bočnej strany. Práve to je ideálne miesto, ktoré vás nebude nijako obmedzovať pri konzumácii zábavy.

Vďaka unikátnym ultrazvukovým dotykovým senzorom AirTrigger poskytuje telefón ROG Phone zážitok porovnateľný s hernou konzolou. Dva z týchto senzorov sú optimalizované pre hranie na šírku ako ľavý/pravý trigger v hornej časti displeja (tretí je určený na použitie v režime na výšku) a sú plne programovateľné pre aktiváciu všetkých dostupných programov na hernej obrazovke. Napríklad pre zameriavanie, odpaľovanie, výber inventára, riadenie alebo navigáciu v hre.


Prirodzený herný komfort

Pri nasadení AeroActive Cooler získate bočný USB-C port a slúchadlový 3,5 mm konektor pre ničím neobmedzenú hru. Bočný konektor sa používa aj pre exkluzívne rozširujúce moduly, vrátane dokovacej stanice pre mobilné plochu a dokovacej stanice TwinView.

Asus ROG Phone

Asus ROG Phone

Pohlcujúci zvuk

Dva predné stereo reproduktory s inteligentnými zosilňovačmi maximalizujú hlasitosť. Intenzívny zážitok však sľubuje aj použitie technológie DTS Headphone: X, ktorá do slúchadiel pošle priestorový zvuk vo vysokej kvalite.

Osvetlenie Aura RGB a rýchle nabíjanie

ROG Phone je prvým telefónom na svete s osvetlením ASUS Aura RGB a osvetleným zadným logom ROG, ktoré dokáže zobraziť celú škálu svetelných režimov: statické, dýchanie, efekt stroboskopu alebo farebný cyklus.

ROG Phone preto podporuje nielen rýchle nabíjanie Quick Charge 4.0, ale pri použití dodaného napájacieho adaptéra ROG získate tiež výhodu ASUS HyperCharge, čo je technológia priameho nabitia, pri ktorej sú nabíjacie obvody vnútri napájacieho adaptéra a nie v telefóne.To zaisťuje viac energie (až 20 W) pre kratšie a bezpečnejšie nabíjanie.


Asus ROG Phone

Duálna kamera

ROG Phone vsádza na duálnu kameru s obrazovým senzorom Sony IMX363. 12 Mpx kamera je vybavená umelou inteligenciou pre rozpoznanie až 16 typov prostredia. Vďaka tomu vždy získate ideálne podmienky pre skvelé snímky. Sekundárna zadná kamera potom používa 120° širokouhlý objektív pre zachytenie širokého zorného poľa.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2160 × 1080 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
12+8 Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
8 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
158,8 mm Hotovo!
Šírka
76,1 mm Hotovo!
Hĺbka
8,3 mm Hotovo!
Hmotnosť
200 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
2 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 000 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
30 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
8 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Nepodporuje Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,96 GHz (2 960 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom), Slúchadlá Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 8.1 Oreo Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Plánujete hneď po uvedení mobilu do predaja predávať aj vy alebo to bude ako s Razer Phonom kde máte už asi rok napísané ,,tešíme sa" ?

kdy bude telefon dostupny?

Dobry den, vubec nechapu tu cenu za pouzity rog phone, kdyz na strankach eshopu asus ho maji novy za kolem 16000.

Ja tu vasi cenu za pouzity rog phone nechapu, kdyz na eshopu asus ho maji novy kolem 16000kc.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli bude telefon k dispozici i s 512GB interní paměti?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto modelem a Asus ROG phone I 512gb za 10 990 kč? Tento model je to samé ale je dražší a navíc zánovní, možná chyba, možná čtu špatně :D

Dobrý den lze cenu dát níže za rozbalene zboží u konkure byl přes 9000 tisíc ta cena co je uvedená u zboží není adekvátní

??

Dobrý den, nevíte kdy se u vás objeví ROG Phone II, a jaká bude cena? Děkuji za odpověď.

Dobrý den,prosím co všechno je součástí balení telefonu? Je v balení chlazení i Dock k propojení s televizi ??Dekuji David

123
Diskusia a poradňa k Asus ROG Phone
Príslušenstvo pre Asus ROG Phone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ROG Phone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus ROG Phone.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií