Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS Transformer Book T100TA 32GB šedý + dock s 500GB HDD

Zobraziť katalóg
ASUS Transformer Book T100TA 32GB šedý + dock s 500GB HDD
4,5 4 hodnotení
Tablet PC - Intel Atom Quad Core Z3775 1.46GHz Bay Trail-T, multidotykový 10.1 "1366x768 IPS, RAM 2GB, 32GB, WiFi, Bluetooth 4.0, Webkamera 1.2 MPx, microSD, micro HDMI, dokovacia základňa s klávesnicou, USB 3.0 a HDD 500GB, Windows 8.1 + Office Home and Student 2013
Kód:  NA044d2h Produktové číslo:  T100TA-DK066H Stránky výrobcu
ASUS Transformer Book T100TA 32GB šedý + dock s 500GB HDD Predaj skončil

ASUS Transformer Book T100TA 32GB šedý + dock s 500GB HDD

Súčasne najvýkonnejší 10,1 "tablet na svete s operačným systémom Microsoft Windows 8.1 a dokovacia základňou s klávesnicou je naozajstný unikát vo svojej triede. Ponúkne nekompromisný výkon štvorjadrového procesora s najmodernejšou architektúrou Bay Trail , Ktorý všetku svoju konkurenciu necháva ďaleko za sebou. Sofistikovaný dizajn so špeciálnou kruhovou textúrou a povrchová úprava pre pohodlné držanie v ruke len ďalej potvrdzujú exkluzivitu tohto jedinečného kúska elektroniky .

Absolútne najlepšie

  • Štvorjadrový procesor Intel Atom Z3775
  • Multidotykový IPS displej s HD rozlíšením
  • Dokovacia základňa s klávesnicou a touchpadom
  • Jedinečný dizajn
  • Podpora dvojpásmové Wi-Fi (2,4 + 5 GHz)
  • Extrémne dlhá výdrž batérie
  • Predinštalovaný Office 2013 Home & Student

Sofistikovaný štýl

Každá časť tabletu ASUS T100TA je vyrobená s maximálnym dôrazom na čo najpohodlnejšie a najefektívnejšie používanie. Prednej strane tabletu dominuje špičkový IPS displej s jemným HD rozlíšením, nádhernými živými farbami, vysokým kontrastom a širokými pozorovacími uhlami. Povrch zadnej strany je vyrobený z pevného a odolného materiálu s hladkou povrchovou úpravou a špeciálna kruhovou textúrou. Dokovacia základňa vyniká pevným spracovaním, brúseným povrchom a špeciálnou vrstvou na zadnej strane pre pohodlné držanie .

Výkon poslednej generácie

Intel Atom Z3775 , Najvýkonnejší a najúspornejší mobilný procesor dnešnej doby, dodá tabletu naozaj kráľovskú porciu výkonu , Ktorú mu všetky ostatné zariadenia môžu len ticho závidieť. Aj napriek kompaktné rozmery tabletu si tak užijete veľa multimediálnej zábavy všetkého druhu.

Započúvajte sa

Spoločne s detailným a neskutočne farebným IPS displejom dodávajú zabudované stereo reproduktory výrazu zábava úplne nový rozmer. Ponorte sa do vášho obľúbeného filmu, seriálu alebo hudby ako nikdy predtým s tabletom ASUS.

Podeľte sa s ostatnými

Preneste si obraz vo FullHD rozlíšenie vrátane zvuku z tabletu priamo do vašej televízie alebo monitora pomocou zabudovaného rozhrania micro HDMI. Otvoria sa vám tak ďalšie možnosti jeho využitia spolu s vašimi priateľmi či rodinnými príslušníkmi.

Práca i zábava naraz

Sami sa rozhodnite, či budete dokovacia základňu s klávesnicou a inteligentným touchpadom potrebovať, alebo si vystačíte len s tabletom. Ak potrebujete písať, iste oceníte klávesy s príjemným stiskom pre čo najpresnejšie písanie a inteligentný touchpad podporujúce najznámejšie gestá z dotykových zariadení, ktorá vám nielen uľahčí ale aj spríjemnia prácu v Office programoch, internetových prehliadačoch alebo napríklad vo Photoshope.

Balík Office 2013 zadarmo

Oproti konkurenčným riešeniam získate k tomuto tabletu plnohodnotný balík Office 2013 pre študentov a domácnosti , Nie teda ročné variantu 365, ale balík Office 2013 bez akokoľvek časovo obmedzené licencie . Raz pre vždy tak budete môcť upravovať dokumenty v aplikáciách Word, Excel, PowerPoint a OneNote .

Batérie na celý deň

Vyrážate mimo kanceláriu či domov na celý deň a potrebujete byť online, skrátiť si čas sledovaním videí alebo len tak počúvať hudbu? Tablet ASUS T100TA si o pripojenie k elektrickej sieti nepovie až 11 hodín pri surfovaní na webe, 9 hodín pri prehrávaní videí alebo 75 hodín pri počúvaní hudby s vypnutým displejom.

Super rýchle USB 3.0

Tablet ASUS je prvý na svete so zabudovaným portom USB 3.0 . Zažite bleskovú rýchlosť prenosu dát dosahujúca až desaťnásobku maxima predchádzajúcej generácie USB 2.0.

Dvojpásmová Wi-Fi

Vďaka podpore ako 2,4 GHz tak frekvencia 5 GHz získate istotu stabilného a maximálne rýchleho pripojenia vo vašej domácnosti. Pásmo 2,4 GHz sa už stáva preplneným a tak je podpora 5 GHz viac ako teoretickú výhodou oproti konkurencii.

Príjemné čítanie

Pri normálnom podsvietenie displeja je čítanie menšieho písma pre oči náročné. Tablet ASUS sa však vie prepnúť do režime čítania a upraviť svoje podsvietenie, aby vaše oči netrpeli a čítanie tak bolo pre vás čo najpohodlnejšie.

Ukladajte do cloudu

Cloudové úložisko ASUS WebStorage toho vie oveľa viac, než len ukladať súbory. Umožní vám k nim totiž tiež prístup z takmer akéhokoľvek zariadenia , Ktoré práve používate. Dokáže tiež v reálnom čase súbory synchronizovať a umožniť vám k nim okamžitý prístup.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
32 GB (0,03 TB) Hotovo!
HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Atom Z3775 Bay Trail Hotovo!
Frekvencia procesora
1,46 GHz (1 460 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
10,1" Hotovo!
Kapacita úložiska
532 GB Hotovo!
Výbava
Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
10,1" Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Atom Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Atom Z3775 Bay Trail Hotovo!
Frekvencia procesora
1,46 GHz (1 460 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,39 GHz (2 390 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 066 MHz (1,07 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!
Kapacita úložiska
532 GB Hotovo!
SSD kapacita
32 GB (0,03 TB) Hotovo!
HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
1,2 Mpx Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
10,78 h Hotovo!

Konštrukcia

Konvertibilita
Oddeliteľný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,15 kg Hotovo!

Rozhranie

Dátové
Micro USB Hotovo!
Grafické výstupy
Micro HDMI Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
263 mm Hotovo!
Maximálna výška
24,45 mm Hotovo!
Hĺbka
171 mm Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.
  • Podrobnosti o výdrži pri prevádzke na batérie.
  • Viac informácií o inštalačných médiach a možnostiach obnovy operačného systému.
  • Konfigurácie 2v1 sú pevné, nemožno ich žiadnym spôsobom upravovať. Zmena konfigurácie je možná iba u pamäte alebo pevného disku, pričom je potrebné si pôvodné komponenty uschovať pre prípadnú reklamáciu.

  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS Transformer Book T100TA 32GB šedý + dock s 500GB HDD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Transformer Book T100TA 32GB šedý + dock s 500GB HDD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Transformer Buch T100TA 32 GB grau + Dock mit 500 GB Festplatte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Transformer Buch T100TA 32 GB grau + Dock mit 500 GB Festplatte.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií